Én csak a német oldalt ismerem, Ausztriába is szállít 5-6 Euróért, de haza sajnos nem. Viszont ha onnan kell valami azt havonta hazavihetem.
Szia Gloria , én folyamatosan rendelek a francia Sephora-ból és van szűrő …nyugodtan kérdezz…
De jó, köszönöm.
Igen láttam, hogy van szűrő, de hogy is mondjam, nekem olyan átláthatatlan az oldal. Valószínűleg a francia miatt van, meg a betűtípust is utálom.
Örülnék, ha megírnád és nem kellene utánajárnom, hogy:
- csak a francia oldalról lehet/érdemes rendelni?
- van használható APP?
- milyen akciók vannak, amire azt mondod, hogy na ez igen! ezek jellemzően mikor?
- lehet kupont, kódot vadászni? működik?
- van tagsági program?
- legjobban az érdekel, hogy hogyan éri meg legjobban/legtöbb kedvezménnyel, nem teljes áron rendelni!
- te mit szoktál itt venni?
- parfümnél sincs plusz fizetnivaló?
Köszönöm, ha megírod.
Bocsi a beleszólásért Francia Sephoráról szoktam én is rendelni.
Sajnos az app csak francia telefonszámról elérhető, így az kilőve
Érdemes regisztrálni, van pontgyűjtője. Meg az akcióknál a piros pöttyös kategóriára sosem érvényesek a kedvezmények (exklúzívabb márkák) és azoknál csak a saját pontgyűjtő alapján lehet 10%-ot behúzni.
Nagyon gyakran vannak 25%-os akciók, évente kb. 1-2 alkalom a 30% mindenre (pl. Black Friday).
Mindig vasárnap teszik fel a honlapra az akciókat.
Én olyan limitált illatokat szoktam rendelni, amiket itthon nem árulnak, de még Európában máshol sem, illetve olyan sminkeket, amik itthon nehezen/később elérhetők (utóbbi azért szerencsére egyre szűkülő kör), illetve van egy-egy ilyen francia nagy favorit, mint a Coco Mademoiselle vagy Chanel Chance, amik 25%-os akcióban nagyon jó áron vannak.
Egységes a szállítási díj, nem gond a parfüm.
Köszönöm, szuper, ilyen infókra volt szükségem.
Szia, válaszok:
- sajnos hozzánk nincs sok opció…
- APP sajnos nem, pedig ott mindig több és jobb akció van
- 20-25% szokott lenni mindig felváltva, mikor mire, de vannak " piros pontos " termékek amire nem viszi a kódot ( Pl. RARE B. , FENTY… )
- Van tagsági, de ennek is inkább a belföldön van értelme, mert a negyedéves ajándékokat csak személyesen lehet átvenni. Az egyetlen a szülinapi kupon, amit online.
- Mindent IS szoktam venni…főleg RARE B, de DIOR, parfüm szerintem olcsóbb mint nálunk és egyenlőre nincs rá semmi extra költség
AMI NAGY NEGATIVUM mindig és MINDIG ki kell fizetni a 9.90 EUR shipping, nincs limit, tehát 1 terméket nem igazán éri meg rendeleni.
Köszönöm, akkor van hová fejlődni. Fránya shipping, ritkán rendelek külföldről, akkor is leginkább fényvédő, 1-2 apróság.
Marad a cultbeauty, bár láttam van Gucci, Chanel arra majd lehet benevezek.
Mikor zár be a Feelunique?
Akarnék egy rendelést leadni, de még nem jutottam el oda, hogy rendesen szétnézzek.
Köszönöm!
Április 3-án.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz ez a zárás? Megvette a Sephora, gondolom az ügyfélbázissal együtt.
Lehet, hogy másnaptól egy angol nyelvű Sephora lesz és lehet EU- ból ugyanúgy rendelni?
Az jó lenne.
Én is folyamatosan a francia sephora oldaláról rendelek, bár inkább sminkeket, nem parfümöt.
Hozzátenni nem nagyon tudok az eddig leírtakhoz, talán annyi, ha épp nincs valamire kupon, akkor is van egy BON10 nevű kupon, amit a Mes offres menüpont alá tesznek, természetesen 10%.
Chanel, Gucci, Rare Beauty, rengeteg finomság. Sok a mini termék, ami nem elérhető kb. sehol máshol.
Én most akartam rendelni a Feelunique-ból, de visszaírtak, hogy Out of Stock, amit betettem a kosaramba és kifizettem, így lemondtam az egészet a francba. Viszont gyorsan visszautalták.
A miniterméknek abszolút van létjogosultsága, sőt, plusz pont. Szerintem megvárom mi lesz a Feelunique-kal, aztán meglátjuk.
Sajnos nem beszélek idegen nyelvet, az angolt értem legalább.
De ez francia, nekem kínai, max pár szót ismerek fel, ez csak fordítóval menne.
Na, mondjuk a spanyol oldal is.
Hidd el, én is fordítót használok a spanyol/francia oldalhoz, nem gond.
Sziasztok!
Leadtam a tervezett Feelunique rendelésemet, a nyomkövetés szerint Angliából jön, ugye nincs rá vám? Az EU-s oldalról rendeltem.
Ok, közben megtaláltam, hogy nincs vám.
Sziasztok!
Valaki rendelt már a My Origines webáruházból ?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. A francia Sephora honlapjára szeretnék regisztrálni, de nem fogadja el a telefonszámomat. Próbáltam mindenhogy, de a karakterszámot nem fogadja el. Ügyfélszolgálat sem tudodtt segíteni sajnos. Előre is nagyon köszönöm ha tudtok tippet adni.
április 22-i bejegyzés, nézd vissza
Köszi szépen!