💖 ùj unboxing kèpekkel

Nem nevetlek ki, megértelek. :slight_smile: Hát a könyvben vannak már olyan cicák, akik nem élnek, van egy-két szívszorítóbb történet, de alapvetően inkább azt igyekeznek hangsúlyozni, milyen bátrak és érdekesek voltak ezek a cicák.

3 Likes

Annyira megértelek! Cuki állatokon is képes vagyok pityeregni, a kóborokról nem is beszélve.

1 Likes

Első palettám mindkét márkától, így nincs személyes tapasztalatom még. Reggel vettem ki munkába jövet a csomagot a gls automatából, így csak megnézegetni tudtam egyelőre.
Fú igen a smashbox nagyon szép!

1 Likes

Az állatok szenvedését én se bírom, nem vagy gyerekes. Még ha fikcióról van szó, akkor is szinte fizikai fájdalmat érzek az ilyenek olvastán.:frowning:

2 Likes

Sajnos ismerős :frowning: Bár van 2 kedvenc filmem, az Egy kutya négy élete és a Hachi: A Dog’s Tale… Konkrétan zokogva néztem mindkettőt végig, alig láttam valamit a könnyeimtől. :sleepy: Újra nem fogom nézni, de imádtam.

4 Likes

Cultbeauty rendelés

20210122_150338

20210122_150432

20210122_150409

22 Likes

Hát ezek gyönyörűségesek! :star_struck:

1 Likes

Nekem ezek jöttek ma:
Kép

Kép

19 Likes

Hú, majd írj az alapozóról.

1 Likes

Sajnos már most látom, hogy sötét de majd cseppentek hozzá a Mac Face&Bodyból mert az meg vilàgos. :see_no_evil:

Mindegyik a kiszemeltem. Nagyon kíváncsi vagyok C.T palettára. Mi lesz a véleményed róla. Ez a Star aura ugye?

Szépségesek.

1 Likes

Zsibiről van?

1 Likes

Igen. A Star Aura, van még a Diva Lights, de elvileg már kapni egy új palettát is, aminek Eyes Of A Star a neve.
Még soha nem volt CT palettám, és ezt azért tetszik, mert imádom, amikor egy átlátszó fátyol van a szemen, és ezek nagyon az én színeim. Minőségére is kíváncsi voltam.
Ez az új paletta, a 3. ebből a Hollywood Flawless-ből, ami állítólag egy új formula, más, mint a többi palettáé.
https://www.charlottetilbury.com/eu/product/hollywood-flawless-eye-filters-eyes-of-a-star

1 Likes

Zaklatott a NAV/a posta, vagy szimplán úgy érkezett meg a csomag, ahogy eddig?

Egyáltalán nem zaklattak.
Úgy jött, ahogy eddig.
Ráadásul két külön csomagban, mert a CT paletta csak később volt kapható.

1 Likes

Azt olvastam ,hogy egy új formula. Tudsz majd f letenni fotót a színekről?

:blush:

1 Likes

20210122_183849
20210122_183900
20210122_183909 20210122_183930

13 Likes

Ez megnyugtató, köszi.:slight_smile: