Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Milyen cuki a :cat2:, na jó a paletta sem rossz :wink:

Ez álomszép, bele sem mernék nyúlni! :heart: :see_no_evil:

Úhh de szép! Én biztos csak gyönyörködnék benne.
A cica is le van nyűgözve :cat2:

Jézusom, de szép! Ebbe még én se nyúlnék bele.:slight_smile:

Azta, ez egy műalkotás! Mi a márkája?

Lányok ez nincs meg nekem csak ma valahogy feldobta az Ali. Gyönyörű , szerintem én sem nyúlnék bele ,de éke lehetne egy fésülködő asztalnak.
Igaz ára is van.

HUF 21,790.43 48%OFF | Florasis Eye Shadow Makeup Palette Natural Handmade Beauty Glazed Eyeshadow Pigment Pallete China Cosmetics Flower West Original

2 Likes

Bocsi, a macskás életkép mindenkit megtévesztett.:smiley:

Lányok, ha valakit érdekel Nabla sidebyside paletta, ami fele érintetlen, másik fele pár sminkhez volt használva jelezzen, még nem teszem fel a piacterre. Ara 9990.huf. Szep hetveget mindenkinek!:wink:

1 Likes

Elkelt. Koszonom😘

1 Likes

Barna szempillaspirált hol találok?

A kérdés jó. :slight_smile:
Milyen márkát keresel?
A Clinique High Impact-ját használtam, szerettem, van belőle barna.
Egyébként pedig:

https://makeup.hu/categorys/2419/#o[2251][]=353801&o[2821][]=43897

1 Likes
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

𝐇𝐄𝐘 𝐈𝐓’𝐒 𝐉𝐀𝐂𝐊𝐄𝐋𝐈𝐍𝐄 (@heyitsjackeline) által megosztott bejegyzés

Kisorsoltam a következő heti palettákat, illetve pirosítókat és highlightereket is, a továbbiakban ezeket is sorsolni fogom. :slightly_smiling_face:
Egyedüli dolog ami nem sorsolás eredménye a JS Cremated paletta, 1 új paletta használatát engedélyeztem magamnak. :slight_smile:IMG_20210214_120900 IMG_20210214_120930 IMG_20210214_121019 IMG_20210214_121041 IMG_20210214_121119 IMG_20210214_121155

14 Likes

Mivel sorsolsz?

Tegnap én is nekiláttam a listakészítésnek. Még nem értem a végére. :see_no_evil:
De már azon gondolkodom, hogy megcsinálom ugyanezt a rúzsokkal is, de abból mondjuk ötöt egy hétre, hogy ne legyen az, hogy egyik sem megy egy sminkhez/öltözékhez, és majd csak azt veszem ki a kihúzandók közül, amit valóban használtam is.

2 Likes

Én ezt szoktam használni a sorsoláshoz:
https://www.random.org/
A rúzsokkal és szájfényekkel is tervezem én is, de lusta voltam frissíteni a régi listámat. :joy:

Köszi!

Amit már használtál paletta, az újra sorsolásra kerül, vagy kiveszed, és csak ha előkerült az összes?

Én kiveszem, amit használtam már, és csak akkor fog újra bekerülni a sorsolásba, ha a végére értem :slightly_smiling_face: Ugyanez lesz pirosító és highlighter esetében (meg rúzsoknál is ha sikerül azt is összegezni és elkezdeni sorsolni).:slight_smile:
Illetve mivel most sok az új paletta, minden héten csak kettőt sorsolok és 1 újat szabadon választok.
Tetszik ez a koncepció, hiszen 1 hétig 3 paletta használata nem okoz nehézséget, teljesen reális. És biztos lehetek benne, hogy minden darab használva lesz a kollekciómból, továbbá ha valamit nem fogok szeretni, akkor emlékeztető arra, hogy mennie kell. (ez nem lesz könnyű, mert nehezen válok meg bármitől).

3 Likes

Igen, nagyon jó! De már most azon kesergek, hogy amit az elején kisorsolok, azt kb. csak jövőre használhatom újra. :rofl::rofl::see_no_evil::rofl::rofl:

2 Likes

Ezt sajnos átérzem, nem merem bevallani mikor fogok a végére kerülni. :see_no_evil:
De csinálhatsz olyat is, hogy tartasz néha 1-2 hét szünetet és visszatérsz olyan palettákhoz, amik már nincsenek a sorsolásban, de mégis szeretnéd használni őket. :slight_smile:

1 Likes

Vagy ne vedd ki, ami már volt egyszer :stuck_out_tongue: Én így fogom csinálni, kevésbé keserédes a dolog. :smiley: Ha a véletlen is úgy akarja, akkor jöjjön csak még egyszer :stuck_out_tongue:

2 Likes