Megelőztél, pont a Meteorites gyöngyök jutottak nekem is eszembe, de a normál gyöngyök hideg tónusúak, limitált kiadásokban kell keresni szerintem a sárgásabbakat.
Igen, igen nekem is az a tavalyi limitált kiadás tetszene, a Guerlain alapításának 190. évfordulójára adták ki:
https://kremmania.hu/kremek/guerlain-meteorites-electric-pearl
Van belőle eladó is a zsibin…
Gyönyörű tényleg! Zsibiről és úgy egyébként online azért nem szívesen vennék ilyet, mert extra könnyen morzsolódnak a gyöngyök. Az enyémben már kb. centi vastagon áll a por zúzalék az alján. Amit nem bánok, mert highlighterként tökéletes, csak le kell nyúlnom az aljára az ecsettel és kész is. De tartok tőle, hogy a postai szállítás nem tesz jót nekik.
Most egyelőre lemondtam róla én is… de bakancslistás.
Sajnos errefelé nem vagyunk eleresztve boltokkal, még a győri Douglas-ban sincs Guerlain.
Kíváncsi leszek az idei karácsonyi kollekcióra, olyan szépet sikerül mindig összehoznia a Guerlainnak, szerintem az övék a legszebb ezen a vonalon
Már megvan! Be is linkeltem a múltkor valamelyik topikba…
Óh, köszi szépen, valahogy kimaradt! Jól elkiabáltam, hogy milyen szép mindig a karácsonyi kollekció, ez a fekete dizánj most pont nem tetszik, önmagukhoz képest elég egyszerűcske lett.
Igazad van, szerintem is!
Mindig is jellemző volt rám, hogy duzzadt szemkörnyékkel ébredtem. A kor előrehaladtával pedig egyre jobban. Teljesen mindegy, hogy alszok-e eleget, vagy nem
Viszont amióta szűnni nem akaró lelkesedéssel sminkelem a szemhéjamat és egyre jobban figyelem az arcomon jelentkező változásokat, egyre jobban zavar, mások számára hiába nem észrevehető, szembetűnő.
Szemmaszk nem sokat ér, erre a termékre gondoltam, hogy megrendelem:
https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-caffeine-solution-5-egcg?activesubtab=2&page=3#reviewstab
Nem olyan vészes az ára, egy próbát megérne.
A véleményezők eléggé lehúzzák, mert nem tünteti el a szem alatti elszíneződéseket, karikákat, és nem hidratálja eléggé a szemkörnyéki bőrt, holott ilyet nem is ígér, és szerintem egyik se várható el tőle.
A duzzanatcsökkentéssel kapcsolatban viszont mindenki pozitív tapasztalatokról számol be.
Nektek esetlen van tapasztalatotok, esetleg véleményetek a terméket illetően?
Köszi előre is!
Már arra is gondoltam, hogy minden reggel kenek a kávémból egy kicsit a szemkörnyékemre.
Én használtam (még van benne). Genetikailag lilás a szemem alatt, de nem vártam, hogy ezt eltüntesse. Csak azokon a reggeleken használom, amikor nem sikerül kialudni magam, és ez látszik is. Egyik hétvégén kipróbáltam (oké, akkor pont nem volt a kialvatlanság gond…), hogy egyik szemem alá tettem, másik alá nem. Kb. negyed óra múlva a férjemmel is megnézettem, úgyhogy nem csak én képzeltem, hogy van különbség. Szóval szerintem érdemes megpróbálni, tényleg elég jó árban van. Ez lokális és ideiglenes hatású, nyilván ettől nem lesz hosszú távú változás, és nekem nem fogja eltüntetni a beesettséget, amit hozok ősi ágról, de ha ezt úgyis tudod, nem ez lesz a célod. Sajnos nagyon zavaró, hogy egyes termékeknél a véleményezők nem tudják, mire való az adott termék. Kedvencem az arclemosók, amiket azért húznak le, mert nem viszi le a sminket… holott nem is ígéri.
Én próbáltam. Aztán kb. pár hetes használat után rájöttem, hogy egyébként nem is szokott sem duzzadni, sem karikásodni a szemkörnyékem, nem csoda, hogy nem csinál semmit . Legalábbis akkor még. Mostanában amióta a gyerekek iskolába járnak, és nem tudom kialudni magam, sajnos egyre inkább, már gondoltam is rá, hogy kellene valamilyen koffeines cucc.
Negyed óra hatóidő szuper lenne, de én még az 1 órával is kiegyeznék. Délelőtt közepére szokott csak leapadni teljesen, szerencsére tényleg nem szembetűnő, engem zavar csak, mivel a szemsmink se lesz olyan, amilyennek lennie kellene: nem oda kerül a festék, ahol a helye lenne a bőrön.
Növeld meg az A, D, E vitamin bevételt + zink+ kocsonya Ezekre esküszöm, bár én már a műtét előtt két hónappal figyeltem erre. Az 1 hónapos kontrollon még a doki is mondta, hogy nem normális, hogy annyira gyógyult volt a heggem. Most 11 hónapos és alig látni.
Nekem a Biooil egész jó volt, a bőrömet a ragasztószalag kikészítette.
Állítólag a szilikonos krémek a legjobbak.
Köszi a segítséget, köszi neked is @dunaimano. Amúgy másnak kell a krém és arcon lesz a műtét, ha ez számít. Megnézegetem, amiket ajánlottatok.
Nekem van belőle egy bő háromnegyed üveg és nem vált be, ha gondolod odaadom neked. Nálam csak megromlana. Talán két hónapja bonthattam és nem ért semmihez a pipetta.
Húúú, az szuper lenne, épp az imént raktam a kosárba, már épp csak fizetni kellene.
Cserébe kapsz egy Balea-s arclemosót, nekem meg az nem vált be, húzódik az arcom tőle.
Áll az alku
Ha valakinek éppen nagyon kritizálhatnékja támad, privátban elküldöm első komolyabb próbálkozásomat (ja, így 30 felé gondoltam tanulok valami újat, eddig egy színnél mindig feladtam és maradt a no makeup). Mondjuk utcára csak akkor mennék vele ha az életem múlna rajta, de alapvetően rosszabb végeredményre számítottam.
Lukács kék krém. Keves helyen forgalmazzak, ugyh rendelni kell, viszont nagyon nagyon jo. Baratom szakacs, nap mint nap uj egesi meg vagott sebekkel jon haza, 1-2 nap alatt mar alig latszanak. En arcra hasznaltam regebben, mert nem birtam ki h ne nyomogassam meg kaparasszam a hegeimet, masnapra mindig sokkal szebb volt a borom es nagyon hamar el is multak a nyomok
@Amadea jól emlékszem, hogy Neked van meg a Zoeva Rose Golden szettje? Ajánlanád megvételre? Én csak szemecseteket szeretnék.