A kép kvázi illusztáció Már használhatatlan lett ez az alaplakk (elég régóta nyúzom, de nem fogy el), ti szoktatok alaplakkot is hígitani? Vagy kidobás helyett alternatív felhasználásról tudtok? Egyedül a harisnya szál megállítás jutott eszembe, amire most sokáig várhatok.
Én hígítottam, sose volt gond vele, sőt az utolsó cseppjeit is ki tudtam nyerni így. DM-es She alaplakkott moyra hígítóval turbóztam fel.
@Alsace : Köszönöm szépen!
Imádom a köröm dizájnokat, jól tele van a pinterestes táblám, de már beleléptem abba a korba, mikor a kevesebb több, és az jelenti a kihívást, hogy valami kreatív is legyen, meg viselhető is a ruhatáram egyre letisztultabb vonalat visz, próbálom egyensúlyban tartani a körmöket is hozzá. Tényleg, mindjárt fel is rakom az új kedvenceimet a másik topikba!
Én a jövő hétre egy olívazöld-törtfehér kombóval készülök, nagyon kíváncsi leszek, mert ezt a zöldet még nem próbáltam, teljesen új üveg CND Cap and Gown. Igyekszem rágyúrni a héten a barnulásra, hogy jobban mutassak az árnyalat mellett
Kíváncsi vagyok az új kedvenc ruháidra is, megyek nézem a másik topicot is
Az olívazöld és törtfehér lakk is nagyon szépnek ígérkezik majd tedd fel ide ha lesz időd, jó, hogy beindult ez a lakkozós topic is
Köszi a tippet, legközelebbi bevásárlásnál veszek egy moyrásat!!
A DM-ben kapható biztosan Ott találtam ahol a lakklemosók és Moyrás nyomdalemezek voltak
Remélem neked is segít majd
Sziasztok!
Nagyon jó kis topic ez, örülök hogy megtaláltam.
Lakkokból a Moyrák a kedvenceim, gyönyörű színük van és nekem a tartósságukkal se volt bajom. Ha esetleg jártok Auchanba ott is lehet kapni Moyra lakkokat és nyomdalemezeket is. Essence lakkok is voltak amikor legutóbb voltunk.
Én alapvetően lakkos vagyok, imádom kombinálni a színeket bár mintákat nem tettem bele soha
Mostanában viszont nővérem szokta csinálni a körmeimet géllakkal. Na azok aztán igazán tartósak és mutatósak. Csak a reszelést nem szereti a körmöm, ezért tényleg csak ritkán van géllakkom.
Most például pont van, ilyen:
Tudom, hogy a képen narancssárga, de a valóságban ez egy eperpink lakk.
Ezeket használtam:
Golden Rose Rich Color 17
Kaleidoscope Enchanted Forest nyomdalakk (lila-kék duokróm)
Seche Vite Dry Fast fedőlakk
MoYou Tropical nyomdalemez
Nekem még narancsosan is tetszik! Az Enchanted forest lakk annyira jó minőségű, majd két hetet bírt a körmömön és nagyon holo
Nekem 2 társa van meg, a kedvencem a zöld-sárga holós, de képzeld, nem tudjuk lecsavarni a kupakját (a párom se), ezért nem tudom használni.
Probaltatok mar ‘postas gumival’ is? (Betekerve teljesen a muanyag kupakot, hogy ne adj eselyt a surlodasnak) Ha azzal sem megy, menthetetlen.
Nem, de köszi, kipróbálom. Az az érdekes, hogy nem folyt ki a lakk belőle korábban, nincs oka rá, hogy ennyire rászoruljon a kupak az üveg nyakára.
Jaj ne ez tényleg igazi tragédia
Remélem Hanita tippje bejön, kár ezért a szépségekért, hogy beragadt a kupakjuk!
Nekem a Liquid Love van meg, itt vettem zsibin, rózsaszín-zöldes duokróm és holo is egyben Persze a kép nem adja vissza szépségét, milyen élőben, bár ez sok dologra igaz itt.
Ma kipróbáltam a Rdel Young holo lakkját, nagyon nagyon tetszik
Nagyjából igen Tele van apró színes csillámokkal és napfényben gyönyörűen csillog
Van a lineáris meg a scatter holo, a Puszedlié sztem lineáris.
Komoly terminus technicusokkal kell itt számolni, kérem szépen
Na ezt sem tudtam Mindig lehet tanulni valami újat
Wow És melyiket miről ismerem meg?
Nem nagyon tudom elmagyarázni, inkább linkelek:
https://superchiclacquer.com/everything-you-need-to-know-about-holographic-nail-polish/