"Gyűjteményeink"

Ga-De Vintagerol kerhetek velemenyt? Nagyon gondolkodok rajta, ahogy az Evanan is…csodas szinek🤩

A GA-DE palettát talán egyszer használtam. Nagyon kis szép de az Evana még jobb szerintem.

1 Likes

:astonished:
A Pupa márványos pírjét nem látom :wink: Csak nem eladtad?

De. Egy nagyon kedves ismerősöm megveszi.

2 Likes

Óóó, lettem volna az a kedves ismerős :grin:

1 Likes

A jobb felső mono az Tarte? Gyönyörű a színe :star_struck:

Le vagyok nyűgözve, a gyűjteményed és a sok munka előtt is leborulok, amit az összerendezgetésükkel-lefotózásukkal (is) végeztél.
Na, meg a bátorságod előtt is, hogy megmutattad a kincseidet.:slight_smile:

3 Likes

Gyönyörű kollekciód van és mindenki nevében is köszönöm, hogy ilyen szépen lefotóztad, öröm volt nézegetni :heart_eyes:

6 Likes

Igen, az a Tarte Chrome Paint Pot Frose árnyalatban. Imádom! Annyira csodás arany fényű rózsaszín, hogy nincs is ilyen szín a kollekciómban. Ezt a sminket is vele készítettem:
Kép

5 Likes

Köszönöm @Amadea és @curlsandcurves! Két részletben tudtam lefotózni egyiket tegnap éjjel, a másikat meg ma délután. Közben ma este eladtam a nagy JH palettát meg a Juvia’s-t is. Ha őszinte akarok lenni, simán meglennék a Pat és a ND palettákkal, ők le is fednek kb mindent színt amit használok és szeretek. (főleg ha megjön a Green Brown)

8 Likes

Istenem…ez a karacsony elotti akcios evana kisertes… :scream: :imp: :innocent:

1 Likes

de jó, hogy ezt írod, én pont ilyesmit kerestem!
hatalmas kedvencem volt a Jaclyn Hill paletta sarkában a Sissy és a Little Lady, de úgy voltam vele, hogy ezért a két színért kár lenne megtartani azt az egész palettát, ezért eladtam :frowning: . mondanom se kell, azóta is pink-arany duokrómok vadászásával telik az életem :sweat_smile:

2 Likes

Igazan jó érzés legeltetni a szemem a kincseiden. Köszönöm, hogy megosztottad velünk :slightly_smiling_face:

Én is mutogattam a páromnak :laughing:

Igen, csodaszépek azok a színek, megvan nekem is a paletta (már nem sokáig)
Ha még ajánlhatok: a Mac Rose pigment is nagyon szép, érdemes róla swatchokat nézni. A minap azzal kombináltam a Tarte Froset.
Ami még nagyon szép a Mac Expensive Pink mono. Nekem is megvolt, csak leejtettem és porrá zúzódott.
Ezek nem saját fotók;
Mac Rose pigment:
Kép

Mac Expensive Pink:
Kép

Kép

8 Likes

jaj, köszönöm szépen az ajánlásokat és ezt a válogatást :slight_smile: rengeteg szín meg paletta fordult meg az én kezem alatt is, de mind közül, azt hiszem, ezt tartom a legszebb színkombinációnak :slight_smile:

1 Likes

Az a két szín volt a kedvencem a Jaclyn H. palettában ,de én is eladtam mert a többi nem jött be.

2 Likes

Igazából még azt sem mondhatom, hogy nem jöttek be a színek mert imádtam ezt a palettát. Csak az utóbbi hónapokban már nem nyúltam érte (vagy csak nagyon ritkán)a sok újdonság miatt.

Jaclyn Hill palettából nekem is ez a két szín volt a kedvencem, gyönyörűek és a minőségük is kifogástalan. De amúgy meg nem illett hozzám a paletta a sok narancssárgás színével, így én is eladtam.

1 Likes

A Hourglass gyűjteményem. :grinning::see_no_evil:

Fentről lefelé és balról jobbra:

Ghost paletta, Veil setting púder (teljes méret és travel size - ezek tartalékban vannak), Nude bronze light.
Film noir szempillaspirál (még bontatlan), Immaculate folyékony púder alapozó, Veil primer (minta).
Veil setting púder (ez van most használatban), Diffused Light, Euphoric Fusion, Diffused Heat.
Luminous Light, Dim Light, Diffused Bronze Light, Mood Exposure, Luminous Flush.

IMG_20210117_004047

IMG_20210117_004552

Kicsit rá vagyok kattanva a márkára… :grinning:

25 Likes

Én is rá vagyok kattanva, csak nekem nincs ennyi mindenem :sweat_smile: Csodaszép kollekció. Majd én is lefotózom.

2 Likes