Hajápolás & Hajkezelések

Köszönöm szépen!!! :kissing_heart:

1 Likes

Én redditen rákerestem és sok pozitív vélemény volt róla, így én is innen rendeltem, minden rendben volt, gyors volt a szállítás is. Remélem eredetiek a termékek, ezeket most próbálom ki először, tehát nem tudom összehasonlítani őket, de mint említettem a fórumon csak dicsérték, van aki évek óta innen rendel. Régebben elvileg Cosmetino volt a neve.

1 Likes

Köszönöm szépen!!!

Én hajkeféket rendeltem olyan fél éve, tangle teezer, Olivia garden, stb. Rendben volt minden.
Annyi, hogy a visszaküldés elég drága, mert külföldre kellett volna visszaküldeni (akkor legalábbis).

1 Likes

Sziasztok, tanácsra lenne szükségem.
Anyukám 65 éves, és fejtetőn nagyon megritkult a haja, a fejbőr is látszik. Máshol olyan dús, mint régen, csak fent van gond. Tudtok ajánlani valami külső és belső kezelés, amivel ez visszafordítható lenne?

Ha a kis laikus fejemmel nézem a problémát, akkor ezeket vetném be:
belsőleg B12, illetve B-vitamin kúra, állítólag a myo-inozitol is jól működhet, főleg hormonális hajritkulás esetén. Külsőleg Seroxyl tartalmú szérumot kennék fejbőrre. Ez jó drága szokott lenni, de azt hiszem megmarad a hatása, ha kúraszerűen használják. Vagy az aminexyl, ami olcsóbb, de azt állandóan használni kell, hogy fennmaradjon a hatás.
Tudom, hogy nem könnyű manapság orvoshoz jutni, de lehet, hogy megér egy próbát az is, hátha felfedezik a pontos okát és célzottan lehet kezelni.
Megboldogult anyósomnak is olyan volt a haja, ahogy leírtad, de ő nem nézette meg, hogy mitől. Volt magas vérnyomása, a veséivel is gond volt és talán nemi hormonális bajok is kínozták, mert a gyerekeitől hallottam, hogy gond van a “női szerveivel”, de vele nem lehetett erről beszélni, mert szemérmes volt. :confused:

Aki okosabb vagy tapasztaltabb, szóljon :smiley:

Szerintem ez férfias típusú kopaszodás és hormonális. A Ridikülben volt nemrég egy hajgyógyász hölgy, Őri Katalin. Pesten praktizál de tapasztalatom nincs vele.

Fodrászt váltottam és az új hölgy a Subrina márkát használja, kedden voltam nála amikor csinált nekem ezzel egy kezelést( már másodszor), gondoltam megosztom veletek:

Fantasztikusan puha lett tőle a saját és a póthajam is, mint a selyem konkrétan.
Meg is rendeltem tőle, mert jó áron tudja hozni ezt a vizet, egy literes pakolást, hajkrémet és hővédőt is. Hó végén fogom tudni átvenni, majd felrakom ide is nektek.
A vizet úgy kell használni, hogy samponozás után, vizes hajba beledörzsölni két tenyér között, picit melegszik egyébként, aztán lehet is öblíteni, kb. 3 perc volt az egész hajamat megcsinálni vele, szerintem nekem is menni fog odahaza.
Mostanában fognak elfogyni a Kallos pakolásaim, szerintem át fogok váltani erre a termékcsaládra, mert nem vagyok hajlandó egy forintot sem annak a cégnek a tulajdonosának a zsebébe tenni. Emez drágább ugyan, de jó is, most voltam negyedszer a szalonban, eddig mindig elégedetten távoztam.
A Lee Stafford samponokat nem tudom és nem is akarom letenni, zseniális a hajhullás elleni és a kék/lila pigmentes termékcsaládja is.
Megvárom a hétvégét, hátha a Glamour napokkal lesz a Profimed weboldalán is akció, azokat megveszem onnan és akkor kész is vagyok a rutinnal, minden meglesz.

6 Likes