Én az elsőt a kívül-belül boldogság webáruházban vettem, de ott aztán nem találtam meg később, ezért vettem a bonamiról. Ha beírod a Googleba biztos kidobja még pár helyet. Még érdemes lehet néha pepcoban körülnézni, bár ilyet még konkrétan nem láttam, de hátha.
Köszönöm szépen
Nekem erre egy mezei fehér, hasonló méretű, műanyag kiskosaram van és pont ugyanígy rendszerezek minden a saját csomagolásában marad, kivéve a napi szinten használatos só/bors/pirospaprika/vegeta szentnégyességet teljesen jól átlátható minden így szerintem
Hogy a lényeget megfogjam: klassz a csempe!
Haha, köszi, adott (albérlet)
Woow, köszi hogy megmutattad!
Na jó, ez nekem KELL. Nincs kapacitásom/helyem/kedvem nekem sem külön tartókba tenni a fűszereket, szóval ez nagyon praktikus.
Minden évben almás pitét csinálunk párommal karácsonyra. Ez a kedvence és kicsit macerás a sok alma miatt. majdnem 6 kg alma van benne, egy szelet 400 gramm.
A tészta családi recept
Uhh, de jól néz ki, ölni tudnék egy ilyen szeletért
Látom a rablást is, ahol tortavágó késsel fenyegetsz, hogy ide a sütiveeeel
Esetleg egy vékonytésztás olasz pizzatészta receptes pizza jöhet még?
Én nem fenyegetnék csak kikapnék két szeletet és elfutnék vele.
Sajnos futás közben nagyon nehéz enni, ( tapasztalat) de hidd el, megpróbálnám .
A pizza is nagyon szuperül sikerült, ügyesek vagytok .
Köszönjük szépen A képek bénák, de eskü finom lett
Adnék én nektek, ipari mennyiségű kaja lett Kérdés, mi a két szelet? Páromnak a fél tepsi volt az
Mikor és miért akartál futás közben enni?
Kérlek szépen egy régi aug20- án , egy barátnőméknél voltam, a féjének volt több hajója is, elhatároztuk, hogy azzal megyünk tüzijátékot nézni. Délután elmentünk a Római partra kajálni, sétálgatni. Vacsora után beleakadtam egy csavarosfagyi automatába és megvettem életem legnagyobb csavaros fagyiját akkora volt mint a fejem. Szó szerint.
Közben realizáltuk, hogy a tüzijáték nemsokára kezdődik és ha oda akarunk érni akkor bizony sietni kell. Igen ám de marha messze kötöttünk ki, szóval inkább fussunk .
Flip- flopban, szoknyában, 350 gramm csavaros fagyival a kezemben eredtem neki a távnak és úgy gondoltam én inkább közben ezt megeszem, mert veszni bizony nem hagyom. 100 méter után sajnos kénytelen voltam kidobni, azóta is siratom.
Időben odaértünk egyébként.
Nyami , Gorgonzola és kokteeél paradicson? 🥲
Uh,de jó. Már azt hittem csak én vagyok olyan szentségtörő,hogy pizzát sütök szenteste.
@Luiselotte Huuh megértem, én is iszonyúan sajnáltam volna
@Isabelle Igen, meg még van rajta parenyica is, meg hát a szokásos mozzarella
@Kinga79 Szerintem új hagyomány született Nem szeretjük az ilyenkor klasszikus ételeket.
Jó de adnak hozzá fancy csészéket IS.
Nem vagyok egy nagy kávézós és nem is illik az enterieurbe ez a színrobbanás, de ettől még tetszik .
Frida Kahlo jut eszembe a mintáról és a rengeteg pirosról.
Én kávéfüggő vagyok, a lapockámon van egy kávés tetoválás is, szóval EEEEEZZZZ betalált.
Nekem - érthető módon - @Izar pirosítója ugrott be róla: