Nekem ma TBS rendelés érkezett:
Még múlt héten érkezett a Skinsmartról az új fényvédő, ezek pedig a héten a DM-ből.
Majd kíváncsi lennék a fényvédővel kapcsolatos véleményedre, tapasztalataidra.
Nem szeretem Tilbury kisasszony Pillow Talk szemfestékét.
Célközönség vagyok, szőke haj, kék szem, fehér bőr, de nem az én palettám.
Az első szín semmi extra, egy primer, a második színnek rajtam köze nincs a rózsás árnyalathoz, van benne az a rose gold, arany, terrakotta, mittudém felütés, amit nem szeretnék egy rózsaszín festékben. A harmadik szín POP, amit én utálok Tilbury kisasszonynál, mert a szomszéd lakása is csillámos tőle két hétig. Ha ilyet akarok, ott az Armani tégelyes, ami mozdulatlan, és gyönyörű. Az utolsó egy átlag matt. Tartósságuk sem jó rajtam.
Inkább a Darling, vagy a többi palettája, azok sokkal érdekesebbek.
A Star Aura-ra azért figyeltem fel, mert nincs benne POP, áttetsző, más, mint a többi négyese. Aztán felhoztam vidékről az imádott Bobbi szemfestékeimet, és rájöttem, hogy swatcholva mindegyikből van nekem Bobbitól. Igen ám, de használatban közük nincs azokhoz a Bobbi színekhez, ezek áttetsző fénnyel vonják be a szemhéjat. Az első árnyalatot például sehol nem találtam, egyszerűen csodás.
Egy férfi mennyit röhögne, ha ezt olvasná, rózsaszín, rózsaszín, nem mindegy?
Szóval nem, a Star Aura különleges, a Pillow Talk színtelen-szagtalan rajtam. Inkább a Darling palettát választanám.
Ja, és megrendeltem a Bobbi palettát, születésnapomra megleptem magam.
Ezen felröhögtem, mert tényleg így gondolnák.
Pedig nagyon nem mindegy!
Köszi, spóroltál nekem 40 fontot.
Ha találsz valami szépséget, írj róla nyugodtan.
Jaj pontosan ezért adtam el a kis 4-es Pillow Talk palettát. Egy nulla volt rajtam tartósságra is meg a színeket is egészen másmilyennek képzeltem. Rózsásabbnak, finomabbnak. KM-en csupa áradozó vélemény van róla. Mintha nem is egy és ugyanazon palettáról beszélnénk. De majd leírom oda is a véleményemet.
A Darling viszont egy szuper paletta.
Rossmannban jártam:
A Rival kontúrstick Veres Fanni magyar youtuber ajánlása. Nemrég találtam a csatornáját és ő egy szimpatikus lány, aki nincs elszállva magától, összeszedetten beszél, és sminkesnek tanul.
Rendben, majd írok róla
En is nezegettem ezt a fenyvedot, csak az 50es verziojat. Eddig nem mertem megrendelni, mert azt olvastam rola, hogy szemkörnyeken picit irrital, ego erzest okoz.
Ugyhogy en is nagyon örülnek egy beszamolonak☺️
A héten nem várt Avonos rendelésem érkezett. A lemosó olajra nagyon kíváncsi vagyok. A spirál szépen dolgozik, viszont mivel ez a zöld színű kiadás, így az én sötét pilláimon csak erős lámpafényben látszik.
Úgy tűnik, a paletták gyűjtésével idén se tudok leállni, másfél hónap alatt 3 új is lett. Zsibis szerzemények, a The Child-ra nagyooon vágytam. A Zulu impulzus vásárlás volt, mivel az egy szem színes palettám minősége erősen véleményes.
The Child cukiság Használtad már? Én is alig várom, hogy a kezeim közt legyen, elvileg 1 héten belül nálam lesz a szépség.
Neem, még csak kinyitom, meglesem, visszacsukom Olyan aranyos, és ezen felül az árnyalatok is csodásak benne
Hát nem csodálom, tényleg irtó cuki és a színek csodásak, ezt nagyon jól eltalálta CP. Majd írj róla, ha kipróbáltad.
Ezt a lemosó olajat legalább már 6x újra vettem. Könnyű nem hagy nehéz érzést az arcomon. Nálam must have darab.
Az Avonos olajat használom, szeretem. Jaj a Child paletta! Én is nagyon vágyok rá de nem sikerült elcsípnem zsibin. Ha valaki eladná szóljon!
Csak 4 arcápolàsi termék: meglepett, hogy a nivea illatanyag nélkül kiadott termèkeket, ki kellett pròbàlnom. Az olaj is tökèletes ès a micellàs hűs zselé nagyon jò érzés. A pai olajos lemosò nem habzik, most télen vìz nélkül teljesen alkalmas szàraz bőrre. A pai csipkebogyò olaj nagyon tetszik. Csak pár csepp kell ès hamar beszìvódik. Utàna olvastam megnyugtatja a gyulladt bőrt. Mostanàban hiàba kenem reggel- este hyaluronnal ès TO krémmel vagy màs zsìrosabbal, nem elég. Nagyon puha lesz utàna az arcbőr
Kíváncsi vagyok az új fényvédőre nagyon! (nekem is ez most a tufürdőm )
A nivea olajat én is szeretem, most is ez van itthon. A hyaluronos zselét nem ismertem még, de kíváncsi lettem rá most
@Blanky mindenképp, már alig várom Remélem holnap reggel már lesz időm szemsminkre is, ma csak a fényvédő-púder-pirosító-szempillaspirál négyesre futotta
@Anilorak tegnap este kipróbáltam, nagyon kellemes valóban, élmény volt vele törölgetni az arcomat.
@Anheszenamon valójában a te értékelésedet olvasva döntöttem el, hogy kipróbálom szorítok, hogy sikerüljön a palettát megszerezned! Szerintem van benne egy bizonyos cukiság faktor, ami miatt ennyire kelendő. Ugyanakkor a színek is szépek benne, ami plusz pont a márkának.