Szerintem nem. Csak azért keress rá a termékre máshol is. Egy adventi kalendáriumot szerettem volna . A Notinon 24 ezer volt egy másik helyen 14 ezerért találtam meg. Az akcióik csalókák.
Végül nem a Guido Maria Kretschmar lett a kucsma parfüm amit kerestél?
Igazad lehet, mert most black fridaynak nevezik, hogy ingyenes a szállítás
Nem tudom, mert még nem beszéltem a hölggyel, aki feladta a rejtvényt.
Tudom, hogy elsőre nem hangzik annyira ugyanúgy, de talán azt mondtad, hogy Svájból vette és ez svájci márka, nekem ez gyanús lett
Kanadából kapta, de persze ettől még lehet svájci a parfüm maga.
egyre jobb, már nem csak az alakom, a memóriám sem olyan, mint gyerek előtt
Nekem gyerek nélkül is amortizálódik mindenem.
Kicsit már betört a rossz idő… Ti mivel várjátok a telet?
Nálam a fantasztikus 4-es idén csakis “régi” illatokból áll: Black Opium Intense, L’interdit edt (2019), Elie Saab Le Parfum Lumiere és Shalimar Souffle. Idén semmi téli újdonság nem hatotta meg a szívem. Mondjuk nyári sem nagyon… eddig kizárólag a Mandarine Basilic Forte állta ki az idő próbáját, meglepően kedves, mosolygós, melengető négyévszakos komfort-mandarin de ezt leszámítva csapnivaló volt ez a parfüm évem. Egy rakás vakvásárlás várja a jobb sorsát a piactéren
Nagyon szép illatok!
A Givenchy gyári mintában megvan nekem is és gondolkozom belőle üvegesen.
Mutatom a bandát
A Dior és a Cartier rég megvannak, nem kívánom meg őket túl gyakran, a Diort betettem a tasimba, mert idén már el akarom használni, félek, hogy megromlik.
A Versace állandó darabom, a téli idő áll neki a legjobban.
Mugler Angel Muse nagy kedvencem, eddig ez az első flanker amit szeretek , nehéz lenyomni az angyalkát.
A Souffle de Parfum nálam is a polcon vár, de a család nem szereti , emiatt ritkán használom. Pedig nekem annyira tetszik!
Ó, az Angel Muse! Imádom azt az illatot, de sajnos nem bírom magamon pedig olyan szuper és szerintem tök kevesen használják.
Sziasztok!
Ketszer fujtam mar magamra a Hermés Un Jardin á Cythére EDT parfumjet a Douglas-ban. Egyszeruen megbolondulok tole, iszonyatosan bejon, de fel ora utan mar csak akkor erzem az illatat, ha belenyomom a polomat az orromba…
Neztem ertekelest neten, Notinon peldaul 5/4-re ertekeltek a tartossagat.
A kerdes az lenne, hogy lehetseges, hogy a testerben levo parfum mar nem annyira tartos?
Koszonom!
Az Elie Saab és a Shalimar jöhet , az Opium és a Givenchy nem az én világom.
Az én őszi kedvenceim most:
https://kremmania.hu/kremek/bvlgari-allegra-baciami-edp
https://kremmania.hu/kremek/burberry-goddess-edp
Nem lettem okosabb. Tegnap felhívtam a volt kolléganőt, a kérdéses parfüm neve szerinte Kuchma. De nics már meg, szóval nem tudta megnézni.
A fragrantica nem ismer ilyet, örök rejtély marad
Na hála az égnek, hogy nem jön szembe
Rajtam egyébként száraz , fás illat lett belőle idén ( tavaly krémesebbnek éreztem), csak párszor kacsint ki az Angyal a leszáradásban.
Nagyon szeretem és valahogy úgy tűnik soha nem fogy el az ami az üvegben van, Muglerekkel rendszeresen ez az érzésem, talán mert hiper tartós illatai vannak.
Az EDT-hez nem volt szerencsém, pedig kipróbáltam volna azt is , mára letettem róla , mert nem kapni és nem akarok olyan illat után áhítozni ami nem elérhető.
Szerintem megyek egy kört az Aura családdal is, eddig csak “hmm ez furcsa” volt a véleményem, de hátha találok köztük szerethető típust ami így számomra újdonság lehet 2024-ben.
Az Aura végül nekem nagyon megtetszett. A Sensuell -t csak Müllerben próbáltam,az is nagyon jó. Mostanában viszont egyiket sem látom a Müllerben.
Az újabb adagom,és azt hiszem egy darabig az utolsó.
Novellista függő lettem. Amiket eddig kipróbáltam,mind levett a lábamról.
Oh a Dsquared2 Wood for her-t nagyon szeretem, èn is ìgy mintàban talàlkoztam vele először. Kìvàncsi leszek mit szòlsz hozzà