"Gyűjteményeink"

Csodálatos… Igazi kincsek.
Nálam is szerelem.
A Bal alsót mire használod? Bronzosítóként veted be? CSodás fénye van.

Nem, vagy nagyon picit szem alá, ha az akad a kezembe, vagy ha nem akarok highlighterezni, akkor ahelyett. Hasonló a Dim Lighthoz (de nekem az túl világos lenne bronzosításhoz), de picit csillogósabb (azért még nem highlighter).

Itt egy kép, ezen egymás mellett vannak.
Hourglass-Ambient-Lighting-Powders-Swatches

Utolsó kérdésem, hogy honnan szerezted be a mini verzióját a Luminous Light-nak? :blush:
A Dim Light-ot azután kezdtem el használni, hogy láttam Beautyjunkie-nál, hogy ő is ezzel bronzosít.
A nagyon világos bőrömön hibátlan, főleg, ha erős, bronzos, fényes szemfestéket használok.
És a fénye, a színe, a tartóssága. Imádom. Vettem belőle nagyot, de tényleg csak az extra világos bőrön jó bronzosítóként…

Zsibin vettem. A lány, aki eladta, külföldön vette, a pénztár előtt voltak a minik, és gyorsan magához vette, mert azt hitte, hogy highlighter.
Aztán otthon, amikor kipróbálta, akkor kevésnek érezte. Persze nyilván az, hiszen ez nem egy highlighter. :grinning:

Én úgy szoktam, hogy a Veil porpúderrel fixálom az alapozót, BB-t, vagy ha még bármi krémes megy az arcomra (kontúr sticket néha használok alkalmi sminkhez), aztán bronzosító, pirosító, highlighter, majd setting spray, és ezután megyek át a Diffused Light-tal az arcom középső T-vonalán, a Dim Light-tal pedig az orcákon.

3 Likes

Arra gondoltam, hogy ma lefotózom a palettáim egy részét. :slight_smile:

Első kör - Juvia’s place és Wet n Wild
IMG_20210117_122409 IMG_20210117_122505

Második kör - Catrice
IMG_20210117_122652 IMG_20210117_122803

Harmadik kör - Rude Cosmetics
IMG_20210117_123357 IMG_20210117_123526

Negyedik kör - Morphe, Bperfect, Colourpop
IMG_20210117_123759 IMG_20210117_123841

Ötödik kör (ezt lefelejtettem posztoláskor) - Essence, Coastal Scents, Maybelline, Rimmel
IMG_20210117_123015 IMG_20210117_123116

Rengeteg palettámat a dobozában őrzöm, nagyon fontos számomra, hogy szép állapotban legyenek mindig a termékeim. :slight_smile:Majd egy következő alkalommal fotózom a többit is. :slight_smile:

17 Likes

Nekem is megvan még mindegyik doboza. Szép gyűjtemény! :grinning: Várom a többit is. :grinning:

1 Likes

Én is megörökítettem a kis Hourglass gyűjteményemet. Nagyon szeretem ezt a márkát, még soha nem okozott csalódást :blush:
Kép

Kép

20 Likes

A középső sor bal szélsője (az ezüst) az micsoda? Highlighter?

Akkor nem csak én tartom meg kb mindennek a dobozát. :grin:Valamelyik hétvégén hozom majd a többit is, hátha addig megérkezik a So Jaded is. :heart_eyes:

2 Likes

Igen: Iridescent Strobe Light :blush:

1 Likes

Jaj azt nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni.

1 Likes

Majd mindenképpen írok róla, de szerintem nagyon fogom szeretni. Nagyon remélem, hogy gyorsan és épségben fog megérkezni hozzám. :slightly_smiling_face:

Milyen szép az a barackos árnyalat jobbra, középen.

Nekem a Mood Exposure és a Brilliant Nude van meg, az At Night egy tévedés volt, nem illik hozzám. A reklámfilmje baromi megtévesztő. Nagyon erős szín.
Megrendeltem az Euphoric Fusion-t, de nem érkezett meg a csomag, visszafizetik.

1 Likes

Ha esetleg megválnál az At Nightól szólj :blush:

Itt látod a színét a hófehér bőrömön:

Írok neked, még megvan.

Egyszer már majdnem megrendeltem miniben a lengyel Sephorától, de végül ellenálltam. De nagyon szép kis higlighter, szerettem a 6-os pan-ben.

1 Likes

Jaj de szép! A Brilliant Nude megvan a 4-es Ghost palettámban. Sajnos rajtam az nem is látszik :frowning:

Gondoltam én is megmutatom a kis palettagyűjteményem. Közel sem teljes és tökéletes még, de azért ki tudok belőlük jó dolgokat hozni. :slight_smile:
Van még két Catrice limitált palettám, de azok a barátomnál vannak épp. És gondoltam megmutatom a tároló kosárkámat is, amiből lassan kell majd a második, főleg ha sokat olvaslak még titeket. :smiley:
20210118_191628
20210118_191725

22 Likes

A szorgosan összecsipegetett Hourglass-gyűjteményem:
20210131_101255
Rendkívül fotogén termékek, rossz fényben is remekül mutatnak.
A pirosítókat és a bronzereket nagyon szeretem, a púderekkel viszont nem tudok mit kezdeni, ill. az én bőrömön elhasalnak a tág pórusok és hegek miatt, nem tud érvényesülni a szépítő hatásuk.
A Girl Lip Stylo egy ápoló hatású kis kencefice, egyáltalán nem szárít, a gyenge színe (Activist), bármilyen sminkhez passzol és a sietős reggelek nagy barátja, de ennél jóval olcsóbban is lehet hasonló tudású termékeket találni.

17 Likes

Jaj de csodaszépek :heart_eyes: a jobb alsó pirosító melyik szín? Nagyon szép!

1 Likes