Milyen cuki a , na jó a paletta sem rossz
Ez álomszép, bele sem mernék nyúlni!
Úhh de szép! Én biztos csak gyönyörködnék benne.
A cica is le van nyűgözve
Jézusom, de szép! Ebbe még én se nyúlnék bele.
Azta, ez egy műalkotás! Mi a márkája?
Lányok ez nincs meg nekem csak ma valahogy feldobta az Ali. Gyönyörű , szerintem én sem nyúlnék bele ,de éke lehetne egy fésülködő asztalnak.
Igaz ára is van.
HUF 21,790.43 48%OFF | Florasis Eye Shadow Makeup Palette Natural Handmade Beauty Glazed Eyeshadow Pigment Pallete China Cosmetics Flower West Original
Bocsi, a macskás életkép mindenkit megtévesztett.
Lányok, ha valakit érdekel Nabla sidebyside paletta, ami fele érintetlen, másik fele pár sminkhez volt használva jelezzen, még nem teszem fel a piacterre. Ara 9990.huf. Szep hetveget mindenkinek!
Elkelt. Koszonom😘
Barna szempillaspirált hol találok?
A kérdés jó.
Milyen márkát keresel?
A Clinique High Impact-ját használtam, szerettem, van belőle barna.
Egyébként pedig:
https://makeup.hu/categorys/2419/#o[2251][]=353801&o[2821][]=43897
Kisorsoltam a következő heti palettákat, illetve pirosítókat és highlightereket is, a továbbiakban ezeket is sorsolni fogom.
Egyedüli dolog ami nem sorsolás eredménye a JS Cremated paletta, 1 új paletta használatát engedélyeztem magamnak.
Mivel sorsolsz?
Tegnap én is nekiláttam a listakészítésnek. Még nem értem a végére.
De már azon gondolkodom, hogy megcsinálom ugyanezt a rúzsokkal is, de abból mondjuk ötöt egy hétre, hogy ne legyen az, hogy egyik sem megy egy sminkhez/öltözékhez, és majd csak azt veszem ki a kihúzandók közül, amit valóban használtam is.
Én ezt szoktam használni a sorsoláshoz:
https://www.random.org/
A rúzsokkal és szájfényekkel is tervezem én is, de lusta voltam frissíteni a régi listámat.
Köszi!
Amit már használtál paletta, az újra sorsolásra kerül, vagy kiveszed, és csak ha előkerült az összes?
Én kiveszem, amit használtam már, és csak akkor fog újra bekerülni a sorsolásba, ha a végére értem Ugyanez lesz pirosító és highlighter esetében (meg rúzsoknál is ha sikerül azt is összegezni és elkezdeni sorsolni).
Illetve mivel most sok az új paletta, minden héten csak kettőt sorsolok és 1 újat szabadon választok.
Tetszik ez a koncepció, hiszen 1 hétig 3 paletta használata nem okoz nehézséget, teljesen reális. És biztos lehetek benne, hogy minden darab használva lesz a kollekciómból, továbbá ha valamit nem fogok szeretni, akkor emlékeztető arra, hogy mennie kell. (ez nem lesz könnyű, mert nehezen válok meg bármitől).
Igen, nagyon jó! De már most azon kesergek, hogy amit az elején kisorsolok, azt kb. csak jövőre használhatom újra.
Ezt sajnos átérzem, nem merem bevallani mikor fogok a végére kerülni.
De csinálhatsz olyat is, hogy tartasz néha 1-2 hét szünetet és visszatérsz olyan palettákhoz, amik már nincsenek a sorsolásban, de mégis szeretnéd használni őket.
Vagy ne vedd ki, ami már volt egyszer Én így fogom csinálni, kevésbé keserédes a dolog. Ha a véletlen is úgy akarja, akkor jöjjön csak még egyszer