Biztos, hogy abban. A posta nem áshatta el mindenki pakkját.
A méreg az, hogy nem tudják biztonságosan működtetni a rendszert.
Képzeljétek el, a posta visszautalta a jogtalanul kiszabott áfát, és a kezelési költséget is!
Csak 2 hónap kellett hozzá, de tényleg nyertem!
Helyes! Nem is lehetett volna másképp a jog szerint.
Igen, így van!
Voltak bennem azért kétségek, de reméltem, hogy a NAV-nál nem olyan fajankók ülnek, mint az, aki a német csomagra azt mondta, hogy ez Kínából van…
Jelentem, én megkaptam a csomagot. Remélem a tiétek is befut.
Mar nem tudom melyik topikban lattam, de mas is varta meg rajtam kivul, hogy a deciem oldalan ujra kaphato legyen a TO NMF. Jelentem, most mar le lehet csapni ra!
én voltam, és be is rendeltem belőle kettőt is nem tudok nélküle meglenni
Használd egészséggel! Képet kérünk az unboxing topikba!
Én panaszkodok egy sort, mert az után mindig megindulnak a csomagok. Most még se Pat, se Hourglass.
Hallod, nagy Posta Isten? Tégy már valamit!
Ugye, megmondtam? Értelme volt a panasznak, az Hourglass paletta hirtelen megérkezett
Képet nem tudtam csatolni, mert túl nagy
Tettem fel képet az Unboxing-ba.
Örûlök, hogy megkaptad az Hourglass rendelést
@macooka , hogy csináltad? Nekem megfogta a vám a Pat Mcgrath palettámat, ami simán a vámmentes kategóriába tartozik. A DHL hozta az országba. Hogy töltsem ki a vámkezelési megbízást?
Előre is köszönöm a segítséged!
A DHL mindent vámkezelni akar, alapból. No para. Ha 22 EUR alatti az értéke, akkor tovább fogják engedni.
Olyan megnyugtató ezt olvasni. Köszönöm!
Szerintem amúgy ez nem a DHL, ha jól emlékszem a Pat McGrath-ot a posta hozza itthon, nem? Csak idáig jön DHL-lel.
Nekem nem a DHL hozta, de nem emlekszem csak arra, hogy az M3 melle kellett erte mennem egy raktarba…vamkezelesi “meghivo” nem volt.
Igen, úgy emlékszem én is. Sőt, a karácsonyi palettát is majd a posta fogja elvileg hozni (a rendszerben már látom).
Ha egyszer megérkezik, biztosan.
Mondjuk karácsonyra csak ideér…
Ha…!
Most úgy gondolom, soha többé Pat