Taiwanon élő magyar művész ismerősöm grafikájával ellátott ruhadarabok készülnek az USA-ban.
Atyaég , a hoodiek nagyon tetszenek .
Dzsungel mintásom már van, de tudnék ezekből is választani
A Tedi -ben ki lehet fogni egész vállalható ruhadarabokat. Szeretnék egy ideje sötétkék -piros-fehér csíkos felsőt. Itt találtam: 2500 huf, 100% viszkóz.
Kevés olyan, számomra kiábrándító üzlet van, mint a TEDi. A munkahelyem mellett van közvetlenül, és ha be is csábulok, szinte soha nem veszek semmit, mert felháborítónak tartom, hogy náluk 1€ = 500 Ft. Egyszerűen ilyen üzletpolitikával nem érdemlik meg, hogy náluk hagyjam a pénzem, akámilyen csilivili cuccokat is árulnak. Megjegyzem, soha sincs ott zsúfolság…
Igen,ezen én is megdöbbentem,hogy 500 huf egy eur náluk. De az Euroshopban is 490 már.
Egyébként nem is tudnèk a magyarországi Tediről,ha nem interjúztam volna hozzájuk 2021 februárban.
Sok mindenük van,de semmi olyan,ami máshol ne lenne.
Ennek a felsőnek megörültem.
Sziasztok!
Láttam, korábban csodaszép ruhaköltemények volt a téma. Én egy kicsit mai problémát hoztam most. Azzal szembesülök, hogy alig lehet valami hordhatót találni az üzletekben. A mini még egy dolog, de a legtöbb nyári ruhában vagy a fél hát van ki, vagy az oldalán nyújt betekintést. Ami meg megfelelne, ki is néz valahogy, nem 100% nejlon, jóval drágább. Szóval olyan ruhákat vadásztam, amik a mindennapok során is hordhatók.Ezeket találtam:
Én is pokolian szenvedek, főleg, hogy nem igazán hordok ujjatlant, és további elvárásom, hogy térd alá érjen. Szóval eléggé behatárolt.
Idén nyáron ez a négy kedvencem van, a nagyon hosszúakat térd alá érőre levágattam.
Én 2 hete Egerben voltam, csodás len darabokat vettem (nadrág, szoknya, ruha, felső). Komolyan mondom, a len az ég ajándéka a forró napokra.
Próbáljátok ki!
Jaj, én egyre jobban rákapok a lenre. Ha lesz időd, kedved, mutatsz képet?
Igen, a fehér ruha is az. Ha nyár, akkor nálam is jöhet a len.
Kicsit gyűrődik, sebaj.
Hasonlóak lennének az elvárásaim - munkahelyre - de amikor 35 fok fölé ment a hőmérő higanyszála, néha elengedem…
Abszolút támogatom @Kokapu javaslatát! A springfieldben vettem egy sötétkék darabot, ami egészen elegáns (=irodába is hordható) a megfelelő felsővel.
A rövidnadrág verziót pedig a játszótérre veszem fel. Rövid, de nem fenékmutogatós.
Megmutatod ?
Ezek nagyon szépek és praktikusak! Megkérdezhetem, hogy az első és a harmadik honnan van?
Hú, ezek nagyon csinik!
Az első egy Nanushka ruha, használtan vettem a Marketplace-en,
a harmadik egy &Other Stories ruha, a saját honlapjukról szoktam rendelni, általában akciósan.
Köszönöm!
Kedves Mse, az & other stories honnan szállít, kell számolni áfa/vámfizetéssel, meg a szokásos herce-hurcával? Már többször terveztem tőlük rendelni, de végül nem lett belőle semmi. Köszönöm
Sziasztok! Zaranál pár hete megy a leárazás. Ugyanakkor azóta lett több nyári kollekció, ezek mikor lesznek leárazva?
Még egy olyan kérdésem van, hogy Müller szombat mikor szokott lenni?