Elmúlt hetek termése
Nagyon szépek! A rózsás a kedvencem.
Azta! Te aztán nyomda királynő vagy! Nagyon profi!
Nekem is a rózsák tetszenek a legjobban meg a kék alapon fehér körök, az tiszta görög nyár hatású! Ha már nem tudnánk idén elutazni egy tengerparti nyaralásra, ezzel helyettesítheted a feelinget!
Köszi, azért ezek előtt volt jó sok, ami nem sikerült jól vagy a szín kombó nem volt a legjobb választás
Köszi, igen ez a rózsás most egész elegáns lett, de nem mindig jut eszembe felkenni a bőrvédőt nyomdázás előtt és sokszor inkább ahhoz a nyomdához nyúltam, ami után nem kell sokat tisztogatni a köröm környékét
Csodás a rózsás tényleg .
Még mindig gyakorló fázisban vagyok, de próbálkozom. Meg fogom venni szerintem a másik nyomdázó készletet is.
A Boráros tér közelében nyitva van a Moyra szaküzlet ha jól emlékszem este hatig, ott aztán van miből válogatni
Avon holo körömlakk.
Szerintem gyönyörű!
Este, miután elkészült:
Ez pedig nappal, sajnos nem napfényben:
Úúú szeritnem is gyönyörű, kicsit az A-englandra hasonlít
Kipróbáltam a Moyou lemezeket, a lepkés pedig a Moyra exotique lemezével készült.
Szerintem az epres sikerült legjobban
Wow! Ez az epres hogy készült? Mármint, hogy több szín meg forma is van benne.
A forma az adott volt a Moyou lemezen, először fekete nyomda lakkal csináltam de nem volt elég kontrasztos így ramentem feherrel is és egy kicsit elcsúszott az eredeti fekete vonalhoz képest.
Talán még az eper tetejére tehettem volna a zöld lakkbol de féltem hogy csak elrontanam, majd legközelebb
Azt hittem, szándékos az elcsúsztatás, ad egy plusz dimenziót a mintának. Szerintem nagyon jól néz ki.
Én is azt hittem, hogy szándékos! Nagyon jól jött ki!
Én is szándékosnak néztem, nagyon szép lett!
Ajánlom: Ezt a kis szépséget pár hete az Ázsia Centerben találtam. Úgy emlékszem, 690 Ft-ba került. Meglepően szuper minőségű, iszonyú jó a fedése! Az ilyen lakkoknál sokszor előfordul, hogy alig van valami kis fedésük és több rétegben kell felvinni, itt ilyen gond nincs Meglepődtem, hogy felkenve mennyire arany, az üvegből kívülről nem tűnt ilyennek. Talán 4 árnyalatban volt, még feltétlenül beszerzek majd egy ilyen kékesebb, sellőlány árnyalatot a nyárra!
Jelenleg a kezem: végre meg tudtam venni a CND Electric Orange árnyalatát, így be tudtam vetni a khaki színű Cap and Gown-t is. Legközelebb “ki fogom fordítani” és a zöld lesz az alap, szerintem a narancsos piroson is nagyon jól fog mutatni egy arany transzfer fólia.
A héten most már tényleg veszek nyomdát is, elgyalultam a kedvenc reszelőmet, mennem kell a körmös boltba
A muszáj az nagy úr, mint tudjuk!
Szerintem az Interstellar és a csillagos minta lett a legjobb de a narancsos- citromos mintát is szerettem