Hál istennek nem túl elöl van a listában.
Imádom, hogy ilyen kis utazós paletta. Remélem, szeretni fogod.
Én is így vagyok ezzel a dilemmával, hogy kell-e ennyi cucc, de ezen könnyen túllendülök, hisz van hova adni, ha nem válik be. Nagyon sűrűn szelektálok. Mivel nekem nincs is helyem hol tartani a sminkeket, egy pici szekrényem van a fürdőben, nem is férnének el nagy paletták, csak ilyen kis utazósok.
Viszont úgy vagyok vele. ha nem próbálok ki új termékeket, akkor nem is születnek kedvencek. Például 2020-ban is lett pár.
Amit tudok, hogy a világos bőrömhöz nem illő dolgokat (túl sötét pirosító) már nem fogok rendelni, belefutottam pár ilyen hibába.
Ez a rózsakvarc? Hogyan?
Rajtam ilyen természetes fényben.
Ez érdekes…
Miért érdekes?
Mert rajtam egészen más a színe. Nem ilyen barnás, hanem kimondottan rózsakvarc/rózsaszín.
Rajtam is inkább barnás volt. Ezért el is adtam. Ez biztos a bőrünktől függ.
Igen, valószínű.
Igen tegnap láttam . Elképzelhető,hogy rajta nem tartós. Én is csalódtam már highend- ben. Gyakorlatilag az Orgy egy óra múlva mindenhol volt csak nem a szememen,de a Tom Ford paletta sem hozta a formáját gyenge volt mint a harmat. Születésnapi ajándék volt a férjétől gondolom jobbra számított.
Van ilyen .
Mondjuk én nem az ujjbegyemmel mutatnám be, milyen foltosan dolgozható el egy por állagú festék…
Sajnos van olyan, hogy a közönség nagy részének beválik, de néhány embernek nem (pl. a Natasha Denona paletták). Ilyen árkategóriájú termék esetében pedig különösen fájó lehet a dolog.
Biztos,mert szerintem nagyon akarta és ekkorát csalódott. Egyébként nekem a N.D Glam ilyen folyton elpárolog rólam valahogy . Már többször nekifutottam hogy eladom,de nincs szívem mert olyan szép.
Ha esetleg úgy döntesz, engem érdekelne.
Nemrég meg is hirdetted ugye?
Igen.
Úgy emlékszem többen használtok Revolution termékeket; van tapasztalatok a SFX palettákról? A leírás szerint arcfesték, de szerintetek alkalmas lehet a kislányomra kenni farsangra? Mennyire lehet tartós, ha reggel felapplikálom neki, akkor vállalható marad egész nap? 4 éves, szóval azt, hogy ne nyúljon az arcához, ugye lehetetlen kérni…
Profi arcfestő meg ugye kizárt, jelen helyzetben.
Nekem megvan ez a paletta, heti szinten használom kreatívkodásra. Pár színt már el is fogyasztottam belőle.
Amit érdemes tudni róla, hogy ez egy krémes-zsíros állagú festék, ezáltal nagyon könnyen maszatolódik fixálás ellenére is. Mivel írtad, hogy a kislányodnak lenne, és kizárt, hogy ne érintse meg az arcát, ezért inkább a vizes bázisú festékeket ajánlanám.
Köszi a választ, akkor ez nekünk tényleg nem jó.
Megrendeltem az Avon Unlimited szempillaspirált mert itt olvastam valakitől hogy jó.
Első használat után azt kell mondjam igaza volt. Nagyon szépen íveli a pillákat és szép fekete. Azt nem mondanám,hogy meg is vastagítja őket de hosszabbak lesznek.
Ezáltal egy természetes hatást tudunk vele elérni. Én nem szeretem a seprűket a szememen és nem is tetszik a kefe sűrűségű műszempilla sem. Az utóbbi időben annyi spirált vásároltam ,de még mindig a Lancome spirálok amik eddig nem okoztak csalódást soha.