Parfümök világa

Szerintem nem. Csak azért keress rá a termékre máshol is. Egy adventi kalendáriumot szerettem volna . A Notinon 24 ezer volt egy másik helyen 14 ezerért találtam meg. Az akcióik csalókák.

1 Likes

Végül nem a Guido Maria Kretschmar lett a kucsma parfüm amit kerestél?

Igazad lehet, mert most black fridaynak nevezik, hogy ingyenes a szállítás :sweat_smile:

Nem tudom, mert még nem beszéltem a hölggyel, aki feladta a rejtvényt. :slight_smile:

Tudom, hogy elsőre nem hangzik annyira ugyanúgy, de talán azt mondtad, hogy Svájból vette és ez svájci márka, nekem ez gyanús lett :smiley:

Kanadából kapta, de persze ettől még lehet svájci a parfüm maga.

:sweat_smile: egyre jobb, már nem csak az alakom, a memóriám sem olyan, mint gyerek előtt :sweat_smile:

Nekem gyerek nélkül is amortizálódik mindenem. :joy:

1 Likes

Kicsit már betört a rossz idő… Ti mivel várjátok a telet?
Nálam a fantasztikus 4-es idén csakis “régi” illatokból áll: Black Opium Intense, L’interdit edt (2019), Elie Saab Le Parfum Lumiere és Shalimar Souffle. Idén semmi téli újdonság nem hatotta meg a szívem. Mondjuk nyári sem nagyon… eddig kizárólag a Mandarine Basilic Forte állta ki az idő próbáját, meglepően kedves, mosolygós, melengető négyévszakos komfort-mandarin :slight_smile: de ezt leszámítva csapnivaló volt ez a parfüm évem. Egy rakás vakvásárlás várja a jobb sorsát a piactéren :sweat_smile:

20231112_135308

11 Likes

Nagyon szép illatok!
A Givenchy gyári mintában megvan nekem is és gondolkozom belőle üvegesen.
Mutatom a bandát :slight_smile:
A Dior és a Cartier rég megvannak, nem kívánom meg őket túl gyakran, a Diort betettem a tasimba, mert idén már el akarom használni, félek, hogy megromlik.
A Versace állandó darabom, a téli idő áll neki a legjobban.
Mugler Angel Muse nagy kedvencem, eddig ez az első flanker amit szeretek , nehéz lenyomni az angyalkát. IMG_7977

14 Likes

A Souffle de Parfum nálam is a polcon vár, de a család nem szereti :roll_eyes:, emiatt ritkán használom. Pedig nekem annyira tetszik!

1 Likes

Ó, az Angel Muse! Imádom azt az illatot, de sajnos nem bírom magamon :frowning: pedig olyan szuper és szerintem tök kevesen használják.

1 Likes

Sziasztok!
Ketszer fujtam mar magamra a Hermés Un Jardin á Cythére EDT parfumjet a Douglas-ban. Egyszeruen megbolondulok tole, iszonyatosan bejon, de fel ora utan mar csak akkor erzem az illatat, ha belenyomom a polomat az orromba…
Neztem ertekelest neten, Notinon peldaul 5/4-re ertekeltek a tartossagat.
A kerdes az lenne, hogy lehetseges, hogy a testerben levo parfum mar nem annyira tartos?
Koszonom!IMG_3943

Az Elie Saab és a Shalimar jöhet :heart_eyes:, az Opium és a Givenchy nem az én világom.

Az én őszi kedvenceim most:
https://kremmania.hu/kremek/bvlgari-allegra-baciami-edp
https://kremmania.hu/kremek/burberry-goddess-edp

IMG_5213

5 Likes

Nem lettem okosabb. Tegnap felhívtam a volt kolléganőt, a kérdéses parfüm neve szerinte Kuchma. De nics már meg, szóval nem tudta megnézni.

1 Likes

A fragrantica nem ismer ilyet, örök rejtély marad :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Na hála az égnek, hogy nem jön szembe :slight_smile:
Rajtam egyébként száraz , fás illat lett belőle idén ( tavaly krémesebbnek éreztem), csak párszor kacsint ki az Angyal a leszáradásban.
Nagyon szeretem és valahogy úgy tűnik soha nem fogy el az ami az üvegben van, Muglerekkel rendszeresen ez az érzésem, talán mert hiper tartós illatai vannak.
Az EDT-hez nem volt szerencsém, pedig kipróbáltam volna azt is , mára letettem róla , mert nem kapni és nem akarok olyan illat után áhítozni ami nem elérhető.
Szerintem megyek egy kört az Aura családdal is, eddig csak “hmm ez furcsa” volt a véleményem, de hátha találok köztük szerethető típust ami így számomra újdonság lehet 2024-ben.

1 Likes

Az Aura végül nekem nagyon megtetszett. A Sensuell -t csak Müllerben próbáltam,az is nagyon jó. Mostanában viszont egyiket sem látom a Müllerben.

1 Likes

Az újabb adagom,és azt hiszem egy darabig az utolsó. IMG_20231118_121304_678

Novellista függő lettem. Amiket eddig kipróbáltam,mind levett a lábamról.

9 Likes

Oh a Dsquared2 Wood for her-t nagyon szeretem, èn is ìgy mintàban talàlkoztam vele először. Kìvàncsi leszek mit szòlsz hozzà

1 Likes