én voltam, és be is rendeltem belőle kettőt is nem tudok nélküle meglenni
Használd egészséggel! Képet kérünk az unboxing topikba!
Én panaszkodok egy sort, mert az után mindig megindulnak a csomagok. Most még se Pat, se Hourglass.
Hallod, nagy Posta Isten? Tégy már valamit!
Ugye, megmondtam? Értelme volt a panasznak, az Hourglass paletta hirtelen megérkezett
Képet nem tudtam csatolni, mert túl nagy
Tettem fel képet az Unboxing-ba.
Örûlök, hogy megkaptad az Hourglass rendelést
@macooka , hogy csináltad? Nekem megfogta a vám a Pat Mcgrath palettámat, ami simán a vámmentes kategóriába tartozik. A DHL hozta az országba. Hogy töltsem ki a vámkezelési megbízást?
Előre is köszönöm a segítséged!
A DHL mindent vámkezelni akar, alapból. No para. Ha 22 EUR alatti az értéke, akkor tovább fogják engedni.
Olyan megnyugtató ezt olvasni. Köszönöm!
Szerintem amúgy ez nem a DHL, ha jól emlékszem a Pat McGrath-ot a posta hozza itthon, nem? Csak idáig jön DHL-lel.
Nekem nem a DHL hozta, de nem emlekszem csak arra, hogy az M3 melle kellett erte mennem egy raktarba…vamkezelesi “meghivo” nem volt.
Igen, úgy emlékszem én is. Sőt, a karácsonyi palettát is majd a posta fogja elvileg hozni (a rendszerben már látom).
Ha egyszer megérkezik, biztosan.
Mondjuk karácsonyra csak ideér…
Ha…!
Most úgy gondolom, soha többé Pat
Az a baj, hogy nekem túlságosan is bevált a márka.
Sziasztok!
Ti a cult beauty-t vagy a beauty bay-t preferáljátok?
Mind a kettő Angliából küldi a cuccot, ugye?
Mindkettő Angliából. A márkától függ, hogy honnan rendelek, nincs minden mindkét oldalon.
A Cult Beautyn szerintem több a menő márka, a Beauty Bayen pedig szerintem jobbak az akciók.
A Cult Beauty ha jól emlékszem 40 EUR felett már ingyen szállít, a Beauty Bay viszont mostmár csak 70-től, ha jól emlékszem.
Itthon úgy emlékszem, hogy a Cult Beautyról végül valamelyik futárcég hozza, a Beauty Bayes csomagot viszont a posta, annak minden szépségével.
Az osztrák postára eddig minimális panaszom van.
Megbízhatóság meg nem is tudom (fake termékek esetleg?) mi szempontjából kérdem.
Ha mondjuk mindkét helyen van ugyanaz a termék ugyanannyiért, honnan rendelnél?
Mindegyiknél eredeti van.
Ugyanazokkal a feltételekkel én a Cult Beautyról rendelném, de csak azért, mert a magyar postát rühellem.
Viszont a Beauty Baynek van applikációja is, amire elvileg van valami kedvezmény, meg egyébként is van valami pontgyűjtő rendszerük, ha jól rémlik. De a Beauty Baynél mostanában hallottam panaszt a csomagolásra, többeknek törötten érkezett az onnan rendelt paletta (nekem nem volt rossz tapasztalatom).
Nekem futàr cég hozta a BB csomagot s@.rrá törve.