Köszönöm!
Nyamiiii! Imádom Olaszországot én is
Idén tervben van, hogy visszatérünk. Februárra terveztem egy római utat, de az élet közbeszólt, így nem tudunk menni. De talán a nyáron majd igen, akkor mondjuk vízparti úticéllal.
Én valamikor ősszel szeretnék visszatérni. De mostanában nagyon sok a terv, és a fele nem akar megvalósulni.
Ezt az érzést ismerem, mostanában hatványozottan. Kitartást, bízzunk a csillagokban, hogy azért hoz mindannyiunknak valami jót idénre (már ami a tervezek illeti)
Nagyon leüllt ez a topic.
Pedig szeretünk sütni-főzni!
Ma egy nagyon egyszerű túrós sütemény készült, kávé mellé.
A sütinél is igaz, hogy az a kis porcukor mennyit számít!
Uh, de szeretem a túrót, jöhet édesen és sósan is.
Nagyon jól néz ki a sütid!
Köszi, én is minden formában imádom!
Innen vettem az ihletet:
Sütemény 5 perc alatt! A híres torta, ami megőrjíti a világot! Jobb, mint az almás pite - YouTube
Legközelebb kerül bele mazsola is, de gyümölccsel is fel lehet picit turbózni.
Nagyon jól néz ki a süti!
Gibanica torta
Tudat alatt tudom én, hogy mit kell fogyasztani!
A reggeli egy csésze kávé étkezés után, a pizza, egy pohár vörösbor, a magas kakaótartalmú étcsoki jót tesz.
Az élet szép!
Ti hogy tároljátok a fűszereket?
A “darabosakat” (pl. babérlevél, chili pehely) ilyenekben:
(A só, cukor, liszt, stb is ilyenekben van, csak nagyobbakban)
A finomabbra őrölteket pedig ilyenben:
Egyelőre fiókban vannak, de a a közeljövőben tervezünk venni fűszertartó polcokat (BEKVÄM Fűszertartó polc, nyárfa - IKEA), hogy átláthatóbb és könnyebben hozzáférhető legyen.
A ritkán használt fűszerek a saját tasakjukban vannak, egy kosárban, egy másik kosárban pedig a bontatlan tartalékok.
Én egy ilyenben:
És van egy ugyanilyen a zabkásáknak is, és még egy a nasiknak. Ha nem felejtem el csinálok neked képet róla holnap.
Jujj, ezt én is megnézném! Mennyi kis zacskó fér bele kb.? Mi nem szeretjük kiönteni átlátszó tárolókba a fűszert, inkább a saját tasakjában hagyjuk, de ez szimpi megoldás.
Dejó, köszönöm szépen, szívesen fogadom!
Wow,ez nagyon szuper. Kapható ez rendes üzletben is valahol? Vagy bonami specialitás?