Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ez a Guerlain alapításának 190. évfordulójára tavaly kiadott, limitált kiadás. Megjegyzem, a csomagolása talán szebb is, mint az idei…
A gyöngyök helyett szerintem nem is akarnak újat kitalálni…
De vannak új rúzsaik, és bronzerük is az ünnepi kollekcióban azoknak, akik újdonságokra vágynak. Mondjuk azok nem is dobogtatták meg a szívemet.

Nekem ez NAGYON tetszik, sajnos, nagyon jó színek kerültek bele.

1 Likes

Nem arra gondoltam, hogy a gyöngyök helyett vmi màst, hanem a szìn összetètel szokott èvente vàltozni ès a fèmdoboz szìne.Screenshot_20191003-104656_Google

4 Likes

Én nagyon nézegetem ezeket a gyöngyöket. Karácsonyra jó lennne…

Ezek az eddigi variációk?! :heart_eyes:

A Carli Bybel paletta szerintem nem rossz, bár nekem teljességgel felesleges, és annyira nem is dobogtatta meg a szívem.
Viszont Carli szintet lépett, az ABH azért feljebb van, mint a BH Cosmetics. Igaz, hogy ez a minden héten új paletta már kezd sok lenni az ABH-nál is.

Szerintem kicsit nablás lett az új ABH paletta, legalábbis egyik sor engem arra emlékeztet.

Nem, sokkal több van, ez egy règebbi kèp. Nekem az utòbbi 6-7 èvben kiadottak vannak meg ès 2-3 règebbi kiadàs. Majd összerakom ès lefotòzom őket :smiling_face_with_three_hearts:. Teljes àron ne vedd meg. Itt vannak 20%- os akciòk èn is ùgy vettem a legtöbbet. A nèmet zsibin is van 1-2 fèlàron, ha èrdekel szòlj. Àprilisban, ha megyek, 1-2- től megvàlok , mert duplán van meg.

1 Likes

Itt van most a tavalyiból egy eladó a zsibin, azt nézegetem… illetve teszik az új kollekcióból való is. Ez érdekelne nagyon, amit Te is belinkeltél:

Ez a legszebb szerintem 20191003_110234

4 Likes

@anon27689852 ezekről Te jutottál eszembe :slightly_smiling_face:chrome

2 Likes

Igen, ezek (is) eléggé az én színeim! Drága vagy, köszi! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma az újpesti Rossmannban kikerült egy új márka displaye, Vivienne Sabó Paris, nem ismertem, de ígéretes termékek vannak rajta. Árban Catrice környékén van. Ismerte valaki?

Hazahoztam kíváncsiságból egy rózsaszín színvilágú palettát, ilyenem nincs és a swatchok meggyőztek. Szép. Nappali fényben teszek fel holnap képeket a színekről. Ezer-valamennyi volt, úgy gondolom megérte, mert valóban nagyon szépek és nem voltak ilyen babás gyöngyház színeim.

4 Likes

Jól fog állni Neked a babarózsaszín! Az elkövetkezendő időszakban pedig különösen! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Már fent vannak a Catrice limitált újdonságai :slightly_smiling_face:chrome

3 Likes

Kipróbálom majd sminkben, aztán írok róla :slight_smile: A rózsaszín neked is kiválóan áll :slight_smile:

1 Likes

Szokásos Colourpop újdonság, bár nagyon szép kivitellel:

6 Likes

Nagyon guszta! :star_struck::heart_eyes:

1 Likes

Ez gyönyörű, már most tudom, hogy, valamit be kell szereznem közülük.

2 Likes