Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Jelentem, a 3 Essence közül a You better work a befutó, bár elég korán száradásnak indult, és lemosáskor kicsit csíp, de az lehet a lemosó hibája, most váltottam. Adok neki egy esélyt még, mert nagyon szép pillákat csinált, a másik két Essence spirált szanaszét könnyeztem.
Még nem használtam a Telescopic-ot, de kipróbáltam a Bambi spirált a Lorealtól, nekem borzalmas volt.

2 Likes

Nekem is megvan ez a szín meg a paletta, nagyon hasonló a két szín, de semmiképp sem ugyanaz. Az Alchemy meleg tónusú, égkék-türkizes mikro csillámokkal, a Garden Gate hideg tónusú, lilás alapon, lila-kék fénnyel. Semmiképp sem ugyanaz :heart:

Egy gyors swatch. Felül van az Alchemy, alul a Garden Gate. Élőben nem ilyen haloványak, de ennyi tellett a mobilom kamerájától, sajna pont a csillogás nem látszik úgy, szerintem szeretni fogod. Az Alchemy kicsit potyogós a csillámok miatt glitter primerrel viszont szépen tart :slight_smile:

20200824_091147

4 Likes

De szépek! :star_struck: :drooling_face:

1 Likes

Pinkpandán volt a múlt héten, nézz rá hátha még tart bár úgy emlékszem, csak pár nap volt.

1 Likes

Akkor jó, én is látok azért minimális különbséget :relaxed:

1 Likes

Lányok! Úgy döntöttem ismét megválok 1-2 termékemtől. Ha érdekel valakit jelezzen:
Melt Gemini
Charlotte Tilbury Pillow Talk paletta

2 Likes

Szia! A Gemini mennyi lenne? :slight_smile:

Szia! Postával együtt 12.000 Ft

1 Likes

Írok. :slight_smile:

1 Likes

Jelentem, a You better work nyert a drogériás szempillaspirálok közül.
Szépen hosszabbítja a pilláimat, még a legnagyobb kánikulában sem hagyott cserben.

2 Likes

Aztán később eszembe jutott ez is. Igaz, hogy volument ígért, de inkább hosszabbít:
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-volumissime-royale-szempillaspiral

Ja, és van még egy Snapscara is tesztelésre itthon, az még hátravan, nagyon kíváncsi vagyok rá.

1 Likes

Egyébként a Nabla Dreamy 2-t hogyhogy nem szerezte be senki? Vagy valakinek van közületek? A színek miatt vagy a minősége miatt nem jó? Valamit annak idején írtatok róla, de már nem emlékszem. Ez az új glitterpalettájuk milyen lehet? Én nem bírom ha a szemembe mennek a glitterek, vajon a NYX glitter primere a helyén tarthatja őket? Csak amiatt nem szeretném beszerezni, mert félek hogy a szemembe potyognak :/.

Én azt nagyon szeretem. Nagyon természetes az eredménye. Napközben mindig itt a neszeszeremben, azzal szoktam a pilláimon átmenni, ha szükséges.

1 Likes

Annyira szeretem az ilyen formájú spirálokat, jobban, mint azokat a bumszlikat, jobb megfogni.
Köszi a tippet.

1 Likes

Pont most szereztem be :)). Szuper hír :smiling_face_with_three_hearts:.

Nekem is tetszik, könnyen lemosható, szép pillákat csinál, nincs olyan száraz, mindjárt “letörik az összes szempillám” érzetem tőle. Nem csomósodik, nem potyog úgyhogy tényleg jó kis spirál, nekem 5 hónapig bírta :).

2 Likes

Baromira érzékeny a szemem, baromira szeretném hosszabbítani a pilláimat, ráadásul szőkék is szegények, szóval eléggé finnyás vagyok.
Túlélt két nyaralást, gyönyörű pillákat csinált, nem kellett nézegetnem magam tükörben este, hogy lefolyt-e, és az ára… szuper.
Előtte egy Hourglasst használtam, szóval magasan volt a léc, de ez szerelem lett.

1 Likes

Valaki használ közületek krémes szemfestéket? Ha igen, mi a kedvenc?

Emlékeztek rá, hogy sikítoztam, hogy én ezt a színt szeretném a szemhéjamra és ezt az e.l.f. palettát hol lehetne megrendelni?

@Kokapu jóvoltából szinte másnapra ott volt 2 db zöld mono, amiket nem használ, illetve @blumarine –tól pedig meg tudtam venni pont ezt az e.l.f. minipalettát. Ma már ezzel sminkeltem, végre nem szürkülnek be rajtam a zöldek, hanem olyanok maradnak a szemhéjon, mint a panben.

2 Likes