Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Akik szeretünk folyamatosan tájékozódni, azoknak szól ez az ajánló topic, a KM-esek érdeklődésére számot tartható oldalakról, témákról és aktuális hírekről.

2 Likes

Kezdem is a sort: most találkoztam ezzel az oldallal, pedig már 1 éves. Nemcsak rendelhetünk, de magyar nyelven hasznos információkat is olvashatunk a Holika Holika termékekről.

4 Likes

Na, ez egy igen hasznos topic! Köszönjük! Főleg ilyen magamféléknek, akik inkább úsznak mások kutatási farvizén :slight_smile:

2 Likes

@anon71190870 hívta fel a figyelmünket erre a talpbetétre, azért gondolom, hogy helye van a KM-en, mert kortól független sajnos ez a probléma, és ha fáj a lábunk, az az arcunkon is látszik, azaz hiába a szép smink, ha meggyötörtek vagyunk.

https://jantobetet.hu

3 Likes

Tanulságos cikk a hosszú hétvégére:

1 Like

Könnyű kis olvasnivaló az aktuális trendekről is:

https://www.glamour.hu/szepseghirek/attol-leszel-igazan-trendi-ha-jol-erzed-magad-a-borodben-a-bobbi-brown-sminkmesterevel-eduardo-ferreira-val-beszelgettunk-38964

1 Like

És akinek még nincs mára programja, a MOM Kultúrháznál megtudhatja, hogyan is készül a kenyér - helyben sütött kenyér, sült kolbász, padlizsánkrém és kézműves sörök társaságában.

Aktuális:

“Never sleep without piano”

2 Likes
1 Like

Ismét jön a lila…

2 Likes
1 Like

Követem őt Instagramon, amellett, hogy fantasztikus embernek tartom és le a kalappal, amit a cicákért tesz, olyan jót szoktam mosolyogni azon, ahogy a macskái élvezik a zongorázást.

2 Likes

Én csak tegnap akadtam véletlenül rá, de azt gondoltam, hogy más is élvezze, amit találtam, ne csak én. Muszáj volt még néhány videót megnézni tőle, és nem tudtam nem észrevenni, hogy bizony nem egy esetben fordult elő, hogy a cicák bealudtak. Úgy tűnik, tejesen ellazulnak a zongorától. :joy_cat:
:poodle::parrot:Ma este is lesz majd 10-es cukiságú állatos videó, ennyit elárulok.

1 Like

Hihetetlen barátság:

3 Likes

Ez valami hihetetlenül aranyos! Mennyire magáénak érzi a kiskutyákat :heart_eyes:

1 Like

Elfogadnám a kiskutyát, de ezzel biztosan nem vagyok egyedül!

1 Like

Bármikor… De én bármikor, bármilyen kutyát/macskát elfogadnék :smiley:

1 Like

:hungary: :cake::clinking_glasses::crown:

2 Likes

Megkóstoltuk őket, nem rosszak, de a klasszikus sütik/torták között vannak jobbak, emlékezetesebbek. A cukormentes variációk minden évben kissé ízetlenek, pedig manapság már bármilyen diabetikus édesség lehet intenzív ízű, valahogy ezek az országtorták nem szoktak azok lenni, és nem értem miért…
A málnás már intenzív, de nem extra. Minden évben ez a sztenderd: gyümölcsös torta valamilyen lekvárba áztatott vagy magos tésztával. Szóval finom, de amolyan egynek elmegy módon. Évről évre ezt érzem az ország tortáinál :frowning:

3 Likes