Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Szempillagöndörítőt használsz? Ha nem, Neked érdemes lenne!

L’oreal

Itt még kapható a régi változata:

Óóóó, köszi, de innen biztosan nem rendelek. Egy egész maroknyi vár otthon a sorára, én meg a csodára. :blush:

A képen szereplő újabb Telescopic-ot a Notino-ról rendeltem.

1 Likes

Mindig féltem, hogy eltöri a pillákat, bár lehet, hogy felesleges, és teszek vele egy próbát.

1 Likes

Áááá, ne félj, segít a tekintetet még inkább kinyitni.

Én be szoktam vele csípni a bőrt… :grinning:

2 Likes

Hát igen, óvatosan kell, amíg meg nem győződök róla, hogy nincs bőr közötte, addig nem nyomok rá. :blush:

Nekem is főként a hosszabbítás a cél, de ha dúsít is az csak extra jó. Ezek váltak be leginkább:
Essence

Maybelline

L’oreal

Bourjois

1 Likes

haha😂ezt jatszom ebben az evben en is. (tavaly a korrektorok voltak soron😅)
ezeken amiket vettel, mar tul vagyok. egyik swm lett az igazi, de en a dusitas temakorere keresem az igazit. teszteles alatt van most 3 is😎

2 Likes
3 Likes

úristen, sosem akartam még eddig semmit a márkától, de ezek csodásak…

2 Likes

:open_mouth:
KELL!!

1 Likes

Nem tudom, hogy van-e még feljebb??

1 Likes

Jönnek a zöldek!

2 Likes

Az essence Falshe Lashes-t használom, nem rossz, tényleg látványos bár eléggé összetapasztja a pillkákat, de sajnos pár óra múlva ott van a szemem alatt a fekete monokli :frowning:…alsó pillasorra semmiképp nem ajánlatos tenni.

1 Likes

Lányok, szerintetek a Soul Bloomingból a Garden Gate nem egy és ugyanaz, mint a monók közül az Alchemy…? Utóbbit most rendeltem az ingyenes szállítás örömére, és mert az Absynthe-ot imádom, de kicsit elszontyolodtam, mert lehet hogy ugyanez a szín van a palettában…

3 Likes

Bár biztatom magam hogy az Alchemy mintha kicsit bordósabb-kékes lenne, a Garden Gate meg inkább kékes…vagy…szerintetek…??? Amúgy kicsit inkorrektnek is tartanám ugyanazt a színt kihozni egy másik néven :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

A Garden Gate az én nem túl jó látásom szerint is kékes, hideg árnyalatú, ha ez számít valamit. Az Alchemy nincs meg, talán @Alsace - nak viszont igen, hátha tud valami okosat mondani.

1 Likes

Hol tudtál ingyenes szállítással rendelni?