Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Uh, Linda Hallberg, soha többé semmit - tavaly volt egy elméletben nagyon szép barna szemceruzám valamelyik kollekciójából. Az egy dolog hogy a tintafolt a tenyeremen tartósabb volt, de mindkét szemem bevérzett tőle, könnyeztem egész nap, lemosás után pedig csak kamillás borogatás segített a szúrós érzésen.

Nekem is szemceruzáim vannak, meg a háromszög puffni. Én sem dobtam hátast a ceruzáktól, de szerencsére nem irritált.

Úristen… :open_mouth:és mind használod?

A piros színeket kivéve igen, szoktam :blush:
De én egy Nars lány vagyok, szóval cuccaim nagy része Nars, még van két Armani krémes festékem, egy Chanel (aminek 6 hónap a lejárata, szóval mindjárt kuka), és még egy Bobbi rose gold monoja.
JELENLEG nincs más palettám, nincs más szemfestékem. :slight_smile:

4 Likes

Ezek szerint meg vagy elégedve a márkával.

1 Likes

Alapvetően igen, a pirosítóikat nagyon szeretem, a Madly volt a kedvencem, szemfestékek terén… hát, van kölcsönben nálam egy Tilbury és egy Denona paletta, ha lehet, meg is tartanám (párom munkahelyi sminkszobája egy kincses mennyország számomra), szerintem csodálatosak, az egyik a Pillow Talk, a másik a Zendo.
Szóval mostanában Tilbury-Denona fan lettem szemfestés terén, de a képen a jobb felső két paletta szerintem csodaszép, az egyik az új Orgasm, a másik az Orgasm X.

4 Likes
1 Likes

Őt nagyon sokat olvastam régen. :blush:

1 Likes

Nagyon rég vágyok bordó palettára, de olyan igazira, ami nem rózsaszínes beütésű.
Ez a Colourpop piszkálja a fantáziámat: Wine & only :smiling_face_with_three_hearts:
Tervezi valaki a vételét? Vagy vett már? Milyen?

1 Likes

@Amadea Neked mintha meglenne ez a pali :thinking:

Igen, de még egyszer használtam.

1 Likes

Leírnád, hogy milyennek találod? :blush:

Egyszer használtam belőle két színt, még nincs róla kialakult véleményem… nekem ehhez több használat kell.

Igen, érthető. Köszönöm!

1 Likes

@Lencseee most olvastam az ND Love palettáról a véleményedet. Decemberben majdnem megvettem de másként alakult, lemondtam róla. De akkor ezek szerint jobb is. Bár egyébként sem az én színeim a hideg rózsaszínek szóval nem tudom minek akartam :sweat_smile:

1 Likes

@Anheszenamon, meglehet, hogy en vagyok a kivetel, de talan a 3 kozul, amit probaltam a sunrise volt, ami minosegeben jo volt, csak az meg borzasztoan meleg arnyalatokat tartalmaz a szamomra. A love-ot meg tavaly vettem meg amikor megjelent, egyszerre a naked3-mal, ami siman lepipalta azokban a parameterekben, amikben en merem a szemfestekeket…olyan gyonyoruek ezek a palettak es annyira nehez volt megvalni toluk :-/

Egyébként én alap nélkül nem használok semmit. Mert nincs az a szemfesték ami enélkül is megmaradna rajtam. Maximum 1-2 órán át, aztán az összes egyetlen csíkban áll össze.

1 Likes

En sem, de nekem sem az UD, sem a zoeva nem tartotta Denonankat :unamused: a mac-et meg ezert nem akartam harmadik alapnak megbontani…

1 Likes

Az ND nekem sem vált be, bár én csak a Mini Sunsetet próbáltam. El is ment tőle a kedvem…

1 Likes

Na jó, ezért a színért meg vagyok őrülve.
Irrizáló, duochrome rózsaszín, gyönyörű arany fénnyel.
Lerobbanthatatlan.
Arcon is csodás.

20210117_103208

8 Likes