Nars Laguna/Orgasm. Imádom.
Gyönyörű!
The Child swatchok:
Ja igen, a karomon a legelső szín nem a palettához tartozik
Itt pedig tegnap esti lámpafénynél:
Béna vagyok swatchokban, bocsánat.
Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Star Aura és Eyes Of a Star:
jaj, de szépek
Míg Denona nem szeret engem, mert eltűnik a szemhéjamról, összeáll, ez a kis gyönyörűség mozdulatlanul tartott egy hosszú napon.
Csodás a formulája. Bár nem tudom, hogy a bronzosabb palettában az én színeim vannak-e (túl melegek), meglátjuk, megtartom-e. De a Star Aura rajtam egy csoda, mindegyik szín tesztelve volt már, imádom.
Jaj ne mondj ilyet mert akkor meg kell vennem.
Belinkelem a krémmániás véleményem a Star Aura-ról: “Nagyon, nagyon szerettem volna egy hétköznapi palettát, ami kicsi, kézbe fogható, esetleg utazó méretű, minden árnyalat szatén, vagy legalábbis nagy része, és azok a színek vannak benne, amiket nap, mint nap használhatok. Erre esett a választásom.
Csodálatos.
Nem használok élénk színeket, nem szeretem, ha vastag a szemfestésem, ez a paletta pont olyan, amilyenre számítottam. Szinte áttetsző, nem azt érzem, hogy temperával kenem a szemhéjamat, hanem éteri fénye van a festékeknek. Aki az élénk színeket szereti, a harsányakat, az ne ezt vegye. Csodásan összemoshatóak a színek. Szinte könnyű a szemhéjamon. Pont ettől különleges.
Nagyon tartós.
Ez az első palettám Tilbury kisasszonytól, engem megvett kilóra. Egyetlen negatívuma, hogy kisebb, mint a szokásos palettái, de ezzel tisztában voltam. Már meg is rendeltem az Eyes Of a Star palettát. Szerelem van.
Update: Az Eyes of a Star egy bronzosabb paletta, mélyebb, meleg színeket tartalmaz. Ismerkedünk. De a formula ebben is csodás.
Ha az embernek van hasonló palettája, vagy egy palettában hasonló színei, nem nélkülözhetetlen paletta, de én most minden áldott nap ezekhez nyúlok.”
CT Pillow Talk (bal oldal mesterséges fény, jobb oldal természetes)
Annyira tetszik a színe, gyönyörű.
Nekem is nagyon! Tökéletes szájszín nekem
Fenem rá a fogam kb . fél éve. Egy ceruzám van belőle. Nagyon szép.
CT Starry Eyes to Hypnotise
Ez valami CSODÁLATOS!
Olyan, mintha két paletta lenne, az első 6 színről a Darling jut eszembe nekem is, csodálatos színek.
A hozzám hasonló szerencsétleneknek, akiknek minimális helyük van a fürdőben a sminkeknek, gyárthatnának kisebb palettákat is, de ez legyen az én problémám.
Gyönyörű fotók!
Glisten Cosmetics Water Activated Liner
A megfelelő víz mennyiségét még ki kell kísérletezni
Tényleg hasonlóak. Össze is fogom hasonlítani őket ha tudok természetes fényben fotózni.
Revolution Pro Ultimate Eye quadok. Csillogó-villogó kövecskés ékszerdobozok. Múlt héten rendeltem N-ról, ma jött meg.
A méretük 7x7 cm - őszintén szólva én kisebbre számítottam (és az első gondolatom az volt, ha ennél nagyobbak lennének, már nem sok választaná el a giccstől ).
Nem tudom őket jól lefotózni, élőben sokkal szebbek.
1. Champagne Crystal
A 3 fényes szín szép, a glitter pedig csodásan szikrázik és alkalomra abszolút el tudom képzelni(bár tartok a glitteres dolgoktól a szemkörnyéken).
2. Diamonds & Pearls - ez a kedvencem
Szerintem egyértelműen a legjobb összeállítás. Egy matt tompa mályvás nude és egy matt hűvösebb barna, remek alapdarabok, amit aztán fel lehet dobni a fényes pezsgőszínnel. Ill. van egy, a panban rendkívül fémesen tündöklő arany/bronz, azt vártam foil lesz, de egész szokatlan inkább amolyan pelyhes(? nem tudom mennyire lehet építgetni, még kísérleteznem kell vele, de kis mennyiségben is szép).
3. Pink Topaz
Ezek is nagyon jók, a koncepció hasonló, mint a Champagne Crystal-nél, csak itt nem highlight-számba menő világos színek vannak, hanem közép tónusok.
4. Quartz Crush
Ez nyerte el legkevésbé a tetszésemet. Csalódás, mert a promo képeken sokkal világosabbak és változatosabbak voltak a színek. A 3 fényes szín túl hasonló nekem felvive, és eleve az árnyalatuk sem az, amit vártam - lágy rózsaszínre, barackra számítottam, de az én nagyon világos bőrömön pirosasba hajlanak, mind szinte téglaszínű, nekem az ilyesmi sosem állt jól sajna. Van egy, a bőrszínemmel megegyező matt szín is, ami ok de teljesen átlagos.
Swatchok:
bal oldali képen: 1-2. (Champagne Crystal felül, Diamonds & Pearls alul)
jobb oldali képen: 3-4. (Pink Topaz felül, Quartz Crush alul)
Két másik összeállítás is volt még (zöld, kékes), mindnek a csomagolása tetszett igazából, de tudtam hogy biztosan nem használnám ki őket.
Összességében szupernek tartom a koncepciót, gyönyörű ez a csomagolás, ránézésre luxus érzetet kelt. Viszont! Mind a 4 paletta esetében hagy némi kívánnivalót az, ahogy a kövecskéket ráragasztották. Ugyanis ha nyomogatom őket, olyanok mint a mozgó tejfogak (bocsi a hasonlatért). Azt várnám, hogy egy paletta fedele stabil legyen, mint a beton, nem akarom, hogy mocorogjanak vagy neadjisten kiessenek belőle kis kristályok. Ezt leszámítva teljesen elégedett vagyok.
Jaj nagyon köszönöm a swatchokat már régóta szemezek ezekkel a csillogó csodákkal. Majd egy minőségi véleményt is dobhatnál.