Iridescent flash.
Jeffree Star összes…
A paletták színválasztéka:
Uhhh, tényleg nagy a JS szerelem nálad. A Blood Lust az ami még mai napig vonzza nagyon a tekintetemet.
Ez azért van, mert még a drágább márkákkal is előfordul nálam, hogy néha eltűnik a szememről. Kivéve ezek.
Ezek mindegyike képes egy teljes nap fent maradni.
Szóval, ezekre bármikor számíthatok.
Olyan jó, amikor az ember talál egy márkát /terméket amire mindig számíthat! gyönyörű gyűjtemény az biztos
És most azt nézem, hogy lehet kellene a zöld paletta is…
Tudod, sosem lehet elég belőlük.
Azt én is elfogadnám
Bobbi
Szép.
Az aktuális készlet. Tavaly év végén és az idei első hónapokban eladtam/ajándékoztam/kidobtam azokat a holmikat, amiket elő se vettem/nem szerettem/ezer évesek voltak már. Helyettük beszereztem pár új dolgot, amiről úgy gondolom jobban használható számomra.
Ezután a kifogyó termékeket szeretném pótolni csak, illetve pirosítót és bronzert vennék csak, mert a meglévők inkább az elmegy kategória.
Amiből nem akarok újabbakat venni, azok a szemhéjpúder paletták, mert ezeket sem fogom elhasználni mindennapi használat mellett sem, és megvan mindenféle szín, amit használok is, felesleges lenne ugyanezeket az árnyalatokat megvenni újra és újra, ezért ellenállok a csábításnak. Rúzst kb sose használok, nagyon ritka alkamakkor, simán rám romlanak, de szerencsére nem is vonzanak annyira, hogy nehéz legyen megállni nem venni.
Nem vagyok rá nagyon büszke, de ma átnéztem a tusfürdő gyűjteményemet:
Ezek mind bontatlanok, és egyszerre mindig csak 3 van nyitva maximum. Csak akkor cserélek, ha mindhárom elfogyott.
Mit mondjak na, szeretem a jó illatokat és a limitált kiadásoknak meg végképp nem tudok ellenállni…
Szép kis gyűjtemény Máris jobban érzem magam, hogy nálam 5-6 bontatlan van csak itthon. De volt olyan időszak is, hogy nálam is a fentihez hasonló mennyiség volt, szerintem 1 éve nem vettem újat, úgyhogy fogyatkoztak.
Én is “csak” karácsonykor vettem újat, mert az Yves Rocher karácsonyi limitáltjait szeretem nagyon. Igyekszem magam visszafogni most már.
Az Yves Rocher-t totál megértem, nagyon szeretem a tusfurdőiket.
Na én is hasonlóképpen vagyok most a tusikkal :D, nem vettem már egy éve
:):):)
Hogy vált be a szempillaspirál?
Még nem használtam.