Szia, most van a zsibin egy:
https://kremmania.hu/elado/feherzsofia-xerjoff-muse-0d7cf7f8-3550-4eb7-9bd7-ec3ccf08019a
Szia, most van a zsibin egy:
https://kremmania.hu/elado/feherzsofia-xerjoff-muse-0d7cf7f8-3550-4eb7-9bd7-ec3ccf08019a
Megszereztem, köszönöm a tippet!
Jaj de jó, nagyon szívesen
Már épp el akartam adni az egyik vesémet, hogy vegyek egy teljes üveggel😅
Áh, soha ne tedd, érdemes szétnézni a zsibin előtte
Notino, saját válogatásom, most fedeztem fel, hogy van ilyen.
Menüben inspiráció fül, ott van egy 5 minta 2390 Ft-ért lehetőség. Sokkal érdekesebb nekem így, mint az előre összeállított dobozaik.
Sok szerencsét a Twillyhez !Majd leírod rajtad milyen?
Wow,köszi a tippet,már nézem is
Hú ez nagyon jó, köszi az infót!
Már össze is raktam pár mintacsomagot, csak valamiért a kosaramat nem tudom megnyitni. (Asztali PC, Chrome)
Más is tapasztalja ezt?
Haha,ugyanez. Megrohamoztuk és nem bírja a gyűrődést.
Huhh, köszi, akkor megnyugodtam. Azt hittem már az én gépemmel van valami…
Szerintem tégy be a kosárba valami más terméket is, azt nem tudom, hogy magában is lehet-e rendelni. De délután én is összeállítottam a következő dobozomat.
Én safarin próbáltam, ott működik.
Dettó! Én is buzgón válogattam, aztán hoppá…
Semmit nem enged beletenni, a már benne lévők sem nézhetők meg. Biztosan “valami eltört”, ahogy a múltkor írta a Notino.
Ja, lehalt, most kipróbáltam chromeban. A jó hír, az app működik, de ott nincs ez a fülecske.
Azért holnap érdemes lesz ránézni.
Igen nekem is ez az üzenet jelenik meg.
Sziasztok!
Ma látja valaki a Notino kosarát?
Én nem, úgyhogy írtam nekik, de nem megyek velük semmire…
Tehát menjek a fenébe, ők rá sem néznek, mert rajtam kívül más nem panaszkodott. (Amit kétlek.)
Azért ha valakinek van ideje és indíttatása, esetleg megpróbálhatna szintén írni nekik, hátha így már felkeltjük az érdeklődésüket.
Egyébként megpróbáltam a volt kolléganőm használaton kívüli, frissen telepített gépén, és ott sem működik, szóval a süti dumát nem veszem be.
Nekem most is uyanaz a hibaüzenet,ma a mobilomon próbáltam, gondoltam,mára észhez tért és meg tudom rendelni,de sajnos nem.
Nekem sem jó továbbra sem.
Azóta írtam mégegyszer, és kaptam egy igéretet, hogy továbbküldi az informatikusoknak. Hát ezt kellett volna elsőre szerintem, de mindegy…
Aki tud, írjon szerintem nekik, hátha észbe kapnak, hogy bizony nem csak egy embert érint a dolog, és vevőktől esnek el.