Bareminerals Gen Nude Latte
Nars Voyageur paletta (Hibiscus)
Hoztam èn is pàr swatchot, mivel szépen ìgèrgettem több dologròl is… BB highlighterek:
(1. Kèp - balròl jobbra,) Pink Glow, Telluride, Bronze Glow, Pink Quartz, Sunset Pink
2. kèp swatchok : alulròl felfelè, vagyis 1- től 5- ig
3. kèp : BB Sunset Glow, Nars: Maldives- hasonlìtanak, igaz a bb pinkesebb.
4. Swatchok: az alsò a bb.
@Anheszenamon itt a lorac unzipped , kicsit megkèsve . A mattok porolnak mint az abh, de a fènyesek mèg mindig puhàk. ( a fehèr az anyajegyemre sikerült )
A nars palettàkat inkàbb holnap nappali fènynél , mert most a bordòs bogyòs àrnyalatok pirosasnak nèznek ki a kèpen.
Nagyon szépen pigmentáltak a színek!
Bobbi mennyország
Köszönöm! Tetszik nagyon.
Nagyon, nagyon szerettem volna egy hétköznapi palettát, ami kicsi, kézbe fogható, minden árnyalat szatén, vagy legalábbis nagy része, és azok a színek vannak benne, amiket nap, mint nap használhatok. Erre esett a választásom.
Még gondolkodtam a Viseart Petit Fours Lilac palettáján, és Pat Mcgrath új, gyönyörű négyesén.
Nagyon tetszik, ajjaj.
Nars Orgasm négyes paletta:
Nars Orgasm X négyes paletta:
Köszönöm!
Így sorban jó lenne nekem mindegyik. Várok egy akciót mert nagyon tetszenek. Tartósak is?
Igen, tartósak és az én bőrtextúrámon nem emelik ki a pórusokat. Sztem sokat fogom ezeket most nyúzni.
Natasha Denona Bronze paletta
Napfényes térben:
Természetes nappali fényben:
@Melodee Pat Femmebot rúzsa és Lisa Muse rúzsa . A rózsaszínes-mályvásabb Paté, alatta Lisa rúzsa van. Megnyugodtam, hogy nem ugyanolyanok
Mindkettő szépséges árnyalat Nem ugyanolyanok, úgyhogy megtarthatod mindkettőt.
Köszönöm szépen a s(z)vacccccccccsokat!
Hát igazán nincs mit Örülök, hogy áldásodat adod a szerelmi háromszögre