Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nagyon furcsa, nekem nem igazán vált be a Zoeva. A rock n roll bride van meg, de a zsíros szemhéjamon közepesen tartós. Ami jobb, mint az átlag drogériás minőség, de nem is csoda. Nekem a Sephora szemceruzái váltak be igazán. Árban nem rosszabbak, mint a Zoeva bár kicsit nehezen beszerezhetőek.

1 Likes

Tegnap a Rossmannban és ma a DM-ben is láttam a Max Factor égetett pirosítóit, gyönyörűséges bordós színekben pompázva. Kuponnapokon tuti be fogok ruházni egyre, Nem tudom, hogy ezek újak-e, vagy csak nekem kerülték el a figyelmemet. :thinking:

2 Likes

Ja igen, tegnap a Nyugatinál lévő DM-ben voltak L’Oréal Karl Lagerfeld termékek. A highlighterből volt teszter, és egy darab piros rúzs. A highlighter szép volt nagyon, a rúzs pedig kb. a Balmain kollekciós minőségével megegyezőnek tűnt. Ha jól emlékszem a rúzs 4700 forint volt, számomra annyit semmiképp sem ér meg.

2 Likes

Köszi az infót!
Szerintem Glamour napokon megnézem és lehet beruházok egyre.

@zalla, @Bella: a Space NK-n fenn van a négyes Hourglass paletta. Még tart az az akció, hogy 15 font kedvezmény (60 font felett) van és ingyen szállítás(40 font felett), meg ennek a videónak a leírásában van egy link, ha arra kattintotok és beírjátok a neveteket-e-mail címeteket, lejön még 10 font kedvezmény, hála érte @Kokapu - nak.

Nekem megadta a 15 fontos kedvezményt és engedte érvényesíteni a 10 fontosat, de az ingyen szállítást nem, mert a kedvezményekkel együtt 36 fontot tett ki a rendelésem. A négyes palettát és egy mini Beccát rendeltem, de nem volt kedvem végigtúrni az oldalt valami olcsó cuccért és így is 25 font kedvezményt kaptam.:slight_smile:
4 Likes

Köszi @Amadea! Ém éppen azon filózok, hogy innen vagy a Cult beautyról rendeljek-e. A Cult Beautyn lenne más is amit vennék de kevesebb a kedvezmény. A Space NK-n nem igazán tudom mit tegyek mellé, hogy elérjem a 60 fontot. De jobb lenne ha találnék valamit :rofl:

1 Likes

Vegyél te is mini Becca highlightert.:sunglasses: Nekem megvan a Gradient és nagyon puha, a finish-e pedig olyan, mint a folyékony fény. Most a Moonstone-t vettem meg.
Cultbeautyról mit szeretnél?

1 Likes

Jelentem, sikerült találni valamit! :blush:
Az a helyzet, hogy nem igazán vagyok egy highlighter rajongó. Van itthon egy-kettő, amit időnként használok. A Beccától én korábban az Opalt rendeltem meg, szeretem is. De összességében az összes arcra való termékem közül talán a highlighter fogy a legkevésbé, így mást kerestem. Végül a Nars bronzosító és pirosító duóját vettem meg. A leírásban nem szerepel, de az ára alapján mini. Az utazós nesszeszerbe tökéletes lesz :innocent:.
A Cult Beautyról Pixi Glow Mud lemosóját terveztem megvenni, mert fogytán van. Másrészt volt egy 15 fontos ajándékkártyám is, de kiderült, hogy technikailag ez egy promóciós kód, így nem lehet érvényesíteni a 15%-os akció mellett. :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Bocs @Amadea, biztosan én vagyok béna :upside_down_face:, de hiába kattintok az àltalad megadott linkre (a video 0.44 percében megjelenő szürke szovegre, vagy a lefelé mutatò nyilacskàra), nàlam nem jelenik meg semmi, se a telefonommal, se a normàl pc-n, ahovà beìrhatnàm a nevemet és az e-mail cìmemet azèrt a +10 fontért. :face_with_raised_eyebrow: Biztosan egy banàlis applikàciòt rosszul csinàlok :thinking:

Persze nem elég, hogy itt pocsékolom az idomet és energiàmat, hiàba tettem a kosaramba azt az ùj négyes Hourglass palettàt, jelzi a rendszer, hogy ki kell vennem, mert kozben nincs màr készleten :neutral_face:

Keress rá a Youtube-on a videó címére: Space NK COACH Beauty Gift ~ Destination Edit ~ Summer 2019
A videó alatti leírásban, a “Use my link…” kezdetű mondat alatt van a link, arra kell kattintani.
Sajnos hiába linkelem be a videót, nem a link, hanem az elindítható videó jelenik meg itt a fórumon, a link meg a Youtube oldalán van, nem magában a videóban. Nem tudom, mennyire érthető, bocsi, PC-n vagyok és lusta vagyok printscreent csinálni…

Ájj, hát igen, lehetett sejteni, hogy hamar elfogy… biztosan lesz még készleten és egy 10 fontos kedvezményt össze lehet rá vadászni. Tudom, sovány vigasz.

1 Likes

Itt van a videò alatt. De èn meg ha ràkattkntok, space.nk ès nagy üresség jelenik meg.Screenshot_20190928-194527_YouTube

Ez :Screenshot_20190928-194720_Chrome

Basszus.:frowning: Nekem a Space NK oldalát úgy hozta be, hogy volt egy kód is ott.

1 Likes

Nem baj,elvileg màr a 15 £ is elég jò kis megtakarìtàs :kissing_heart:

1 Likes

@Kokapu, nem tudod véletlenül, mi lehet a baj?

Na végre sikerult, de nem a videòn megjeleno szoveg alà klikkelve (màr-màr totàl beleoszultem), hanem a videò alatt bukkantam rà arra a linkre, amit @Isabelle is ìr.

Use my link to receive £10 off £40 on your first online order with Space NK, plus free delivery! :arrow_down:
http://referme.to/XbxNypo

A kitoltés utàn én is kaptam egy kòdot: FGFUK2907-2248994 (remélhetoleg a -10 fontot is, ami miatt ennyit “dolgoztam” :crazy_face: )

1 Likes

Igen, ez az! A videó leírásában van, ezt írtam eredetileg is, sajnálom, hogy félreérthető volt.
Nekem levonta, de ha érvényesíted a kódot, neked is ki fogja írni pirossal a termékek neve alá, meg a Checkoutnál ott is, ahol az összeget vezeti le.

1 Likes

Ez elég gyors volt… :open_mouth:
Délben már a Cult Beautynál sem volt készleten…

1 Likes

Hálás köszönet a gyors segítségért @Amadea :heavy_heart_exclamation: :kissing_heart: , … igen, a videón hiába klikkeltem a szürke betűs szövegre :face_with_hand_over_mouth::grin:.
Végül is sikerült :+1:, köszi szépen :heavy_heart_exclamation: :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 Likes

Képzeljétek el, ma a Westend dm-ben volt Real Techniques! Remélem ez nem csak nekem újdonság :smiley:

4 Likes