Uh, Linda Hallberg, soha többé semmit - tavaly volt egy elméletben nagyon szép barna szemceruzám valamelyik kollekciójából. Az egy dolog hogy a tintafolt a tenyeremen tartósabb volt, de mindkét szemem bevérzett tőle, könnyeztem egész nap, lemosás után pedig csak kamillás borogatás segített a szúrós érzésen.
Nekem is szemceruzáim vannak, meg a háromszög puffni. Én sem dobtam hátast a ceruzáktól, de szerencsére nem irritált.
Úristen… és mind használod?
A piros színeket kivéve igen, szoktam
De én egy Nars lány vagyok, szóval cuccaim nagy része Nars, még van két Armani krémes festékem, egy Chanel (aminek 6 hónap a lejárata, szóval mindjárt kuka), és még egy Bobbi rose gold monoja.
JELENLEG nincs más palettám, nincs más szemfestékem.
Ezek szerint meg vagy elégedve a márkával.
Alapvetően igen, a pirosítóikat nagyon szeretem, a Madly volt a kedvencem, szemfestékek terén… hát, van kölcsönben nálam egy Tilbury és egy Denona paletta, ha lehet, meg is tartanám (párom munkahelyi sminkszobája egy kincses mennyország számomra), szerintem csodálatosak, az egyik a Pillow Talk, a másik a Zendo.
Szóval mostanában Tilbury-Denona fan lettem szemfestés terén, de a képen a jobb felső két paletta szerintem csodaszép, az egyik az új Orgasm, a másik az Orgasm X.
Őt nagyon sokat olvastam régen.
Nagyon rég vágyok bordó palettára, de olyan igazira, ami nem rózsaszínes beütésű.
Ez a Colourpop piszkálja a fantáziámat: Wine & only
Tervezi valaki a vételét? Vagy vett már? Milyen?
Igen, de még egyszer használtam.
Leírnád, hogy milyennek találod?
Egyszer használtam belőle két színt, még nincs róla kialakult véleményem… nekem ehhez több használat kell.
Igen, érthető. Köszönöm!
@Lencseee most olvastam az ND Love palettáról a véleményedet. Decemberben majdnem megvettem de másként alakult, lemondtam róla. De akkor ezek szerint jobb is. Bár egyébként sem az én színeim a hideg rózsaszínek szóval nem tudom minek akartam
@Anheszenamon, meglehet, hogy en vagyok a kivetel, de talan a 3 kozul, amit probaltam a sunrise volt, ami minosegeben jo volt, csak az meg borzasztoan meleg arnyalatokat tartalmaz a szamomra. A love-ot meg tavaly vettem meg amikor megjelent, egyszerre a naked3-mal, ami siman lepipalta azokban a parameterekben, amikben en merem a szemfestekeket…olyan gyonyoruek ezek a palettak es annyira nehez volt megvalni toluk :-/
Egyébként én alap nélkül nem használok semmit. Mert nincs az a szemfesték ami enélkül is megmaradna rajtam. Maximum 1-2 órán át, aztán az összes egyetlen csíkban áll össze.
En sem, de nekem sem az UD, sem a zoeva nem tartotta Denonankat a mac-et meg ezert nem akartam harmadik alapnak megbontani…
Az ND nekem sem vált be, bár én csak a Mini Sunsetet próbáltam. El is ment tőle a kedvem…
Na jó, ezért a színért meg vagyok őrülve.
Irrizáló, duochrome rózsaszín, gyönyörű arany fénnyel.
Lerobbanthatatlan.
Arcon is csodás.