"Gyűjteményeink"

Iridescent flash.:slight_smile:

1 Likes

@Nita Nekem ők vannak vegyesen magenta/fukszia + rózsaszínek

Jeffree Star összes…

IMG_20210204_172036

A paletták színválasztéka:

IMG_20210204_172803

19 Likes

Uhhh, tényleg nagy a JS szerelem nálad. :smiley: A Blood Lust az ami még mai napig vonzza nagyon a tekintetemet. :slight_smile:

Ez azért van, mert még a drágább márkákkal is előfordul nálam, hogy néha eltűnik a szememről. Kivéve ezek.
Ezek mindegyike képes egy teljes nap fent maradni.
Szóval, ezekre bármikor számíthatok. :blush:

5 Likes

Olyan jó, amikor az ember talál egy márkát /terméket amire mindig számíthat! :slight_smile: gyönyörű gyűjtemény az biztos :slight_smile:

1 Likes

És most azt nézem, hogy lehet kellene a zöld paletta is… :smiley: :woman_shrugging: :see_no_evil:

3 Likes

Tudod, sosem lehet elég belőlük. :grin:

1 Likes

Azt én is elfogadnám :green_heart:

1 Likes

Bobbi :heart:

20210225_110842

15 Likes

Szép.:heart_eyes:

Az aktuális készlet. Tavaly év végén és az idei első hónapokban eladtam/ajándékoztam/kidobtam azokat a holmikat, amiket elő se vettem/nem szerettem/ezer évesek voltak már. Helyettük beszereztem pár új dolgot, amiről úgy gondolom jobban használható számomra.20210306_171104 20210306_171202 20210306_171006 20210228_151025 20210228_151220
Ezután a kifogyó termékeket szeretném pótolni csak, illetve pirosítót és bronzert vennék csak, mert a meglévők inkább az elmegy kategória.
Amiből nem akarok újabbakat venni, azok a szemhéjpúder paletták, mert ezeket sem fogom elhasználni mindennapi használat mellett sem, és megvan mindenféle szín, amit használok is, felesleges lenne ugyanezeket az árnyalatokat megvenni újra és újra, ezért ellenállok a csábításnak. Rúzst kb sose használok, nagyon ritka alkamakkor, simán rám romlanak, de szerencsére nem is vonzanak annyira, hogy nehéz legyen megállni nem venni.

19 Likes

Nem vagyok rá nagyon büszke, de ma átnéztem a tusfürdő gyűjteményemet:

20210311_163323_20210311164613164

Ezek mind bontatlanok, és egyszerre mindig csak 3 van nyitva maximum. Csak akkor cserélek, ha mindhárom elfogyott.
Mit mondjak na, szeretem a jó illatokat és a limitált kiadásoknak meg végképp nem tudok ellenállni… :roll_eyes:

17 Likes

Szép kis gyűjtemény :grin: Máris jobban érzem magam, hogy nálam 5-6 bontatlan van csak itthon. :grin: De volt olyan időszak is, hogy nálam is a fentihez hasonló mennyiség volt, szerintem 1 éve nem vettem újat, úgyhogy fogyatkoztak. :see_no_evil:

4 Likes

Én is “csak” karácsonykor vettem újat, mert az Yves Rocher karácsonyi limitáltjait szeretem nagyon. :smiley: Igyekszem magam visszafogni most már. :smiley:

1 Likes

Az Yves Rocher-t totál megértem, nagyon szeretem a tusfurdőiket. :heart_eyes:

1 Likes

Na én is hasonlóképpen vagyok most a tusikkal :D, nem vettem már egy éve :smiley:

2 Likes

:):):):slight_smile:

Hogy vált be a szempillaspirál?

Még nem használtam.