@anon27689852 van fent zsibin egy olyan Essence Make Wish Little Fish paletta amiről lecsúsztál Pinkpandán. https://kremmania.hu/elado/skin-essence-salut-paris-eyeshadow-palette-b1ac88d9-3dd9-48d9-9c69-13debe526a60
Köszönöm szépen! Igen, láttam! Egyelőre nem nélkülözhetetlen a számomra.
@anon27689852, @Anheszenamon, akkor én írtam oda egy hozzászólást ha nem baj :). A Müllerben ezt a palettát kerestem nagyon :).
Tiéd!
Nekem megvan ez a paletta. Nagyon szuper!
Sziasztok,
elnézést ha hosszú lesz.
Kicsit csalódott vagyok, nyár középen vettem pár Inglot szemhejfestéket, visszafogott, alap színekben, hogy legyen pár alapszín jó minőségben. Jókat hallottam az Ingoltról és tetszik, hogy itthon is könnyen hozzáférhető (olvastam blogokat,néztem YT videókat, swatchokat). Őszinte leszek most kicsit csalódott vagyok,mert pl a barackos színek egyáltalán nem látszanak a szemen de kb a két csillámoson kívül semmi.
Csináltam pár swatchot, úgy hogy nem tettem alá semmit és 3 szemhéj alappal (mert hát egy nem elég😅).
De láttam az imént az “új szerzemények” topikban feltett valaki egy BPerfect palettát (sorry nem tagelem be most) és az ő swatchai is ennyire voltak intenzívek és ő elegedett. Vannak Zoeva palettáim, de szerintem azok is erősebbek. És tudom a szemen számít, hogy mutat de hát ott se erős. Persze ha van rá fél órám fel lehet szépen valamennyire erősre építeni. Csináltam már erős sminket vele végülis, de melós. Felteszek arról is egy kültéri napos időben készült képet.
Nekem nagyok az elvárásaim vagy másnak is hasonló a tapasztalata az Ingottal?
Hétköznapi nude palettának fogom tudni használni de arra kb bármi jó a DMböl is. Vagy akkor már inkább rárepülnél egy Colorpopra.
Egyébként mivel itthon dolgozom és vettem időközben (mert a szemét BB leakciózta) ABH palettákat nem nagyon használtam az Inglotot. Lehet azért kéne még esélyt adni neki🤔
(Nekem nincs tapasztalatom az Inglottal)
A barackszínek nagyon hasonlóak a saját bőrszínedhez, tehát valahol logikus szerintem, hogy nem fognak nagy kontrasztot alkotni vele. Ha valami intenzívebbet szeretnél, szerintem válassz mélyebb és melegebb árnyalatokat, terrakottás, csoki barnákat, bordókat akár…
A barna és a fekete swatchon tényleg gyengébben pigmentáltnak tűnik, de a sminked egyszerűen gyönyörű. Félre ne érts, de nem egészen értem, mi a baj
Lehet hisztis vagyok, az:laughing:
Szoktam menyasszonyokat sminkelni, azaz kezdő vagyok, csak hobbi. És tudod mindig milyet szeretnének? Barackos-barnás, látszódjon de legyen visszafogott. Szerintem csak azért vettem meg azt a két árnyalatot, hogy tudjam mutatni van ilyen is😆
De kb a két barackot elhagyva is összejön egy menya smink a többi 6 színből.
Igazad van vmi mályva v naracsos (terracotta) elférne.
Amiket feltettem a BPerfect palettáról swatchok, azok nem a szemfestékek voltak, hanem a három középső pan, ami a highlighter, pirositó és kontúr. Azoknak pont megfelelő a pigmentáltságuk.
A szemfestékekbe ennél a palettánál még nem nyúltam bele, de a többivel ilyen sminkek készültek:
Nekem egy Inglot monóm volt, egy újságból, engem nem győzött meg…
Igen visszanéztem miután megírtam és láttam, hogy azok arc termékek épp. Köszi a szemsminketet!!! Gyönyörű mind kreatív és szép az összes wow
Ez annyira jó! Látszódjon, de legyen visszafogott bőrközeli színekkel!
Az ABH Subculture-ben van egy barackos szín, az brutálisan látszik, és a JSC Blood Sugaré is nagyon pigmentált.
Nekem egy szemfestékem volt az Inglottól, de sose nyúltam érte, vhogy nem csigáz fel a márka. A pigmentjeik érdekelnek, azok nagyon szépek, és a Duraline nagyon hasznos találmány.
A sminked gyönyörű Én szeretem az Inglot márkát, de a szemfestékekkel nincs sok tapasztalatom. Egyszer kisminkeltek a boltban, az szép és tartós volt. Van rúzsom, körömlakkom, duraline-om tőlük, amiket nagyon szeretek. A szemfestékek nincsenek a kívánságlistámon, szépek, de annyira nem érzem csalogatónak őket.
Tavasszal tálaltam rá erre a csatornára, gondolom, amikor az Inglotra kerestem rá én is. Szerintem azóta az osszes videóját megnéztem
Egy vegtelenul szereny, informativ, szeretheto csajszi😇
Igen!!!
Segitsetek kérlek,
Chanel, Dior sminkeket honnan lehet rendelni a Notinon, Douglason kívül???
makeup.hu oldalon is van mindkét márka
Douglasrol csak dior rendelheto (legalabbis Mo-n). Notinon meg eppen azt nem pirosarany-tol az elados forumon