Csináltam a Chanel Ombre premiere laque-ról én is egy swatch-ot tegnap reggel, csak @anon27689852 megelőzött. @Anilorak, nézd, nekem is a rózsakvarc van.
Akkor tűnik el a fénye, ha többször végigmegyek a festéken, szóval ezt már nem teszem. Nem satírozgatom. Meg kell tanulni a használatát. A sötétebbek nem is szépek rajtam. Fel kell tenni, aztán a szélét kell csak elsatírozgatni, és akkor ott marad lerobbanthatatlanul, mindent túlélve. Szerintem nagyon szép, csak a 6 hónapos szavatossága zavar.
Színt kell vallanom
nagyon szeretek palettákat használni, de vannak olyan estéim, napjaim (munkámból adódóan nem mindig ér véget ugyanazon a napon a munkaidőm, amikor kezdődött), amikor olyan szín kell a szemhéjra, ami konkrétan lerobbanthatatlan, és tudom, hogy nem kell tükröt vinnem, hogy ellenőrizzem a sminkem. Ezek a vízállós spirálos, Chanel krémfestékes napok.
Egy sima Nars nem biztos, hogy bírna egy ilyen napot rajtam. Ezért mindig tartok egy, max. két extrém tartós festéket ezekre az alkalmakra. Chanel, Armani tégelyese, Chanel folyékonya. Hétköznapokra inkább palettákat használok.