💖 ùj unboxing kèpekkel

Zsibiről van?

1 Likes

Igen. A Star Aura, van még a Diva Lights, de elvileg már kapni egy új palettát is, aminek Eyes Of A Star a neve.
Még soha nem volt CT palettám, és ezt azért tetszik, mert imádom, amikor egy átlátszó fátyol van a szemen, és ezek nagyon az én színeim. Minőségére is kíváncsi voltam.
Ez az új paletta, a 3. ebből a Hollywood Flawless-ből, ami állítólag egy új formula, más, mint a többi palettáé.
https://www.charlottetilbury.com/eu/product/hollywood-flawless-eye-filters-eyes-of-a-star

1 Likes

Zaklatott a NAV/a posta, vagy szimplán úgy érkezett meg a csomag, ahogy eddig?

Egyáltalán nem zaklattak.
Úgy jött, ahogy eddig.
Ráadásul két külön csomagban, mert a CT paletta csak később volt kapható.

1 Likes

Azt olvastam ,hogy egy új formula. Tudsz majd f letenni fotót a színekről?

:blush:

1 Likes

20210122_183849
20210122_183900
20210122_183909 20210122_183930

13 Likes

Ez megnyugtató, köszi.:slight_smile:

A Nars igen, a Dior pedig Göltl Boglárkától Instagramról. Tőle nyertem egy éve a kis Tarte szemfestékpalettát. Egyébként nagyon sötétnek tűnik az alapozó (030-as árnyalat) de felkenve meg mégis egészen jó. Valahogy igazodik a bőrömhöz. Nagyon tetszik.

:heart_eyes_cat: :smiley_cat:

1 Likes

Óóó, de helyes belül is! :star_struck: Köszönöm! :grinning:

1 Likes

Piacteres vétel, rózsakvarc árnyalatban, mert @Mse -től annyi sok jót hallottam róla.
Nekem is nagyon bevált, már hajkurászom a 22-es Rayon árnyalatát:

20210123_132154

Rossmannos vásárlás:

20210123_143001

21 Likes

Ó de szép! Készítesz vele swatchot?

1 Likes

Amint lesz rá időm, igen!
Jövő szerdán vizsgázok és addig tanulnom kell(ene). :roll_eyes: Sokat! :roll_eyes:
Majd írok róla részletesebb véleményt is!

6 Likes

Csütörtökön megérkezett a várva várt Bperfect közös rendelésünk @Melodee -val :smiling_face_with_three_hearts: Sajnos eleve törötten érkezett meg hozzá is, de ABHDoki megjavította, ahogy csak tudta és bombabiztos csomagolásban küldte tovább nekem nagyon kedves ajándékokkal kísérve :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:
Illetve befutottak a fújós szerzeményeim is, egy kis bőrápolós rendelés, és a Frida Khalo könyvem :heart_eyes: A palettába egyből egy gyors szemsmink erejéig bele is másztam, ha már sütött aznap a nap :sun_with_face:

20210121_092209

01_21

01_21_2

20210121_134326 20210122_113035

19 Likes

De gyönyörűséges ez a paletta! :heart_eyes: Nekem csak a Clientele van meg a márkától, de az alapján tuti ennek is szuper a minősége. :slight_smile:

2 Likes

Ezt a szemfestéket csak egy atomrobbanás fogja lehozni. De tényleg. Nekem Vastness árnyalatban van még meg, amit nagyon nehéz szépen használni.
Ez a rózsakvarc csodás. Én béna vagyok a folyékony festékekhez, úgyhogy újabban a kezemre szoktam kenni, és onnan veszem fel az ecsetre, majd a szemhéjra, de aztán ha már fenn, van, csodás. Persze van olyan is, hogy simán a szemhéjra festek, de de arra vigyázok, hogy a felvitt festéken ne menjek át, mert akkor veszít picit a fényéből. Amit nem szeretek, hogy nehéz beszerezni, és hogy csak 6 hónap a szavatossága.
Egyébként a tégelyes Chanel krémfestékeit is szeretem nagyon, az is extrém tartós.
A Rising Sun árnyalatot is jó lenne beszerezni, de hogy honnan, nem tudom.

Chanel-Spring-2020-Ombre-Premiere-Laque-swatches

5 Likes

A Nars-ról alkotott véleményedre is nagyon kíváncsi vagyok. Ha csak feleannyira fogod szeretni a termékeiket, mint én, már megérte beszerezni ezt a szépséget.

1 Likes

Ez nekem is megvan, imádom. :blush:

2 Likes

Hol szerezted be a Chanel szemfestéket? Én a zsibin, de nem látom sehol, hogy hol vehetnék még belőle… :frowning: