Tudom, hogy a lényeget ragadom meg, de az a rózsás minta eszméletlenül jól néz ki
Ó, nekem ez a kedvenc színem. Mint valami ovist, úgy vonzanak a rózsaszínes árnyalatok.
Ezzel a készlettel csináltam, úgy tudom hogy bármilyen lakkra lehet nyomdazni, amit érdemes még hozzá beszerezni az egy olyan ragadós henger amivel a ruhákrol lehet a szöszt leszedni, ezzel a legegyszerűbb a nyomdafejet tisztítani, a lemezt magát én csak acetonos lemosóval tisztítom, most viszont megvettem a saját márkás lemez tisztító folyadékot, leginkább a kiszerelése praktikus, szerintem majd újra fogom tölteni sima lemosóval ha elfogyott.
@Alsace kipróbáltam a szivacsos tippet, így tényleg több csillám kerül fel A valóságban nem ilyen piros a lakk színe inkább korallos narancsos.
Köszi a tippet, ma vettem egy ilyen készletet a dm-ben. Nagyon szipiszupi
Jaj de szuper, hogy bejött neked is a tipp SimplyNailLogical vidijében láttam, megváltoztatta az életem
Ez a narancs lakk fenomenális, nagyon nyári, imádom!
Kérdés: mi a különbség a nyomdalakk és a sima körömlakk között? Lehet vajon sima körömlakkot nyomdázásra használni? Bocsánat, ha nagy butaságot kérdek, az egész köröm-téma nagyon új nekem.
A kezdő készletemben egy fekete volt, ami szuper alapszín, de én szeretem a színes színeket, na meg sötét lakkokra nem is érdemes nyomdázni vele, nem lesz olyan a végeredmény.
Szerintem nekem is, így sokkal jobb
Én is szeretem ezeket a színeket és ez jó idő meghozta hozzá a kedvem
Kipróbáltam a meglévő lakkjaimat nyomdazashoz és a Catrice fajták egész jók erre, de amúgy bármilyen sűrűbb lakk jó lehet, azt nem tudom pontosan hogy mitől más a nyomdalakk de gondolom ezt speciálisan erre szánták és ezzel biztosan működik, megvan a sikerélmény.
Köszi, akkor majd lehet kipróbálom én is.
Sűrűbbek, de nagyon. Egyszer kipróbáltam, hogy fehér nyomdalakk volt a teljes körmömön az alapszín, még erre alkottam valamit és másnap az egész körömfestés egyben levált, mintha egy műköröm pattant volna le.
Lehet kísérletezni sima lakkal, van, amelyik jó nyomdázásra is.
Még egy kérdésem van a nyomdázáshoz, mégpedig a rétegek száma és sorrendje:
- alaplakk, körömlakk, fedőlakk, nyomdalakk, fedőlakk
vagy - alaplakk, körömlakk, nyomdalakk, fedőlakk?
alaplakk, körömlakk, nyomdalakk, fedőlakk szerintem rendben van
oké, köszi
Én úgy szoktam, h alaplakk, színes lakk, egy réteg fedő, mert az SV nagyon gyorsan megszárad és hamarabb kezdhetek nyomdázni (hónapok ota nem nyomdáztam…), plusz így sokkal tartósabb lesz a manikűr. Utána nyomdázás es még egy réteg fedő.
mindkét megoldás működik. viszont, én csináltam olyat, hogy fedőlakkra nyomdáztam, de utána nem tettem rá mégegy réteg fedőlakkot, és másnap egy körömlakklemosós fülpucival letöröltem a mintát, és tettem rá egy másikat. (mondjuk kis minta volt. de nem megfelelő munkába :D)
amúgy azt hallottam, hogy akrilfestékkel is lehet nyomdázni. az alá meg jó a fedőlakk, mert akkor a hibákat egy fogpiszkálóval le lehet kaparni.
Mint candy apple, én felkenve inkább világos kéknek látom mint menta színűnek.
Egy rétegben is egész jól fedett de inkább raktam kettőt. Az ecset elég vékony.
A szín kombó lehet nem a legelőnyösebb de a lila már fel volt kenve és szerettem volna hamar kipróbálni az Essie lakkot is.
Tök jól néz ki, ruhában is menne egymáshoz a két árnyalat.
Mostanában kékben látom a világot
Nagyon meghoztátok a kedvem a nyomdákhoz, így most már 2 célkitűzésem van az önfejlesztésben: szép francia manikűr shellacból (tartok tőle, hogy ez lesz a nehezebb) és a nyomdázás elsajátítása.
Nekem is kék a körmöm, múlt héten festettem, szóval a hétvégén jön az új szín, szerintem lila lesz majd Nagyon szépeket tudsz csinálni én csak simán felkenem és kb ennyi
De ezek a köves megoldások mindig is nagyon tetszettek, a felemáshoz szerintem OCD-s vagyok, pedig látok néha olyan kombókat, amik sikítanak a kipróbálásra, de még valahogy nem ment a dolog, a tieid is nagyon szép, finom elegáns manikűrök lettek!