Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ilyen mértékű növekedést nehéz számon tartani. :joy::joy::joy: Kíváncsian várom az érkezett csodákat.:slight_smile: Csak nem érkeztek meg a JS paletták? :slight_smile:

Erről eszembe jutottak ezek az xy választja ki a sminkem jellegű videók. Megkérheted például a gyerekeidet, hogy válasszanak ki ők néhányat, akár csak “borító” alapján bökjenek rá néhányra. Ez működhet úgy is, hogy te csukott szemmel rárakod a kezed valamelyikre. Vagy esetleg itt is játszhatunk olyat, hogy mondjuk 10 palettát lefotózol vagy leírod a nevét, és itt a fórumon az első három válaszadó választhat neked egyet-egyet. Így valamilyen szinten megmarad a randomitás, de nem kell excellel bajlódni

2 Likes

Ma egyébként nekem is megjött a Nabla palettám és sokminden más, köztük egy mystery bag-es bónusz palettával, így már én is kezdem elérni a lélektani határomat a palettákkal :smile: holnap egyébként majd jó fényben én is fotózok

5 Likes

Nem, azok még úton vannak. :rofl:

Ezek a Glambotról jöttek. És hát olyanok, amikre vágyni sem mertem. Komolyan, mire a doboz végére értem, könnyek gyűltek a szemembe azoknak a csodáknak láttán, amik most már így az enyémek. :blush::smiling_face_with_three_hearts:

7 Likes

Jó ötletek! :blush:

1 Likes

De jó ezt olvasni.:slight_smile:Örülök, hogy sikerült olyan szépségeket beszerezni, amelyek ekkora örömet okoznak. :slight_smile:

1 Likes

Csajok, Natasha Denonat honnan érdemes rendelni? Ez a mini love hetek óta nem hagy nyugodni… :roll_eyes:

Mi a lélektani határ? :grin:

Most 10 palettám lett, és itt már beindul nálam egy ilyen frusztráció, hogy úristen, hogy fogok tudni az összes “gyermekre” egyformán odafigyelni. Mert gyengébb minőség vagy olcsóbb ár ide vagy oda, nem tudnék egyiktől sem megválni.

5 Likes

Cultbeauty, vagy Beautylish, bár az utóbbi lassabb.

1 Likes

Köszi, a Cultot megnézem! Te nem rendeled meg? :grin:

Gondolkodtam, de az én színeimhez kicsit erős a pirosító, és a szemfesték színe is.

És ott még nem elérhető.

1 Likes

Pedig nagggyon kíváncsi lennék a teljes kollekciódra. Igazi kánaán lehet :smiling_face_with_three_hearts:

5 Likes

Én is, úgy szeretem nézni ezt a sok szép kollekciót. Esküszöm, ha a szemceruza kollekciótokat raknátok fel, még azt is gyönyörködve nézném :heart_eyes:

1 Likes

Elérhető a kollekció cultbeautyn!

2 Likes

Csekkoltam.

1 Likes

Én már nézegetem mit rendeljek mellé, hogy a 40 fontot elerjem… :roll_eyes:

1 Likes

Ez egy jó kis összehasonlítás az új palettákról.(TF,ND,PM). Úgy látszik mindenki rózsaszínben szeretné látni a világot.

4 Likes

Ó, én ennek roppppppant módon örülök. :slight_smile:

1 Likes