Az látszik már a swatchok alapján is, hogy a Pillow Talknál sokkal pigmentáltabb, biztos szemen is jobban teljesít majd.
Holnap reggel kipróbálom.
Nagyon helyes!
Nagyon kíváncsi vagyok a benyomásaidra, a Pillow Talk nekem sem rabolta el a szívem.
Ez a paletta viszont…
Nem tudtam ellenállni és megrendeltem a Pat McGrath Sublime palettát.
Ilyen színű mono szemhéjpúdert esetleg tudnátok ajánlani? Illetve milyen színekből lehetne kikeverni?
Szia! Monoban nem tudom kinek van ilyen zöld, sárgás színe de egy opció palettában, hátha…
Ez tényleg hasonló… A Pink Pandán sajna elfogyott. Köszi szépen, ezt észben tartom!
Személyes tapasztalatom nincs ilyen színnel még, de találtam párat, hátha tudok segíteni…
https://www.notino.hu/makeup-revolution/colour-book-puderes-szemhejfestek-paletta/
Miyo: névre sem ismerős, viszont itt KM-en csak pozitív értékelések vannak róla. Igaz nem sok.
Találtam swatchot is:
Vagy esetleg (bár ez csillámos):
Vagy érdemes Essence/Catrice/NYX háza táján nézegetni, hátha…
Essence colour splash 21 a Neve, neten találtam a képeket:
Esetleg ez?
Sziasztok Lanyok!
Velemenyt kerek a lime crime venus xl palettarol: mire hasonlit szerintetek? Pro es kontra a lime crime marka mellett nagyon erdekelne. (Fuggetlenul a vekemenyektol, nagyon vennek egy venus xl-t a kollekciomba )
Nagyon jó paletta. Pigmentált szépen eldolgozható színek. A porzás sem durva, nem kell tunkolni benne az ecsetet. Hozzáérsz a festékhez és ott a szín.
Nekem a Lime Crime a kedvenc márkám, eddig nem csalódtam bennük. A csomagolás is szép, stabil. Az oldalukon elég jó akciók szoktak lenni. Az, hogy mire hasonlít nem tudom, rengeteg ilyen rózsaszín/lila paletta jelent meg anno de nekem ez minden ilyen vágyam kielégíti.
Itt egy eladó amit egy fórumtárs hirdet aki nagyon jó eladó: https://kremmania.hu/elado/isabelle-lime-crime-venus-xl-eyeshadow-palette-b88095c1-0edf-4c94-a823-f3f7d65d5753
De drága vagy, köszönöm
Csak az igazat írtam
@Lencseee, még nem is válaszoltam a kérdésedre a km- en, ne haragudj. Sajnos nem találtam olyan terméket, amire most szükségem lenne, mert mindenből telìtve vagyok. Ha esetleg bizonytalan vagy, akkor keress a youtubon pàr videòt a palettàròl, hogy hogyan működnek a szìnek a szemhéjon. Sajnos én sem pròbàltam még , màs palettàm nincs tőlük.Itt van egy, ahol a csajszi a szemhéjon " swatchol, lehet làtni egyből, mennyire pigmentált, mennyi kick back van. Az abh - hoz hasonlìtotta, a mattok pigmentàltak, de porolnak, a fényesek is jòk. https://youtu.be/HmfZmVQYXjE
Koszonom szepen a segitseget @Isabelle, @Blackxentric! Bealltam a sorba a megvetelnel;-) nekem ezek a szinkombok a gyengeim🤩 A porzas az nem zavar, cserebe a minosegert. Szoval, szupi hirek!
Az a paletta is nagyon jó
Köszönöm szépen, @Anheszenamon Neked is!
A NYX-ben, Mac-ben próbálkoztam már, nem sok sikerrel, legalábbis az eladók mindkét helyen “elkergettek”.
Artdeco-nál is néztem, majd még nyitott szemmel járok a drogériában! Ez a MIYO márka is ígéretes, illetve a Revolution paletta, amit @blumarine linkelt be.
Esetleg a Sleek Garden of Eden paletta? Szerintem nagyon jó árnyalatok vannak benne és kifejezetten különlegesek a zöldek, matt és csillogós egyaránt. Ez volt az első palettam, én imádtam és könnyen beszerezhető.