Nem lenne semmi baj az árukkal, de már nem forgalmazzák ezt at árnyalatot. És sajnos az otthoni megavasodott (legalább 3 éves volt, szóval nem meglepő, hogy így végezte) .
Ó, akkor tényleg muszáj keresgélni. Ha nem jön be a Beautiful Stranger, eladhatod, biztos hamar elviszik a zsibin.
Colourpop Tie Dye Collection swatchok.
A glitterek nagyon hasonlónak tűnnek, de mások azért. Más színben pompáznak, ha rájuk vetül a fény. Én nagyon meg vagyok elégedve swatchok alapján
Uh, de jó az első kép! Totál a te színeid
Ahh, szerintem is, imádom a pasztell színeket Alig várom, hogy játszhassak velük kicsit
Jaj de szépek!
Csoda ez a paletta. Már most imádom
Pat McGrath Flesh 5 összehasonlítva a MAC Chili rúzzsal
Bal: Chili
Jobb: Flesh 5
Bobbi Brown swatcok, elhoztam a munkahelyemről:
Nectar Shimmer Brick
Pink Gold Shimmer Brick
Rose Gold Shimmer Wash szemhéjpúder
Huh az a lila😍
A 2 nagy a fiòkban lapul. Gyönyörűek! Elő is keresem őket.
Hourglass pirosítók:
At night
Brilliant Nude (A pici csillámok nem látszanak)
Mood Exposure
KAP swatchok (macskakarmolásokkal)
Flirt pirosító
Adobe bronzosító/pirosító
Tartósak, mattok, szemhéjra is használhatóak
@Key4U, csináltam nagyon béna és nem igazán színhű (a valóságban bogyósabb árnyalatúak a színek) swatchokat a CP Wine & Only palettáról, összehasonlítva a Huda Nude Rich palettával.
Alul a CP Wine & Only, felül a Nude Rich. Tudom, hogy a képen a Huda gyengébbnek tűnik, de a fényviszonyok nem a legjobbak és csak egy húzással készültek, a CP swatchai viszont kettővel. A Huda állaga ujjal belemászva selymesebb, szemen nagyon jól teljesít, a CP krémesebb, de igyekszem jövő héten többször sminkelni velük, hogy jobban össze tudjam őket hasonlítani.
Meglepő módon a Huda barnásabbnak tűnik, pedig a fejemben totál úgy volt meg, hogy nagyon hasonlít a Wine & Onlyhoz.
Nézzük így is.
Ó, nagyon kedves vagy, hogy csináltál swatch-okat!
Nem is tudnék a 2 paletta közül hirtelen választani.
Szívesen.
Én mindkét márkát nagyon szeretem, de a CP költséghatékonyabb és abban vannak a bogyósabb színek. Viszont a csomagolása igazi körömgyilkos.
Nem jutott volna eszembe, hogy ez a két paletta hasonlít. Közben pedig de .
Amikor megrendeltem a palettát, rögtön a Nude Rich jutott eszembe, de csakazértis kellett a Wine & Only. Nagyon meglepődtem, hogy swatcholva barnásabbak a Huda színei.
Nabla Cutie Platinum