Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Aztán én is megvettem, volt rá valami akció is és 1.200.- ft körüli áron sikerült hozzájutnom. Brutál pigmentált (csak lestem, mennyire), az egyetlen baja tényleg csak annyi, hogy nagyon lazán van préselve és igen porol. No de láttunk már ilyet neves márkáknál is. Ennyi pénzért nekem ingyen volt.

9

7 Likes

Nagyon jó áron vetted meg és örülök, hogy tetszik. :slight_smile:

1 Likes

Jöttem véleményezni az első Charlotte Tilbury palettámat.
Nagyon, nagyon szerettem volna egy hétköznapi palettát, ami kicsi, kézbe fogható, minden árnyalat szatén, vagy legalábbis nagy része, és azok a színek vannak benne, amiket nap, mint nap használhatok. Erre esett a választásom.
Csodálatos.
Nem használok élénk színeket, nem szeretem, ha vastag a szemfestésem, ez a paletta pont olyan, amilyenre számítottam. Szinte áttetsző, nem azt érzem, hogy temperával kenem a szemhéjamat, hanem éteri fénye van a festékeknek. Aki az élénk színeket szereti, a harsányakat, az ne ezt vegye. Csodásan összemoshatóak a színek.
Nagyon tartós.
Ez az első palettám Tilbury kisasszonytól, engem megvett kilóra.
Egyetlen negatívuma, hogy kisebb, mint a szokásos palettái, de ezzel tisztában voltam.
Már meg is rendeltem az Eyes Of a Star palettát. Szerelem van.

6 Likes

@Mse, te honnan rendelted? Csak beatylishen láttam. Köszi.
Cultbeauty lesz.:blush:

Január 6-án rendeltem a Cultbeautyról, 22-én jött meg.

1 Likes

Tom Ford Nude Dip is tetszik, van hasonlóság.
CDS8037664
Tom-Ford-Nude-Dip-Eyeshadow-Palette-Review-Swatches

Star Aura
Charlotte-Tilbury-Star-Aura-Hollywood-Flawless-Eye-Filter-Palette-Review-3
Charlotte-Tilbury-Star-Aura-Hollywood-Flawless-Eye-Filter-Palette-Review-Swatches

5 Likes

Biztos swatcholva hasonlo, de texturaban CT nyert nalam. Magasan! Mig az egyik csalodas volt, a masik kedvenc lett :wink:

1 Likes

@Lencseee, én is erre jutottam, hogy a frissebb formula lesz a nyerő, de köszönöm szépen a megerősítést.

1 Likes

Ajaj a Star aura nekem is tetszik,de pont egy ilyen T.F -ot adtam el,mert rajtam nem működött.

1 Likes

Cultbeauty-ra találtam egy működő kódot, 15%, a kód: YOU15

2 Likes

Maybelline Sky High szempillaspirál - 1 db (rossmann.hu)

2 Likes

Juhuuuuu, végre. Köszi.
Egész normális ára van.

Ma spirált akartam venni, drogériásat, nem tudtam venni, mert egyikben sem bíztam, hogy nem volt-e már nyitott.

3 Likes

Látom, már csináltál neki “terméklapot”. Hála.

https://kremmania.hu/kremek/maybelline-sky-high-mascara

Ez azért nagyon jól hangzik:

• Teljes volument és határtalan hosszt biztosít.
  • Az exkluzív Flex Tower szempillaspirál kefe meghajlik, hogy dúsítsa és elérjen minden egyes szempillát.
  • Mosható szempillaspirál formula, bambusz kivonattal és szálakkal.
  • Érzékeny szem- és kontaktlencse viselők számára is alkalmas.
  • Könnyen eltávolítható.
2 Likes

meg is rendeltem, köszönet érte, hogy szóltál.

1 Likes

Remélem, hogy pozitív tapasztalataid lesznek, majd lszi jelezz vissza, én is meg szeretném venni!

1 Likes

Csináltam a Chanel Ombre premiere laque-ról én is egy swatch-ot tegnap reggel, csak @anon27689852 megelőzött. @Anilorak, nézd, nekem is a rózsakvarc van.
Akkor tűnik el a fénye, ha többször végigmegyek a festéken, szóval ezt már nem teszem. Nem satírozgatom. Meg kell tanulni a használatát. A sötétebbek nem is szépek rajtam. Fel kell tenni, aztán a szélét kell csak elsatírozgatni, és akkor ott marad lerobbanthatatlanul, mindent túlélve. Szerintem nagyon szép, csak a 6 hónapos szavatossága zavar.
Színt kell vallanom :smile: nagyon szeretek palettákat használni, de vannak olyan estéim, napjaim (munkámból adódóan nem mindig ér véget ugyanazon a napon a munkaidőm, amikor kezdődött), amikor olyan szín kell a szemhéjra, ami konkrétan lerobbanthatatlan, és tudom, hogy nem kell tükröt vinnem, hogy ellenőrizzem a sminkem. Ezek a vízállós spirálos, Chanel krémfestékes napok. :smile: Egy sima Nars nem biztos, hogy bírna egy ilyen napot rajtam. Ezért mindig tartok egy, max. két extrém tartós festéket ezekre az alkalmakra. Chanel, Armani tégelyese, Chanel folyékonya. Hétköznapokra inkább palettákat használok.

20210125_075207

6 Likes

Szerintem ha van másik száz palettája az embernek, nem biztos, hogy szükség van erre a Tilbury palettára is (hú, ez fura mondat, hisz akkor nem vennék én sem folyton pl. új pirosítót, mindegy), sőt, láttam egy videót, ahol Jamie Paige elmondja, hogy egy Nars paletta sokkal olcsóbb, mint egy Tilbury, de én most, amióta megérkezett, ehhez nyúlok a legszívesebben. Viszont a képekkel ellentétben nincs benne rózsaszínes árnyalat, legalábbis rajtam a második szín nem az.

1 Likes

Igen ez nekem is feltűnt amikor láttam a swatchokat. Pedig a net fotók szerint olyan rózsaszínesnek tűnt. Ami miatt mégsem hiszem ,hogy magamévá teszem az,hogy sokan Tom Ford palettákhoz hasonlítják amiben én nagyot csalódtam.
Lusta napokra nekem a legjobbak Bobbi Brown krémes stiftjei. Szépek ,tartósak és egyszerű használni őket.

1 Likes

Késő :grinning: megrendeltem. A kompakt voltja miatt.
Van pár nagy palettám, de az a típus vagyok aki reggel mindig időzavarban van.
Tegnap elgondolkodtam, hogy kell-e nekem ennyi cucc, nagyon megy a rendelés, de aztán arra jutottam, hogy örömet okoz, miért ne? 2 éve semmit nem használtam, csak BB és spirál. Néha most is. De ha van kedvem, van miből válogatnom. :grinning:
Az új Clinique alapozót is kipróbálom, nagyon szép összetevő listája van és fizikai. :white_heart:

2 Likes

Alkohol denat. mondjuk nem igazán illik bele a Clinique profiljába… :roll_eyes:

1 Likes