Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?


#1

Biztos vagyunk többen, akik kíváncsian követik a különféle (smink)márkák beharangozott újdonságait, szóval, gondoltam indítok erről egy topikot.

Mi az, ami legutóbb felcsigázta a kíváncsiságod a promó képek alapján, illetve mi az, amiről azt gondolod, hogy biztos nem vásárolnád meg?


#2

Kezdeném is :slight_smile:

Bár kivonták az “original” Naked palettát, az Urban Decay máris előrukkolt a Naked Cherry palettával és egy hozzá illő egész cseresznye témájú kollekcióval. Nekem egyetlen Urban Decay palettám sincs, de erről több helyen azt olvastam, hogy kicsit olyan, mintha a Naked 3 “felturbózott” változata lenne. Várom, hogy több teszt jelenjen meg róla, mert ezekről a meleg tónusú, terrakottás-burgundi (?) színekről mindig nehéz eldönteni kép alapján, hogy vajon hogy festenek valójában. Hogyha kicsit tompább, mályvás színei vannak, akkor nekem izgalmasan hangzik, de azért az árak se lettek alacsonyabbak.


#3

Nekem megvan a Naked Original és a 2-es meg a Naked2 Basics, de a hármastól megszabadultam mert sem a minősége nem tetszett, sem pedig a színei magamon. Évek kellettek hozzá, mire rájöttem, a meleg tónusok nem annyira állnak jól nekem, sőt a pirosas, téglás színektől meg úgy nézek ki mint aki allergiás. Emiatt nekem a Naked Cherry sem jöhet szóba. Viszont a Milaninál megjelent egy hideg tónusú paletta ami hozzánk még nem jött be: Soft&Sultry névre hallgat, arra szívesen beruháznék.


#4

A Nabla új matt monói nagyon érdekelnek, illetve a Nyx Machinist kollekciója. Tegnap belefutottam a F.A.I.R. Cosmetics termékképeibe és teljesen elbűvöltek a préselt minták, de próbálom tudatosítani magamban, hogy azok úgyis lekopnak.:slight_smile:


#5

Jaj, a Nabla matt monóit én is néztem, nagyon mutatósak! Meg a kollekcióhoz tartozó mágneses tok is a szívembe lopta magát a púderrózsaszín alapon aranyszín madártollakkal :heart_eyes: Megnéztem a többit amiről írtál, tényleg nagyon szépek!


#6

Jaj, ahogy Daniele hadonászik azzal az új üres palettával a Nabla videójában, legalább ne mutogatná annyira!:smiley:
Azon csodálkoztam, hogy a F.A.I.R. termékei nem is olyan drágák és többféle méretben lehet őket kapni, meg van minta is, ez nagyon tetszik nekem.


#7

Nálam az Urban Decay Elements a kívánságlistás az új termékek közül.


#8

@Amadea: a kis Daniele nekem nagyon szimpi. A hadonászásával együtt:) Olyan kis lelkes. És nekem a munkái is tetszenek, bevallom. A Nabla palettáival együtt, természetesen!

Én ha meglátok egy új termék beharangozót, 10-ből 8-nál esküszöm, azt érzem, hogy kell nekem! Aztán jön a racionalitás, ami ezt szerencsére rendre felülírja.
Ui.: A Nabla palettákra a felülírás nem vonatkozik.


#9

Én is bírom, külön tetszik, hogy nem angolul beszél, annyira átadja a lelkesedését az olasz nyelv, bellllissiiimaaa, olyan cuki.:slight_smile:
Halál veszélyes a Nabla instája, nem tudom, hogy csinálják, de minden kell, amit befotóznak. Egy katonai bakancsot is el tudnának nekem adni.
Az utóirat logikus érvekkel alátámasztott axióma!:smiley:


#10

Jaaj, a Nabla nekem is nagy kedvencem! Most is várok éppen egy rendelést, korrektor, meg az új matt színekből három.
Daniele. Már azt imádom, amikor beköszön, hogy: Ciao ragazzi! :smiley:
Van egy videó, amikor a modell lány őt sminkeli, hát baromira nem értem, hogy mit beszélnek, de nagyon cukik.


#11

Majd írj a korrektorról, nagyon nézegettem (dehogy vettem az új mattok közül, ééén, ugyan már), de erőt vettem magamon.


#12

https://www.anastasiabeverlyhills.com/sultry-eye-shadow-palette/ABH01-18176.html BEvallom nekem ez most nagy vágyam. Ez lenne a 2.ABH palettám a Soft Glam után. Annyira szuper az a paletta, hogy tuti nem csalódnék benne, mivel pont a színeimet tartalmazza.


#13

Ok. Ma kaptam pont az értesítést, hogy mehetek a postára a csomagért, de sajnos délelőtt nem értem rá, így hétfőre marad.
A korrektorra én is nagyon kíváncsi vagyok. A Close-up kollekcióból a legvilágosabb (porcelain) árnyalat. Remélem, ez végre megfelelő színű lesz…


#14

Nekem is nagyon tetszik. Jelenleg a Modern Renaissance és a Subculture van meg. Kiváló minőség mindkettő, biztosan a Sultry is hasonlóan jó.


#15

No, a Modern Renaissance a másik ami még a Wishlistemen van, bár alacsonyabb helyen, de nem bánnám ha ahhoz is tudnék nyúlna, aha épp ahhoz lenne kedvem:)


#16

Huda Beauty új palettája :heart_eyes: nagyon megfogtak a színek


#17

Lányok, láttátok a dm-ben a nemrég megjelent 182 days by trend it up állványt?

Elcsábultam, megvettem 2 szemhéjpúder palettát. Tettem fel róluk swatchokat egy új topikba :slight_smile: Majd KM-re is írok véleményt, ha összebarátkoztunk.


#18

A Nabla korrektorról. Tegnap ki is próbáltam, nem volt türelmem. :grinning:
Először is, bár a kiszerelés nagynak tűnik, valójában 4 ml termék van benne, ami azért nem több a szokásos mennyiségnél, inkább kevesebb. Másrészt viszont iszonyatosan erős, nagyon jól fed. Nem tudom, hogy ez a pigmentáltság miatt van, vagy valami mástól, de a szokásos mennyiség a szemem alatt nagyon soknak bizonyult. Tehát mégis kiadósabb.
Egyébként szépen bírta egész este, nem ült be ráncba, nem szárított.
Ja, és ez az árnyalat végre tényleg nagyon világos.


#19

Köszi, hogy megírtad, akkor jó vétel volt a véleményed alapján.:slight_smile: Egy darabig nemigen kell korrektort vennem, de ha esetleg kedvem szottyanna rá, észben tartom, hogy bátran megvehetem.


#20

Nabla Poison Garden paletta: hát nincsenek ezek tekintettel a gyenge női szívekre?!