Na el is felejtettem leírni, hogy tegnap a Pólus DM-ben is, le is döbbentem rendesen
Too Faced karácsonyi kollekció már elérhető CultBeautyn. Legalábbis egy része tuti
Nem tudom ide linkeltétek-e be az Emilynoel féle videót. Nagyon szeretem Emilyt, de nem osztozok a Too Faced karácsonyi kollekció okozta lelekesedésén. Már kinőttem abból, hogy egy cuki csomagolás levegyen a lábamról. Főleg olyan, ami nem is praktikus (szuper, hogy a hóemberes paletták mágnesesek, de egy kerek formát hogy teszek el kulturáltan a neszesszerbe?). A színek szépek egyébként, a videó alapján a minőség is oké, de az elérhető árnyalatok más, megfizethetőbb márkáknál is megtalálhatóak.
Juhúúú Bár azt írták már tervben van újítások, azért remélem a levelem is nyomott a latban
Majdnem ugyanolyan, mint a 2018- as
Biztosan túl sok megmaradt!
Jaj, de gonosz vagyok…
lehetsèges , vagy màr nem tudnak mit kitalàlni
Ez a mostani divat? A héten nézegettem teszteket a Hourglass palettákról. Minden limitált, új szín szerepelt már korábbi kiadásokban…
A Hourglass esetében nem bánom. Mivel nekem csak két pirositóm és porpúderem volt eddig tőlük, a 6-os paletta felső sora maga a tökély, plusz szerencsére az alsó is tetszik.
Azzal nincs bajom, ha bevált termékek vannak egy palettában. Csak ne akarjanak már madárnak nézni. Miért nem lehetne best of palettának hívni és úgy reklámozni? Nem szégyen az… De biztos kevesebb forgalmat generálnának így.
Végül is, nem volt titok a paletta összetétele, de nyilván választhattak volna szerencsésebb nevet is. A csomagolás eléggé nyominger lett, biztosan ahhoz találták ki ezt a szellemes nevet…
Egyébként egyetértek, nagyon furcsa.
Új Carli Bybel paletta, ezúttal az ABH-val.
Az előbb néztem én is, csak annyit láttam, hogy Carli Bybel paletta, jé, úgy néz ki, mint az ABG-k. Ja, azért, mert ABH. Hálistennek nem nagyon hat meg.
Nekem egészen tetszik most ez a paletta, de nem annyira, hogy akarjam is.
Sziasztok, lehet, hogy mar beszeltetek rola, de nem talaltam - 2019 oszen varhato esetleg 183 days uj kinalat? Mar nagyon reg uresen allnak az allvanyok es ugy megneznem az uj cuccokat, amig meg mindenbol van.
Tudtok esetleg datumot?
Én nem emlékszem, hogy lett volna konkrét dátum a tavaszi kiadásnál, egyedül a legelsőnél volt megadva talán, én csak úgy értesültem róla, hogy valaki írt itt fórumon, hogy már látta üzletben / a dm honlapján megjelentek termékek.
Ez a Guerlain alapításának 190. évfordulójára tavaly kiadott, limitált kiadás. Megjegyzem, a csomagolása talán szebb is, mint az idei…
A gyöngyök helyett szerintem nem is akarnak újat kitalálni…
De vannak új rúzsaik, és bronzerük is az ünnepi kollekcióban azoknak, akik újdonságokra vágynak. Mondjuk azok nem is dobogtatták meg a szívemet.