Nagyon furcsa, nekem nem igazán vált be a Zoeva. A rock n roll bride van meg, de a zsíros szemhéjamon közepesen tartós. Ami jobb, mint az átlag drogériás minőség, de nem is csoda. Nekem a Sephora szemceruzái váltak be igazán. Árban nem rosszabbak, mint a Zoeva bár kicsit nehezen beszerezhetőek.
Tegnap a Rossmannban és ma a DM-ben is láttam a Max Factor égetett pirosítóit, gyönyörűséges bordós színekben pompázva. Kuponnapokon tuti be fogok ruházni egyre, Nem tudom, hogy ezek újak-e, vagy csak nekem kerülték el a figyelmemet.
Ja igen, tegnap a Nyugatinál lévő DM-ben voltak L’Oréal Karl Lagerfeld termékek. A highlighterből volt teszter, és egy darab piros rúzs. A highlighter szép volt nagyon, a rúzs pedig kb. a Balmain kollekciós minőségével megegyezőnek tűnt. Ha jól emlékszem a rúzs 4700 forint volt, számomra annyit semmiképp sem ér meg.
Köszi az infót!
Szerintem Glamour napokon megnézem és lehet beruházok egyre.
@zalla, @Bella: a Space NK-n fenn van a négyes Hourglass paletta. Még tart az az akció, hogy 15 font kedvezmény (60 font felett) van és ingyen szállítás(40 font felett), meg ennek a videónak a leírásában van egy link, ha arra kattintotok és beírjátok a neveteket-e-mail címeteket, lejön még 10 font kedvezmény, hála érte @Kokapu - nak.
Nekem megadta a 15 fontos kedvezményt és engedte érvényesíteni a 10 fontosat, de az ingyen szállítást nem, mert a kedvezményekkel együtt 36 fontot tett ki a rendelésem. A négyes palettát és egy mini Beccát rendeltem, de nem volt kedvem végigtúrni az oldalt valami olcsó cuccért és így is 25 font kedvezményt kaptam.
Köszi @Amadea! Ém éppen azon filózok, hogy innen vagy a Cult beautyról rendeljek-e. A Cult Beautyn lenne más is amit vennék de kevesebb a kedvezmény. A Space NK-n nem igazán tudom mit tegyek mellé, hogy elérjem a 60 fontot. De jobb lenne ha találnék valamit
Vegyél te is mini Becca highlightert. Nekem megvan a Gradient és nagyon puha, a finish-e pedig olyan, mint a folyékony fény. Most a Moonstone-t vettem meg.
Cultbeautyról mit szeretnél?
Jelentem, sikerült találni valamit!
Az a helyzet, hogy nem igazán vagyok egy highlighter rajongó. Van itthon egy-kettő, amit időnként használok. A Beccától én korábban az Opalt rendeltem meg, szeretem is. De összességében az összes arcra való termékem közül talán a highlighter fogy a legkevésbé, így mást kerestem. Végül a Nars bronzosító és pirosító duóját vettem meg. A leírásban nem szerepel, de az ára alapján mini. Az utazós nesszeszerbe tökéletes lesz .
A Cult Beautyról Pixi Glow Mud lemosóját terveztem megvenni, mert fogytán van. Másrészt volt egy 15 fontos ajándékkártyám is, de kiderült, hogy technikailag ez egy promóciós kód, így nem lehet érvényesíteni a 15%-os akció mellett.
Bocs @Amadea, biztosan én vagyok béna , de hiába kattintok az àltalad megadott linkre (a video 0.44 percében megjelenő szürke szovegre, vagy a lefelé mutatò nyilacskàra), nàlam nem jelenik meg semmi, se a telefonommal, se a normàl pc-n, ahovà beìrhatnàm a nevemet és az e-mail cìmemet azèrt a +10 fontért. Biztosan egy banàlis applikàciòt rosszul csinàlok
Persze nem elég, hogy itt pocsékolom az idomet és energiàmat, hiàba tettem a kosaramba azt az ùj négyes Hourglass palettàt, jelzi a rendszer, hogy ki kell vennem, mert kozben nincs màr készleten
Keress rá a Youtube-on a videó címére: Space NK COACH Beauty Gift ~ Destination Edit ~ Summer 2019
A videó alatti leírásban, a “Use my link…” kezdetű mondat alatt van a link, arra kell kattintani.
Sajnos hiába linkelem be a videót, nem a link, hanem az elindítható videó jelenik meg itt a fórumon, a link meg a Youtube oldalán van, nem magában a videóban. Nem tudom, mennyire érthető, bocsi, PC-n vagyok és lusta vagyok printscreent csinálni…
Ájj, hát igen, lehetett sejteni, hogy hamar elfogy… biztosan lesz még készleten és egy 10 fontos kedvezményt össze lehet rá vadászni. Tudom, sovány vigasz.
Itt van a videò alatt. De èn meg ha ràkattkntok, space.nk ès nagy üresség jelenik meg.
Ez :
Basszus. Nekem a Space NK oldalát úgy hozta be, hogy volt egy kód is ott.
Nem baj,elvileg màr a 15 £ is elég jò kis megtakarìtàs
Na végre sikerult, de nem a videòn megjeleno szoveg alà klikkelve (màr-màr totàl beleoszultem), hanem a videò alatt bukkantam rà arra a linkre, amit @Isabelle is ìr.
Use my link to receive £10 off £40 on your first online order with Space NK, plus free delivery!
http://referme.to/XbxNypo
A kitoltés utàn én is kaptam egy kòdot: FGFUK2907-2248994 (remélhetoleg a -10 fontot is, ami miatt ennyit “dolgoztam” )
Igen, ez az! A videó leírásában van, ezt írtam eredetileg is, sajnálom, hogy félreérthető volt.
Nekem levonta, de ha érvényesíted a kódot, neked is ki fogja írni pirossal a termékek neve alá, meg a Checkoutnál ott is, ahol az összeget vezeti le.
Ez elég gyors volt…
Délben már a Cult Beautynál sem volt készleten…
Hálás köszönet a gyors segítségért @Amadea , … igen, a videón hiába klikkeltem a szürke betűs szövegre .
Végül is sikerült , köszi szépen
Képzeljétek el, ma a Westend dm-ben volt Real Techniques! Remélem ez nem csak nekem újdonság