Parfümök világa

Sziasztok!

Nem tudjátok esetleg, hogy a Sospironak a kerek dobozos változata kamu? Minden normális oldalon a szögletes dobozos van, és néha látok 1-1 kerek dobozosat valahol.

Hát esélyes, hogy nem eredeti, én nem venném meg az biztos.

Bàr még az előző adag parfüm minta dem fogyott el, illetve nem rereráltam róluk,íme az újabb adag.

Novellista Desert Woodja annyira megtetszett,hogy szerettem volna még egy ki fiolát,fe6az sajnos nem volt már mintában a notino.hu-n,ezért két másik illatot választottam tőle.

A másik 3 illat gyártóját ismertem,de nem teszte5még tőlük semmit.

Ma vettem át a Mammutban,még kipróbáltam a Novellista másik Wood nevű parfümét,hmmm, nagyon jó az is.IMG_20231026_203649_988

7 Likes

Issey M. Peony =nem tetszik,mintha a L’eau D’Issey gyenge utánzata lenne.
Drop Issey M. =Ez egész jó.
Shiseido= nem tetszik
Mugler Godess Eleinte nem tetszett,de nap vegén már nagyon. Tényleg “Godess” érzésem támadt, ráadásul nagyon tartós is.

Novellista Desert Woodjáról már írtam.

4 Likes

Ha valaki keresné azt az illatot,amit kis hazánkban az 1980as években viseltek a nénik,akkor jó választás számára a For Her Forvever Narcisco Rodrigueztől.

Kettő kicsit fújtam a mintából, szívesen tovább adom,ha kéri valaki.

Nekem nagyon nem jött be. Nagyon nem :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Hát ezt még nagyon nem, mert 2003-as az első illata az “ős” For Her, de értem mire gondolsz.
A fekete üveges az nekem is mehhhh, de érdemes próbálgatni a kockákat és téglalapokat tőle, én a sokadikat birtoklom és eddig a kis fekete volt az ami nem tetszett az összes többi zseniális illat.
A tartósság a nagy vesszőparipám, ezek tipikusan olyan illatok amitől az egész kerület köhög ha befújom magam, esti zuhanyzásig kitartanak.
Őszre hosszú hetek óta agyalok, hogy mit vegyek, versenyben van a Burberry, Moschino és a Givenchy ház is, de annyira kedves a szívemnek a Narciso márka, hogy lehet, hogy vadászok egy Crystalt vagy egy Poudret belőle, az Ambree pont tegnap fogyott el .

1 Likes

Jut eszembe a fehér üveges hogy tetszett?
Pure Musc :slight_smile:
Nekem is megvan kis mintában és nagyon szeretem, olyan jó kis ropogós friss tisztaság illat.

1 Likes

Anyunak a 80 as években Nina Riccije volt meg Charlie? talán. Én akkor még csak Impulse deokat használtam :blush:

2 Likes

Epp a Burberry Weekend-jevel kiserletezek par napja.
Elso fujasra orrfacsaro oregasszonyos illatnak ereztem. Gondoltam, ez tomeny virag- es tisztitoszer (?) illat, ami raadasul elviselhetetlenul edes is. Es nagyon retro. Ez volt az elso 1-2 oraban.
Par ora mulva azt vettem eszre, hogy gyakran szagolgatom a csuklom. Ahogy teltek az orak, lassan citrusosabb, frissebb lett. Az edes viragillat atalakult kicsit savanykasabb gyumolcs illatta.
Mintha viragok es birsalma otvozete lenne. :sweat_smile:
(Az elso 1-2 orajat leszamitva a Chloe Chloe-jara is emlekeztet.)
Azota is ezt viselem minden nap, most valahogy izgalmasnak erzem az ezzel valo kiserletezest.

1 Likes

Szerintem az egy szép illat, egyik ismerősöm signature scentje, rajta frissen indul aztán krémes lesz, nagyon szeretem vele együtt ezt az illatot.

1 Likes

Nálunk anyukám a dezodor+hintőpor kombinációt tolta, semmi parfüm.
Egyik pótmamám a Priscilla Presley és Gabriella Sabatini vonalon mozgott, Díva mamim fésülködő asztalán pedig a Rochas femme, Paloma Picasso és 4711 üvegcse is volt.
Nagyon menő rokonomnál Rochas Byzance krémparfümöt szagolgattam.
Később a barátnőim anyukáinál már ott volt a Dalí , a Lancome Poem , L’eau par Kenzo …
Egyik első parfümös emlékem, hogy olyan kicsik voltunk még, hogy fel sem értük a komód tetjét , de ott álltunk előtte és néztünk felfelé Kriszti barátnőmmel és a komódjuk tetjén bizony-bizony egy üveg Poison csücsült . Tetszett és féltünk is tőle, mert hátha mégis méreg?Rá van írva , felolvasta az anyukája. De nem lesz baja tőle a Márti néninek, érdekes, de mégsem szabad kenni belőle… Miért? :smiley:
Sajnos Kriszti öccse sem érte el az üveget, felemelni nem tudtuk így megúszta a Poison gyermeki érdeklődésünket.

7 Likes

A Pur Musc már egész jó.:slightly_smiling_face: Ebből ma reggel fújtam a csuklómra és nagyon sokáig éreztem. Lehet,hogy kipróbálok más illatot is a következő 5ös Notinos csomagban.

Egyébként rájöttem,én ilyen parfüm Casanovina vagyok,mindegyiket meg tudom unni,csak addig érdekes,amíg meg nem kapom. :face_with_hand_over_mouth: Egy ilyen minta,föleg ha 1,5 ml kiszerelés pont elég nekem. Dugom,dobom… :rofl:

Oh,Priscilla Presley, már nem emlékszem,tetszett e,de menő volt. És a kis üveges Moschus is.

4711nek mostanában vannak jó ki illatai,ruhára fújva tartósak is.

Ha Burberry,akkor az eredeti vagy az újak közül a Godess,ami nagyon tetszik.

Nem ez a Gisada lehet az a “Gizella valami”, amit múltkor keresett valaki? Na, ezt jól megasszondtam :sweat_smile:

https://kremmania.hu/kremek/egyeb-gisada-ambassador-women-edp

1 Likes

De ez nem kucsma :frowning:

:sweat_smile: majdnem :sweat_smile:

1 Likes

Sziasztok, még régebben volt téma, hogy lehet Notinoról illatminta csomagot rendelni. Mi is ez tulajdonképpen?

Telefonon nem működik, csak gépen.

2 Likes

Köszi! Elég jó kis akciók vannak most Notinon, nem tudom érdemes-e rendelni. A kívánságlistás cuccaim közül több akciós és még abból is lejön a kedvezmény. Black fridaykor vajon lehetnek még ütősebb akciók?

Én voltam az, a Gizella Kucsmával. :smiley: Gisadáról még nem is hallottam, de most majd megnézem.