Parfümök világa

Igen, köszönjük szépen az információt, ez most nagyon hasznos volt! Én ugyan parfümmintát pont egy darabot sem rendeltem, csak sminket meg bőrápolást. Nem volt olyan illat ami érdekelt volna, kencefice viszont annál több. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Más: tegnap megszaglásztam a Dior J’Adore-t a Müllerben és ismét szerelembe estem. Ha mást nem, KM-ről rendelek egy 5-10 milis mintát, de erősen gondolkozok egy nagyobb kiszerelésen is. 15 éve is imádtam, és azóta is töretlen a szerelem ha néha megszagolom parfümériában. Nem tudom megunni, ami nálam nagyon jó jel. Úgyis új őszi illaton gondolkozom, talán ő lesz a befutó.

3 Likes

Nekem ma sikerült a mintacsomag rendelés a Notion-n érdekes,hogy az előző összeállítás is ott figyelt a kosaramban. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem is ott volt, mert beletenni beletette a kosárba a cuccost, csak magát a kosarat nem engedte megnézni.
Én azóta elcsábultam még egy adag mintára. :grin:
Majd számolj be, hogy miket rendeltél és hogy tetszenek! :slight_smile:

1 Likes

Átvettem ma a kis mintákat

Issey Miyake-kat azért,mert a L’eu de Issey nagy kedvenc.
Desert Wood-eddig nem is hallottam a Novellistáról,de valami fás illat jól jönne
Nem tudok dönteni,hogy Shiseido Zen vagy Ginza,Müllerben már szagolgatom mindkettőt egy ideje.
Alien Godess meg csak úgy :face_with_hand_over_mouth:IMG_20231004_211438_181

7 Likes

Az Alien Goddess-t egy ideje szaglászol, lassan ideje lesz beszereznem. Szerintem egy álom, bár az én orrom parfümök terén nem túl kifinomult. :slight_smile:

1 Likes

Ezekből egyet sem szagoltam soha, szóval izgi! :smiley:
A fás illatokat nagyon szeretem, az Alien Goddess-re is kíváncsi vagyok, szóval azt lehet, hogy majd én is beszerzem.
A Shiseido illatokat is meg kéne szaglásznom valahol, hátha tetszenek. Bár ha őszinte vagyok magamhoz, minderre semmi szükségem, főleg arra nem, hogy beleszeressek mégegy illatba. :grin:
Ha lesz bármelyikről első benyomásod vagy véleményed, szívesen olvasom. :slight_smile:

2 Likes

Először ezt a Desert Wood-ot próbáltam ki, tegnap este amikor hazaértem, teljsen logikusan, zuhanyzás előtt.
A Like a night in a Bedouin camp szlogen nekem kicsit félrevezető, teljesen másra asszociáltam ( büdös fekete férfiakat, elnézést :smile: )
Amikor megnyitottam, az első gondlatom az volt, hogy ez inkább férfi illat, de kentem kicsit a bőrömre (pálcikás a minta) és pár perc múlva már nagyon szexi dögnek éreztem magam tőle. Ha szingli lennék, biztosan ebben mennék hódítani.
Ma itthonról dolgozom, kentem kicsit magamra, kíváncsi vagyok, mit érzek majd belőle később. Majd frissítek. Elsőre tetszik és a 75 ml/38.000 huf körüli ár annyira nem is durva, bár a Notino-n épp nem elérhető.

1 Likes

Szerintem én is hasonló dolgokra asszociáltam volna. :laughing:
Jól hangzik amit írsz róla, lehet, teszek egy mintát a következő rendelésembe. Szeretem a fás illatokat, és bizonyos szintig még a férfiillatokat is tudom viselni.
Nekem a Tauer Au Coeur du Desert ilyen: az elején úgy voltam vele, hogy ez férfiillat, aztán ahogy elkezdtem otthon tesztelni, egyre inkább úgy voltam vele, hogy tudnám azért viselni, és így is lett: tavaly télen elég sokat hordtam munkába.

