De durva
A videó kapcsán elgondolkoztam a sminkrutinomon, de nem találtam topikot hozzá.
Vajon lenne rá igény?
Sminkjeink avagy smin(k)spirációk elvileg ez a topik volt ahol megmutattuk az alkotásainkat, és az inspirációinkat is. Én is gondolkodtam hogy hova posztoljak kész smink gifeket, és ezt a topikot igazán érdemes lenne feléleszteni
Én kíváncsi lennék, hogy ki mit szokott használni.
Igazság szerint vmi olyasmire gondoltam, mint a Bőrápolási rutin topik. Az általad hivatkozott topikot megtaláltam Magam részéről az elkészült műveim felpakolása nem opció
@Amadea igen, engem is érdekelne, hogy kinek hogyan néz ki egy “rohanós” hétköznapja vagy egy olyan hétköznapja, amikor van ideje “kenegetni” vs. egy alkalmi esetben mit tesz fel. Mik a kedvenc márkák, hogyan használja stb.
A Mit használtál ma? topic nem erre volt/van? Szerintem oda se kötelező a művet feltenni, az előzőben simán voltak csak leírások, vagy termékfotók
Én is úgy emlékeztem, hogy irtuk valahova. De hova…?
Én nagyon örülnék egy ilyen topicnak. Éppen azon gondolkodtam a héten, hogy mennyire mások a preferenciáim mostanában, mint 3-4 éve.
Nem találtam dedikáltan ilyen topikot, ezért érdeklődtem,hátha van, csak én nem találtam/tudok róla a “mit használtál ma?” nekem azt árulja el, hogy aznap mit kentem fel és mutatunk fotókat. De bennem az merült fel, hogy mik a preferált darabok, általánosságban mit használunk napi szinten, milyen technikákat/ecsetet használunk visszatérően stb., mi kopott el az évek során, mit használunk másként stb.
A mit használtál ma nekem azt jelenti, hogy mondjuk egy különösen jól sikerült sminkemről felteszem a fotót vagy a leírást, de nem feltétlenül az a “keddi” sminkem vagy nem feltétlenül napi szinten van használatban, hanem az adott pillanatra vonatkozik.
Azért lássuk be, nem annyira feltűnő, mintha a Mona Lisával történt volna a fiaskó.
Így már jobban értem Én ilyen topicot még nem láttam itt, szóval mindent bele
Irigylem a hanyatló nyugat problémáit!
Nem is tudom, valahol megnyugtató (?) az, hogy a lengyeleknél is időnként elgurul a gyógyszer…
És egyben siralmas, hogy már megint a nők az okai mindennek.
A “patriarchális, vén gazember” jelzővel egyet értek én is
Erre szavak sincsenek…
Szomorú, hogy mennyi hozzá nem értő “gondoskodik” a városról és a méregdrága játszóterekről, mint ez a dóm.
Én azt nem értem, hogy a felelősök miért nincsenek elővéve? Attól , hogy már lemondott/ nyugdíjas még felelősséggel tartozik a múltbeli cselekedeteiért. Senki sem kéri őket számon.
Ebben az országban senki nincs semmiért felelősségre vonva, ha egy bizonyos szinten felül van.
Az állatokat is nagyon sajnálom évek óta az ideiglenes kifutókban vannak és ki tudja mikor költözhetnek.