Csodálatos… Igazi kincsek.
Nálam is szerelem.
A Bal alsót mire használod? Bronzosítóként veted be? CSodás fénye van.
Nem, vagy nagyon picit szem alá, ha az akad a kezembe, vagy ha nem akarok highlighterezni, akkor ahelyett. Hasonló a Dim Lighthoz (de nekem az túl világos lenne bronzosításhoz), de picit csillogósabb (azért még nem highlighter).
Itt egy kép, ezen egymás mellett vannak.
Utolsó kérdésem, hogy honnan szerezted be a mini verzióját a Luminous Light-nak?
A Dim Light-ot azután kezdtem el használni, hogy láttam Beautyjunkie-nál, hogy ő is ezzel bronzosít.
A nagyon világos bőrömön hibátlan, főleg, ha erős, bronzos, fényes szemfestéket használok.
És a fénye, a színe, a tartóssága. Imádom. Vettem belőle nagyot, de tényleg csak az extra világos bőrön jó bronzosítóként…
Zsibin vettem. A lány, aki eladta, külföldön vette, a pénztár előtt voltak a minik, és gyorsan magához vette, mert azt hitte, hogy highlighter.
Aztán otthon, amikor kipróbálta, akkor kevésnek érezte. Persze nyilván az, hiszen ez nem egy highlighter.
Én úgy szoktam, hogy a Veil porpúderrel fixálom az alapozót, BB-t, vagy ha még bármi krémes megy az arcomra (kontúr sticket néha használok alkalmi sminkhez), aztán bronzosító, pirosító, highlighter, majd setting spray, és ezután megyek át a Diffused Light-tal az arcom középső T-vonalán, a Dim Light-tal pedig az orcákon.
Arra gondoltam, hogy ma lefotózom a palettáim egy részét.
Első kör - Juvia’s place és Wet n Wild
Második kör - Catrice
Harmadik kör - Rude Cosmetics
Negyedik kör - Morphe, Bperfect, Colourpop
Ötödik kör (ezt lefelejtettem posztoláskor) - Essence, Coastal Scents, Maybelline, Rimmel
Rengeteg palettámat a dobozában őrzöm, nagyon fontos számomra, hogy szép állapotban legyenek mindig a termékeim. Majd egy következő alkalommal fotózom a többit is.
Nekem is megvan még mindegyik doboza. Szép gyűjtemény! Várom a többit is.
Én is megörökítettem a kis Hourglass gyűjteményemet. Nagyon szeretem ezt a márkát, még soha nem okozott csalódást
A középső sor bal szélsője (az ezüst) az micsoda? Highlighter?
Akkor nem csak én tartom meg kb mindennek a dobozát. Valamelyik hétvégén hozom majd a többit is, hátha addig megérkezik a So Jaded is.
Igen: Iridescent Strobe Light
Jaj azt nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni.
Majd mindenképpen írok róla, de szerintem nagyon fogom szeretni. Nagyon remélem, hogy gyorsan és épségben fog megérkezni hozzám.
Milyen szép az a barackos árnyalat jobbra, középen.
Nekem a Mood Exposure és a Brilliant Nude van meg, az At Night egy tévedés volt, nem illik hozzám. A reklámfilmje baromi megtévesztő. Nagyon erős szín.
Megrendeltem az Euphoric Fusion-t, de nem érkezett meg a csomag, visszafizetik.
Ha esetleg megválnál az At Nightól szólj
Itt látod a színét a hófehér bőrömön:
Írok neked, még megvan.
Egyszer már majdnem megrendeltem miniben a lengyel Sephorától, de végül ellenálltam. De nagyon szép kis higlighter, szerettem a 6-os pan-ben.
Jaj de szép! A Brilliant Nude megvan a 4-es Ghost palettámban. Sajnos rajtam az nem is látszik
Gondoltam én is megmutatom a kis palettagyűjteményem. Közel sem teljes és tökéletes még, de azért ki tudok belőlük jó dolgokat hozni.
Van még két Catrice limitált palettám, de azok a barátomnál vannak épp. És gondoltam megmutatom a tároló kosárkámat is, amiből lassan kell majd a második, főleg ha sokat olvaslak még titeket.
A szorgosan összecsipegetett Hourglass-gyűjteményem:
Rendkívül fotogén termékek, rossz fényben is remekül mutatnak.
A pirosítókat és a bronzereket nagyon szeretem, a púderekkel viszont nem tudok mit kezdeni, ill. az én bőrömön elhasalnak a tág pórusok és hegek miatt, nem tud érvényesülni a szépítő hatásuk.
A Girl Lip Stylo egy ápoló hatású kis kencefice, egyáltalán nem szárít, a gyenge színe (Activist), bármilyen sminkhez passzol és a sietős reggelek nagy barátja, de ennél jóval olcsóbban is lehet hasonló tudású termékeket találni.
Jaj de csodaszépek a jobb alsó pirosító melyik szín? Nagyon szép!