Hajápolás & Hajkezelések

Sziasztok!

Friss szerzemény. Most megint eljött az az időszak, hogy minden csodaszert megveszek, mert hát ugye a remény hal meg utoljára. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Sehol nem találtam róla független véleményt, de épp szembe jött egy egyet fizet - kettőt kap akció, ezért gondoltam akkor úttörő leszek.

Szép dobozban érkezett, fel is avattam őket azonnal.
A sampon és a szérum is tutti-frutti illatú, de nem túl erős, hajmosás után alig érezni. A sampon nehezen habzik, én kis pohárban vízzel higítva használom, így a második mosásra már habzott.
Alaposan tisztít és öblítéskor tetszett a hajam állaga. Olyan lett, mintha lenne tömege a hajamnak és ez az én esetemben igazán meglepő. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Törölközőszáraz hajtövekre került a szérum, jól bemasszíroztam, aztan fújtam párat a hajhosszra is - az én hajamra ez nem nagy pazarlás jelenleg.

Szárítás után a hajvégek kaptak egy csepp hajolajat. Oyan lett a hajam, mint amikor hajtőemelő habot teszek rá. Dús, fényes, de nem merev, hanem rugalmas. A fejbőröm nem húzódik, nem viszket egyelőre, kellemes.
Nekem eddig nagyon pozitív az első benyomás, de ez úgyis hosszabb távon mutatja meg magát.
A célom most a sok kb. 15cm-es hajszálak megnövesztése és megerősítése, ami a 3 év póthaj következménye lett.

10 Likes

Nekem is mindig második mosásra habzik jobban a sampon, feltételezem, hogy azért, mert addigra leoldja a zsírt :slightly_smiling_face:

2 Likes

Vásároltam egy ilyen hajformázót. Egyelőre nem vagyok vele valami sikeres. Enyhén nedves, 90%-ban megszárított hajon használtam, nem lett valami tartós az eredmény. Meg azon gondolkodtam, hogy így a nedvesség végett nem károsabb ez a hajnak, mint egy sima hajvasaló? Azzal legalább tartós is a végeredmény.
Van akinek bevált az ilyesfajta hajformázó? Van hozzá valami tippetek?

1 Likes

Szerintem csutka száraz hajon próbáld meg, nekem akkor tart a legszebben a vasalás és a hullám is, ha mosás utáni reggel formázom a hajam. Előtte már a szárításnál hővédőzök, utána hajlakkot fújok.
Amennyiben nedves hajjal kell bűvészkedni, akkor tegyél rá hővédőt és hajhabot is, ha szàraz lett a tincs akkor lakkozd be.
Formázás előtt semmiképp se olajozz, mert belesül a hajadba, utána lehet kenni, ha jól sikerült a művelet nem fogja kirúgni magát.

1 Likes

Új lakók a fürdőszobában :heart_eyes:
Eredetileg nem samponért mentem…de hát na, így alakult. :rofl:
Az illata mennyei, nagyon mézes-virágos. Már ezzel is megvettek, de elméletileg regenerálja és erősíti a hajat.

8 Likes

Wáó!
Nagyon szépek, majd mesélsz, hogy beváltak- e?

Mindenképp! :relaxed: Holnap reggel beszánkózunk az oviba, utána igyekszem nem elveszteni a kutyát a parkban a hó alatt (törpe tacskó) és utána le is tesztelem a szettet. :wink:

3 Likes

Ez a szett egy igazi aromaterápia. :relaxed: Ezt az illatot kiadhatnák parfümben is. :smiling_face_with_three_hearts:
Nagyon jó érzés volt hajat mosni ezzel a szettel. A hajamat és a fejbőrömet is egyértelműen hidratálja, de ennek ellenére nem lapítja le a hajam, mint a legtöbb hidratáló sampon.
Szárítás után jól kezelhető tőle a hajam és olyan fényes, mint még soha semmi más hajápoló terméktől, pedig próbáltam már párat.
Az illat szerencsére nem marad meg erősen a hajban, nem ütközik később a parfümmel. Kicsit aggódtam az elején, mert a tús sok parfüm a samponban szokta irritálni a fejbőrömet, de itt - valószínűleg természetes összetevőknek köszönhetően - semmi ilyen problémát nem okozott.
A helyreállító és hajerősítő hatásához nyilván még idő kell, de nagyon úgy tűnik, hogy állandó lakó lesz nálam.
Legszívesebben megvenném a termékcsaladhoz tartozó szérumot is, de már ennek a szettnek az ára is karcolja nálam a lélektani határt.

4 Likes

Ilyen high end sampont még sosem próbáltam, biztató azt olvasni, hogy tényleg meg is éri az árát.
Köszi, hogy leírtad a tapasztalatod.

1 Likes

Én a Revlon One-Step Volumiser Plus modellt vettem meg kb. 2 hónapja, nálam kb. 80%-ban nedves hajon működik jól. Ha száraz hajon megyek át vele, akkor nem tartós az eredmény. Vékony hajszálaim vannak, gyorsan kócolódik a hajam. Hővédő kötelező mellé, a legalacsonyabb fokozaton használom. A round brush fejet is megrendeltem hozzá utólag (erre a modellre passzol többféle fej), de az eredeti fejjel jobban működik az én esetemben. Pár héttel korábban visszaküldtem egy Shark gépet, az meglepő módon nagyon hamar felmelegedett és a legalacsonyabb fokozaton is égette szerintem a hajam. Több fej volt hozzá (sima szárító is), de ami miatt vettem, arra nem vált be (pl. simító fej), szerencsére vissza tudtam küldeni pár nap után. Rendszeresen a Revlon se ajánlott, ez is hővel szárít és ha formázni akarunk vele, akkor azért valamennyire húzza a hajszálakat. Nem fáj, de több hajszálat kihúz, mint egy hajszárítós hajszárítás. Alkalomra lehet vele fodrásznál jártam beszárítást csinálni könnyedén.

1 Likes