Konyhaművészet- Konyhaművészek :)

Én az elsőt a kívül-belül boldogság webáruházban vettem, de ott aztán nem találtam meg később, ezért vettem a bonamiról. Ha beírod a Googleba biztos kidobja még pár helyet. Még érdemes lehet néha pepcoban körülnézni, bár ilyet még konkrétan nem láttam, de hátha.

1 Likes

Köszönöm szépen :+1:

Nekem erre egy mezei fehér, hasonló méretű, műanyag kiskosaram van és pont ugyanígy rendszerezek :smiley: minden a saját csomagolásában marad, kivéve a napi szinten használatos só/bors/pirospaprika/vegeta szentnégyességet :smiley: teljesen jól átlátható minden így szerintem :slight_smile:

2 Likes

Hogy a lényeget megfogjam: klassz a csempe! :slight_smile:

3 Likes

Haha, köszi, adott :slight_smile: (albérlet)

2 Likes

Woow, köszi hogy megmutattad! :heart_eyes:

1 Likes

Na jó, ez nekem KELL. Nincs kapacitásom/helyem/kedvem nekem sem külön tartókba tenni a fűszereket, szóval ez nagyon praktikus.

1 Likes

Minden évben almás pitét csinálunk párommal karácsonyra. Ez a kedvence és kicsit macerás a sok alma miatt. majdnem 6 kg alma van benne, egy szelet 400 gramm. :yum:
A tészta családi recept :blush:

320750482_949961929325451_5917943109666314572_n

321618528_1187358178532945_6729866466080522224_n

19 Likes

Uhh, de jól néz ki, ölni tudnék egy ilyen szeletért :smiley:

1 Likes

Látom a rablást is, ahol tortavágó késsel fenyegetsz, hogy ide a sütiveeeel :rofl: :pie:

Esetleg egy vékonytésztás olasz pizzatészta receptes pizza jöhet még? :yum: :pizza:
320888813_903182007520214_4557830555071913216_n

16 Likes

Én nem fenyegetnék csak kikapnék két szeletet és elfutnék vele.
Sajnos futás közben nagyon nehéz enni, ( tapasztalat) de hidd el, megpróbálnám . :rofl:
A pizza is nagyon szuperül sikerült, ügyesek vagytok .:relaxed:

2 Likes

Köszönjük szépen :blush: A képek bénák, de eskü finom lett :rofl:

Adnék én nektek, ipari mennyiségű kaja lett :smiley: Kérdés, mi a két szelet? Páromnak a fél tepsi volt az :smiley:

Mikor és miért akartál futás közben enni? :smiley:

1 Likes

Kérlek szépen egy régi aug20- án , egy barátnőméknél voltam, a féjének volt több hajója is, elhatároztuk, hogy azzal megyünk tüzijátékot nézni. Délután elmentünk a Római partra kajálni, sétálgatni. Vacsora után beleakadtam egy csavarosfagyi automatába és megvettem életem legnagyobb csavaros fagyiját akkora volt mint a fejem. Szó szerint.
Közben realizáltuk, hogy a tüzijáték nemsokára kezdődik és ha oda akarunk érni akkor bizony sietni kell. Igen ám de marha messze kötöttünk ki, szóval inkább fussunk .
Flip- flopban, szoknyában, 350 gramm csavaros fagyival a kezemben eredtem neki a távnak és úgy gondoltam én inkább közben ezt megeszem, mert veszni bizony nem hagyom. 100 méter után sajnos kénytelen voltam kidobni, azóta is siratom.
Időben odaértünk egyébként.

6 Likes

Nyami , Gorgonzola és kokteeél paradicson? 🥲

1 Likes

Uh,de jó. Már azt hittem csak én vagyok olyan szentségtörő,hogy pizzát sütök szenteste.

2 Likes

@Luiselotte Huuh megértem, én is iszonyúan sajnáltam volna :pleading_face:

@Isabelle Igen, meg még van rajta parenyica is, meg hát a szokásos mozzarella :yum:

@Kinga79 Szerintem új hagyomány született :grin: Nem szeretjük az ilyenkor klasszikus ételeket.

4 Likes

https://youtube.com/shorts/AdnojcA67z8?feature=share
Ezt a kotyogóst elfogadnám!:heart_eyes:

5 Likes

Én is! :heart:

szerk.: https://www.bialetti.com/it_en/moka-express-bialetti-dolce-gabbana.html

100 eurócska :grin:

3 Likes

Jó de adnak hozzá fancy csészéket IS. :grinning:
Nem vagyok egy nagy kávézós és nem is illik az enterieurbe ez a színrobbanás, de ettől még tetszik .
Frida Kahlo jut eszembe a mintáról és a rengeteg pirosról.

1 Likes

Én kávéfüggő vagyok, a lapockámon van egy kávés tetoválás is, szóval EEEEEZZZZ betalált.
Nekem - érthető módon - @Izar pirosítója ugrott be róla:

3 Likes