Átérzem, mindnekinek megvan a maga Achilles pontja
Aham, köszi! Már nagyjából értem
Lakkokban nem követem a trendet és nem tudom hány milló-féle létezik. Szóval lehet néha alap dolgot kérdezek majd
Karácsony
Igazából azért írtam hogy már volt róla szó mert ott egy másik link volt azt hiszem, meg erre nincs is kőbe vésett szabály, meg inkább ezt látni kell, szóban nehéz elmagyarázni és én sem emlékszem hogy melyik topicban jött elő a téma
Még az is lehet, hogy én kérdeztem másik topic-ban is Lakkban kuka vagyok eléggé.
Megvan
Köszi!
Van még itt tündér, aki nem sajnálja a szegény nélkülözőtől a finomságokat, név szerint @Amadea
Rt szivacs, Nabla rúzs, Bahama mama minike, Nomade miniatűr, Shiseido rúzs. És ami középen zacsiban: fincsi illatú teák Tudja mitől döglik a légy
Köszönöm, kedves @Amadea !
Azok a Juviák
A többiekhez hasonlóan, én is csak ajánlani tudom.
Szívesen, használd őket örömmel.
A mai termés. A hajam az fontos… .
A sportmelltartót és az új kajatárolót nem fotóztam le.
A maszkot a leragasztás ellenére kibontotta valami paraszt és nem tekerte vissza teljesen. A táskámba nem egyenesen tettem bele, és egy része belefolyt a dobozába.
Tegnap átvettem az Amrezy palettát (és egy jót beszélgettünk), és mikor hazaértem, jött a DPD is a Docolor ecsetszettel (kettőt vettem, a másik ajándék lesz).
Meg kellene csapkodni a bontogatós parasztokat
Gyönyörű a paletta a Docolor ecsetek pedig csodásak. Használd őket örömmel és egészséggel.
Meseszép .
Melyik márka ecsetjeivel egy kategóriák, hasonló minőségűek a Docolor ecsetek?
Engem is érdekelne ez😉
Van KAP és Morphe X Jeffree Star ecsetem ami márkásabb. A KAP-ot imádom, a Morphe XJeffree csalódás, ahhoz képest szerintem jobb. Lehet az én darabom valami selejt, nem tudom. A KAP-hoz viszonyítva is nagyon tetszenek eddig. Próbáljátok ki őket szerintem, ennyi pénzért tényleg ajándék és csodás minőség.
@BlackXentric, pont a te eladó ecsetjeidet néztem krémmánián :)). Gondolkodóba ejtett egy-két ecset .