sötét lett?
Nem csak egy hajszálnyit világosabb mint a bőröm.
Nem szoktál télen világosodni? Lehet, hogy 3 hónap múlva pont jó lenne…
Nem mert nyáron is ilyen a színem. És valahogy jobban szeretem a vékonyabb alapozókat.
Ó, értem! Én sem szoktam lebarnulni, de egy árnyalatot mindig változik azért az arcom, hiába kenem 50-es naptejjel.
Csak írni kell róla. Ma frissült az állapota, egységképző érkeztetése lett, bármit is jelentsen ez
Hú, de szép, már alig várom az enyémet!
Milyen ecsettel fogod használni?
Már egy hete használatban van. Kis fejű ecsettel szerintem avonos. Jól kihasználható paletta.
Én is Avonos ecsettel használom a Hourglass palettát.
Egész pontosan ezzel (a púdert is, kettőt is vettem belőle:
https://kremmania.hu/kremek/avon-pirosito-ecset
Köszönöm szépen a tippet!
Sziasztok, én egy Beauty Bay-es csomagot várok. Az elején minden rendben volt, elidult szépen, minden lépésről értesített a Dhl.
Eljutott a Nemzetközi kicserélő központig, ahol a Dhl kirakta a szokásos linket ami átirányít a Magyar Posta nyomkövetéséhez.
Ott is minden redben volt, benne volt a csomag, okt. 7-én mozdult utoljára, de tudom, hogy ott mindig le szoktak ülni a csomagok minimum egy hétre.
Ehhez képest a tegnapi nap folyamán eltűnt a csomag a Posta rendszeréből, most már azt írja ki, hogy “A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot.” Nem mondod, akkor hogy lehet, hogy péntek reggel még megvolt?
Megvárom a hétfőt, ha nem áll helyre a rendszer megpróbálom utólérni a Postát valamilyen telefonszámon.
Csak érdeklődni akartam, járt már így valaki? Ha ez az ügyes Posta tényleg elhagyta/ellopta/akármi a csomagot, a Beautybay visszaadja a pénzt szerintetek?
Még nem jártam így, de a BB visszaadja a pénzt mindenféle probléma nélkül.
Ugyanígy jártam a Pat Mcgrath rendelésemmel (megkapom én azt valaha?).
A múlt héten hétvégén nem is lehetett rákeresni a csomagokra.
Ezt az ecsetet a te hatásodra vettem meg. Azóta csak ezt használom bronzosításra.
Köszi, akkor legalább pénzt nem vesztek rajta, ha tényleg eltűnt a csomag.
Te mióta nem látod a csomagot a nyomkövetésben? Mondott rá valami indokot a Posta?
19 órája még láttam, fentebb írtam róla egy hozzászólást.
Ma már nem látok semmit. A posta nem mondott semmit, nem hívtam őket.
Isten hozott mindnyájunkat a XXI. században!
Én 3 csomagommal kapcsolatban kerestem. Egyikkel kapcsolatban sem talált semmilyen infót a posta (tegnap volt). Kezdem azt érezni, hogy inkább a kereső rendszerben van hiba…
Upsz, bocsi, azt a hozzászólásodat nem làttam. Igen, éljen az internet kora
Nem ideális, de ha attól még megérkeznek egyszer a csomagok, én valahogy kiegyezek vele. Remélem mindannyian megkapjuk őket végül