Körömlakkok, manikűr

A kép kvázi illusztáció :smiley: Már használhatatlan lett ez az alaplakk (elég régóta nyúzom, de nem fogy el), ti szoktatok alaplakkot is hígitani? Vagy kidobás helyett alternatív felhasználásról tudtok? Egyedül a harisnya szál megállítás jutott eszembe, amire most sokáig várhatok. :sweat_smile:
IMG_5045

Én hígítottam, sose volt gond vele, sőt az utolsó cseppjeit is ki tudtam nyerni így. DM-es She alaplakkott moyra hígítóval turbóztam fel.

1 Likes

@Alsace : Köszönöm szépen!
Imádom a köröm dizájnokat, jól tele van a pinterestes táblám, de már beleléptem abba a korba, mikor a kevesebb több, és az jelenti a kihívást, hogy valami kreatív is legyen, meg viselhető is :slight_smile: a ruhatáram egyre letisztultabb vonalat visz, próbálom egyensúlyban tartani a körmöket is hozzá. Tényleg, mindjárt fel is rakom az új kedvenceimet a másik topikba!
Én a jövő hétre egy olívazöld-törtfehér kombóval készülök, nagyon kíváncsi leszek, mert ezt a zöldet még nem próbáltam, teljesen új üveg CND Cap and Gown. Igyekszem rágyúrni a héten a barnulásra, hogy jobban mutassak az árnyalat mellett :slight_smile:

1 Likes

Kíváncsi vagyok az új kedvenc ruháidra is, megyek nézem a másik topicot is :star_struck:

Az olívazöld és törtfehér lakk is nagyon szépnek ígérkezik majd tedd fel ide ha lesz időd, jó, hogy beindult ez a lakkozós topic is :blush:

Köszi a tippet, legközelebbi bevásárlásnál veszek egy moyrásat!! :slightly_smiling_face:

1 Likes

A DM-ben kapható biztosan :slight_smile: Ott találtam ahol a lakklemosók és Moyrás nyomdalemezek voltak :slight_smile: Remélem neked is segít majd :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok!
Nagyon jó kis topic ez, örülök hogy megtaláltam.
Lakkokból a Moyrák a kedvenceim, gyönyörű színük van és nekem a tartósságukkal se volt bajom. Ha esetleg jártok Auchanba ott is lehet kapni Moyra lakkokat és nyomdalemezeket is. Essence lakkok is voltak amikor legutóbb voltunk.
Én alapvetően lakkos vagyok, imádom kombinálni a színeket bár mintákat nem tettem bele soha :smiley:
Mostanában viszont nővérem szokta csinálni a körmeimet géllakkal. Na azok aztán igazán tartósak és mutatósak. Csak a reszelést nem szereti a körmöm, ezért tényleg csak ritkán van géllakkom.
Most például pont van, ilyen:

9 Likes

Tudom, hogy a képen narancssárga, de a valóságban ez egy eperpink lakk.
Ezeket használtam:
Golden Rose Rich Color 17
Kaleidoscope Enchanted Forest nyomdalakk (lila-kék duokróm)
Seche Vite Dry Fast fedőlakk
MoYou Tropical nyomdalemez

20200510_194804

9 Likes

Nekem még narancsosan is tetszik! :smiley: Az Enchanted forest lakk annyira jó minőségű, majd két hetet bírt a körmömön és nagyon holo :drooling_face:

2 Likes

Nekem 2 társa van meg, a kedvencem a zöld-sárga holós, de képzeld, nem tudjuk lecsavarni a kupakját (a párom se), ezért nem tudom használni.:joy:

2 Likes

Probaltatok mar ‘postas gumival’ is? (Betekerve teljesen a muanyag kupakot, hogy ne adj eselyt a surlodasnak) Ha azzal sem megy, menthetetlen.

1 Likes

Nem, de köszi, kipróbálom. Az az érdekes, hogy nem folyt ki a lakk belőle korábban, nincs oka rá, hogy ennyire rászoruljon a kupak az üveg nyakára.

Jaj ne ez tényleg igazi tragédia :sob: :sob: Remélem Hanita tippje bejön, kár ezért a szépségekért, hogy beragadt a kupakjuk!

Nekem a Liquid Love van meg, itt vettem zsibin, rózsaszín-zöldes duokróm és holo is egyben :star_struck: Persze a kép nem adja vissza szépségét, milyen élőben, bár ez sok dologra igaz itt. :slight_smile:

20200405_074522

8 Likes

Ma kipróbáltam a Rdel Young holo lakkját, nagyon nagyon tetszik :slightly_smiling_face:IMG_20200511_162036

10 Likes

@Puszedli83 Nagyon gyönyörű. :slight_smile: Milyen egy holo körömlakk? Színváltós? :slight_smile:

1 Likes

Nagyjából igen :slightly_smiling_face: Tele van apró színes csillámokkal és napfényben gyönyörűen csillog :slightly_smiling_face:

1 Likes

Van a lineáris meg a scatter holo, a Puszedlié sztem lineáris.:slight_smile:
Komoly terminus technicusokkal kell itt számolni, kérem szépen
:smiley:

6 Likes

Na ezt sem tudtam :smiley: Mindig lehet tanulni valami újat :slightly_smiling_face:

1 Likes

Wow :smiley: És melyiket miről ismerem meg?

Nem nagyon tudom elmagyarázni, inkább linkelek:
https://superchiclacquer.com/everything-you-need-to-know-about-holographic-nail-polish/

4 Likes