💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem ma TBS rendelés érkezett:
Kép

18 Likes

Még múlt héten érkezett a Skinsmartról az új fényvédő, ezek pedig a héten a DM-ből.IMG_20210128_194955 IMG_20210202_133729

18 Likes

Majd kíváncsi lennék a fényvédővel kapcsolatos véleményedre, tapasztalataidra. :slight_smile:

1 Likes

Nem szeretem Tilbury kisasszony Pillow Talk szemfestékét.
Célközönség vagyok, szőke haj, kék szem, fehér bőr, de nem az én palettám.
Az első szín semmi extra, egy primer, a második színnek rajtam köze nincs a rózsás árnyalathoz, van benne az a rose gold, arany, terrakotta, mittudém felütés, amit nem szeretnék egy rózsaszín festékben. A harmadik szín POP, amit én utálok Tilbury kisasszonynál, mert a szomszéd lakása is csillámos tőle két hétig. Ha ilyet akarok, ott az Armani tégelyes, ami mozdulatlan, és gyönyörű. Az utolsó egy átlag matt. Tartósságuk sem jó rajtam.
Inkább a Darling, vagy a többi palettája, azok sokkal érdekesebbek.
A Star Aura-ra azért figyeltem fel, mert nincs benne POP, áttetsző, más, mint a többi négyese. Aztán felhoztam vidékről az imádott Bobbi szemfestékeimet, és rájöttem, hogy swatcholva mindegyikből van nekem Bobbitól. Igen ám, de használatban közük nincs azokhoz a Bobbi színekhez, ezek áttetsző fénnyel vonják be a szemhéjat. Az első árnyalatot például sehol nem találtam, egyszerűen csodás.
Egy férfi mennyit röhögne, ha ezt olvasná, rózsaszín, rózsaszín, nem mindegy?
Szóval nem, a Star Aura különleges, a Pillow Talk színtelen-szagtalan rajtam. Inkább a Darling palettát választanám.
Ja, és megrendeltem a Bobbi palettát, születésnapomra megleptem magam.

4 Likes

Ezen felröhögtem, mert tényleg így gondolnák.
Pedig nagyon nem mindegy!

1 Likes

Köszi, spóroltál nekem 40 fontot.:grinning:
Ha találsz valami szépséget, írj róla nyugodtan.:wink:

1 Likes

Jaj pontosan ezért adtam el a kis 4-es Pillow Talk palettát. Egy nulla volt rajtam tartósságra is meg a színeket is egészen másmilyennek képzeltem. Rózsásabbnak, finomabbnak. KM-en csupa áradozó vélemény van róla. Mintha nem is egy és ugyanazon palettáról beszélnénk. De majd leírom oda is a véleményemet.
A Darling viszont egy szuper paletta.

3 Likes

Rossmannban jártam:
A Rival kontúrstick Veres Fanni magyar youtuber ajánlása. Nemrég találtam a csatornáját és ő egy szimpatikus lány, aki nincs elszállva magától, összeszedetten beszél, és sminkesnek tanul.
Kép

18 Likes

Rendben, majd írok róla :slightly_smiling_face:

1 Likes

En is nezegettem ezt a fenyvedot, csak az 50es verziojat. Eddig nem mertem megrendelni, mert azt olvastam rola, hogy szemkörnyeken picit irrital, ego erzest okoz.
Ugyhogy en is nagyon örülnek egy beszamolonak☺️

1 Likes

A héten nem várt Avonos rendelésem érkezett. A lemosó olajra nagyon kíváncsi vagyok. A spirál szépen dolgozik, viszont mivel ez a zöld színű kiadás, így az én sötét pilláimon csak erős lámpafényben látszik.
20210207_140934

Úgy tűnik, a paletták gyűjtésével idén se tudok leállni, másfél hónap alatt 3 új is lett. :grin: Zsibis szerzemények, a The Child-ra nagyooon vágytam. A Zulu impulzus vásárlás volt, mivel az egy szem színes palettám minősége erősen véleményes. :sweat_smile:
20210207_140949

16 Likes

The Child cukiság :heart::heart_eyes: Használtad már? :slightly_smiling_face: Én is alig várom, hogy a kezeim közt legyen, elvileg 1 héten belül nálam lesz a szépség. :slight_smile:

2 Likes

Neem, még csak kinyitom, meglesem, visszacsukom :smiley: Olyan aranyos, és ezen felül az árnyalatok is csodásak benne :blush:

1 Likes

Hát nem csodálom, tényleg irtó cuki és a színek csodásak, ezt nagyon jól eltalálta CP. :slight_smile: Majd írj róla, ha kipróbáltad. :slight_smile:

1 Likes

Ezt a lemosó olajat legalább már 6x újra vettem. Könnyű nem hagy nehéz érzést az arcomon. Nálam must have darab.

1 Likes

Az Avonos olajat használom, szeretem. Jaj a Child paletta! Én is nagyon vágyok rá de nem sikerült elcsípnem zsibin. Ha valaki eladná szóljon!

3 Likes

Csak 4 arcápolàsi termék: meglepett, hogy a nivea illatanyag nélkül kiadott termèkeket, ki kellett pròbàlnom. Az olaj is tökèletes ès a micellàs hűs zselé nagyon jò érzés. A pai olajos lemosò nem habzik, most télen vìz nélkül teljesen alkalmas szàraz bőrre. A pai csipkebogyò olaj nagyon tetszik. Csak pár csepp kell ès hamar beszìvódik. Utàna olvastam megnyugtatja a gyulladt bőrt. Mostanàban hiàba kenem reggel- este hyaluronnal ès TO krémmel vagy màs zsìrosabbal, nem elég. Nagyon puha lesz utàna az arcbőr 20210207_115900 20210207_115829

19 Likes

Kíváncsi vagyok az új fényvédőre nagyon! (nekem is ez most a tufürdőm :smiley: )

1 Likes

A nivea olajat én is szeretem, most is ez van itthon. A hyaluronos zselét nem ismertem még, de kíváncsi lettem rá most :blush:

2 Likes

@Blanky mindenképp, már alig várom :relaxed: Remélem holnap reggel már lesz időm szemsminkre is, ma csak a fényvédő-púder-pirosító-szempillaspirál négyesre futotta :smiley:
@Anilorak tegnap este kipróbáltam, nagyon kellemes valóban, élmény volt vele törölgetni az arcomat.
@Anheszenamon valójában a te értékelésedet olvasva döntöttem el, hogy kipróbálom :relaxed: szorítok, hogy sikerüljön a palettát megszerezned! Szerintem van benne egy bizonyos cukiság faktor, ami miatt ennyire kelendő. Ugyanakkor a színek is szépek benne, ami plusz pont a márkának.

2 Likes