Rendelés külföldről

Lehet kapott nyomkövetési számot, és ő is látja, hogy átvehető. Hátha eljut hozzá.

1 Likes

Remélem :crossed_fingers:

1 Likes

Lányok, aki aktívan rendel, tudna segíteni? Jó ideig nem rendeltem euróban, de most párszor igen és látom, hogy a sima bankártyás tranzakció azért mindig pár ezerrel több a váltás után, mikor forintosítva van a bankszámlámom. Forintszámláról megy, természetesen.

Hogy lehet ezen változtatni? Lehet árfolyamot módosítani, választani, rögzíteni vagy ilyesmi? Van paypalom, de nem használom, nem is nagyon akarom.
Magyar banknál van valami opció, hogy javítsak a váltási árfolyamon? Lehet hülye kérdés. :upside_down_face:

Mi a legjobb megoldás? Válaszokat köszi.

Ha a saját banknak nincs olyan csomagja, amelyik kedvező árfolyamon vált, akkor nincs rá opció. Esetleg annyi, hogy ha euróban van az ár meghatározva, akkor euróban is fizess. Ebben az esetben a banki középárfolyam alapján számolnak (ami mindig kedvezőbb, mint a kereskedőjé vagy PayPal árfolyama).
Legjobb vmelyik nem a kot használni: Wise, Revolut vagy Bunq pl. Azoknál nem lesz kedvezőbb sehol sem.

2 Likes

Hmm. Igen, emiatt egy ideje visszafogott a külföldi rendelés nálam. Ha valamit mégis nagyon szeretnék, akkor a Revolut kártyámmal fizetek, azon van euró átváltva valamennyi. Megéri használni, utazáskor is.

1 Likes

Miért nem szereted a Paypal-t?
Én mindig azzal fizetek és az eredeti pénznemben nem forintban. Pár ezret meg lehet spórolni mert középárfolyamon számolnak

2 Likes

Köszi mindenkinek, ránézek a paypalra. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, csak nem nagyon rendelgettem mostanában külföldről. De vannak akciók, ami miatt muszáj lesz az ügyben intézkedni. :joy:

1 Likes

Nekem is Revolut kártyam van erre a célra. Ha megadod a magyar kártyád, akkor kártyás vásárlásként utalhatsz rá forintot a magyar számládról és utána már a Revoluton belül jobb árfolyamon tudod átváltani euróra (havi keretösszegig).

2 Likes

A Stylevana a Hermessel küldi a csomagomat :astonished:
Nem tudom, mi van, németül nem értek (és még nem fordítottam le) :grin:

A mai állapota:
Die Sendung wurde in Graben (Augsburg) sortiert und weiterversandt

1 Likes

“A csomagot Grabenben szortírozzák és továbbküldik/továbbítják.” (Graben városka Augsburg tartományban van.)
Ahogy elnézem, csak egy szokásos lépés a futárcégeknél. Kicsit megállt annak a városnak az elosztóközpontjában, de hamarosan indul tovább feléd. :slight_smile:

3 Likes

Köszönöm! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Egy illatot keresek régóta és nemrég rátaláltam igaz egy külföldi webshopban. Németországból szeretnék egy illatot, de hozzánk a szállítás díja annyi mint maga a termék. Oda kb 3-4 Euro csak, hozzánk 19.90 Euro a szállítás díja.Ha van aki esetleg ott él és jönne haza valamikor Budapestre átvenném itt tőle. Természetesen fizetem a termék ára mellett az ottani kiszállítás díját is. Köszi ha tud valaki segíteni.

Szia, itt vagyok :blush:. Ha neked ráérne március végi átvétel, akkor szívesen megrendelem neked. Előbb nem tervezzük, , csak ha vmi közbe jönne.

Szia, rendben. Köszönöm hogy írtál.

Sziasztok!
Az első kérdésem az lenne, hogy erről az oldalról rendelt-e már valaki?
https://www.niche-beauty.com/en-wd/
Ha igen, mi a tapasztalat, illetve ha megbízható oldal, akkor a következő kérdésem az lenne, hogy esetleg valaki mostanában szeretne-e rendelni erről az oldalról?

És lenne még egy kérdés, hogy Stylevana oldalról mostanában szeretne-e valaki rendelni?

Köszi! :slight_smile:

1 Likes

Teljesen megbízható az oldal, rendeltem már innen, minden rendben volt. Ha jól emlékszem 1 hét alatt érkeztek meg a cuccok.

1 Likes

Többször rendeltem, nagyon szép a választék.
Tudnék rendelgetni, minden héten. :joy:
Az árakat nagyon meg kell nézni, sokszor drágább, mint máshol.

2 Likes

Többször rendeltem, abszolut megbízható, 1 hét alatt max. itt a csomag. Most is készülök rendelni, sokszor van 20% akció vagy kupon.

1 Likes

Ha valaki esetleg mostanában rendelne Stylevana-ról, beszállnék :slight_smile:

Sephora oldalról szokott valaki rendelni?
A we are sephora app működik itthoni szállítással, nem töltöm addig le. Melyik oldalt használjátok? A francia szállít ide, azt tudom.
Sajnos bezar a Feelunique, kedvenc, sokszor működő 30% akciós kódokkal.
Minden új megjelenés Sephora, pl most a Supergoop skin tint is.
A Sephora oldal nekem olyan Marionnaud, nincs normális szűrő, előbb megunom, minthogy rendelnék. 2000-es évek vibe. :roll_eyes:

2 Likes