1 Likes

Mennyi pénzt spóroltam volna, ha mindenből lett volna mintám vásárlás előtt.
Jött a kis saját Notino válogatásom, volt benne vagy 3 illat, amire régóta áhítoztam és egyik sem tetszik. Talán a Hermes Tutti Twilly az egyetlen, amire felkaptam a fejem és tudtam, hogy lesz második próba, de sajnos az eleje nekem túl gyömbéres.
Szóval, szerintem spóroltam, a 3 vakvásárlást mindenképp. :joy:

Van itt olyan a régi (aktív) fórumosok közül, aki ne adj’ isten imádja magán a levendulát?

1 Likes

Nincs valakinek eladó mintája ebből a parfümből?
2am Kiss

Tegnap érkezett egy Notinós mintacsomag a következőkkel:
JPG : Divine és So Scandal
Givenchy : L’Intredit
Narciso: Pure musc for her
Dior: Miss Dior (legújabb ezüst masnis)

Persze nem bírtam ki és a kis tokjába mindegyiknek fújtam egyet, ezek alapján ami érdekes lehet az a Givenchy , bár ennek a Rouge illata lehet, hogy jobb lenne, mert az EDP nekem nyomokban hasonlít a Versace Crystal Noirra, az meg már van és több egyforma “végzet asszonya vagyok” illat minek.
Tuti befutó lehet a Narciso, ami hozza a D&G Sicilyben annyira megszeretett szappanosságot, ez egy teljesen tiszta illat, signature nem lesz, de szerintem egy üveget fogok belőle venni, mert nagyon szép illat.

6 Likes

Én a Givenchybe bele vagyok szerelmesedve, vettem egy üveges maradékot belőle, de olyan brutál erős és tartós hogy még nem vitt rá a lélek hogy élesben kipróbáljam :relaxed: Egy fújás tuti hogy elég belőle. Mikor kiadták rá se néztem, annyira nem volt szimpatikus a reklámarc a gyönyörű Audrey Hepburn után… :roll_eyes: Neked hogy tetszett…?

2 Likes

Rooney Mara? Csak fotón láttam reklámfilmet nem.
Karakteres , de én nem látom benne a törékeny őzikét mint amilyen Audrey Hepburn volt.
Nekem is nagyon tetszik az illat, elegáns de minden nap hordható és érzem benne a francia bájt amitől szerencsére nem áll be a tucat illatok sorába. Nagyon szerethető.
Már egyre inkább érdekel a Rouge verzió.

2 Likes

Majd írjál róla :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ez még nem a Glamour-os rendelésem, és ebbe a topikba jobban illik. Imádom Mugler illatait, most kicsiben kipróbálom őket :slight_smile:
20231014_135728

13 Likes

Hol vetted őket? Az Aurát újravenném,de nincs kedvem kimászni az Ázsia Centerbe,ahol vettem.

1 Likes

Szívesen odaadom ezt a piros Shiseidót, nekem nem jött be. Szerintem a Müllerben a lilát próbáltam.

Még majdnem tele van.IMG_20231015_090637_061

1 Likes

parfum.hu-ról rendeltem őket.

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, de én most teljesen el vagyok látva parfümmel, és kísértést sem akarok az életembe, nehogy még valamit vegyek. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Majd ha eljutok Douglas-ba megszagolom, de esélyes, hogy nem az én világom. Rájöttem, hogy minden amit valaha szerettem tökéletesen lineáris illat, olyanokat meg nem nagyon gyártanak manapság.

1 Likes

Igazán nincs mit. :slightly_smiling_face:

Ha más esetleg szeretné,integessen bátran. :smiling_face_with_three_hearts:

I.kerületben lakok,a MOM Parkban szinte bármely nap jó.
IMG_20231015_090637_061

2 Likes