💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, az egy visszafogott highlighter volt, ami a hatosban volt.
az én bőrömön nem mutatnak jól a sötétebb bronzerek, főleg, ha meleg árnyalatok, még Hourglass-éktól sem :slight_smile:
a Dim Light árnyalatú púderüket használom bronzosításra, és a Brilliant Nude árnyalatú fényes pirosítójuk csodálatos nude szín, szépséges, visszafogott csillámokkal.
Csinálok swatchokat…

Nekem az a bajom ezekkel, hogy kicsik a panek. A tavalyi (Ghost) hatos paletta van meg, de emiatt viszonylag ritkán nyúlok hozzá. Pedig még ecsetet is vettem hozzá, de ez olyan szinten zavar, hogy most eszembe sem jutott, hogy megvegyem az ünnepi kiadást…

Igen kicsik,de engem kárpótol a végeredmény. Nekem is van hozzá külön ecset (Avonos) ami tökéletes hozzá. Nem tudom engem vonzanak ezek a limitált kiadások. :slight_smile:

1 Likes

A Dim Lightot próbáltam tényleg szép. Azonban ha tényleg nagyon szofisztikált bronzosítást akarok akkor a KAP Adobe-ja nekem ebben a segítség. A Brillant nude tényleg érdekel sok jót olvastam róla.

1 Likes

Persze, megértem, az a négyes nagyon szép!

Nekem hétköznapra bronzosítóból a Nude bronze light a kedvencem a Hourglasstól.

Találtam egy képet, amin négyet hasonlítanak össze. Ha én fotóznám, úgysem látszódna belőle semmi…
hourglass-ambient-lighting-bronzer-swatches

4 Likes

Hourglass

At night
Brilliant Nude (A pici csillámok nem látszanak)
Mood Exposure

20210113_101940

20210113_102007

még a képen is látszik, mennyire kékek az ereim :smiley: :smiley: :smiley:
világos nyár vagyok…

11 Likes

Hú de de szép a középső.

Azt hiszem ma életem legdurvább unboxing posztjával jövök… :pleading_face:

Van egy külföldön élő informatikus bátyám, aki még december elején megkérdezte, hogy melyik típusú sminkterméket szeretem leginkább “gyűjteni”, illetve melyik márka termékeit tesztelném leginkább szívem szerint. Mindkettőre egyszerű volt válaszolnom, a paletták a legnagyobb gyengém, és Nabla dolgokat akartam beszerezni idén leginkább.
Mivel nagyon ritkán találkozunk, illetve óriási távolságra lakunk ezért az utóbbi 1-2 évben nem ajándékoztunk Karácsony, szülinap stb alkalomra.
Mióta feltette a kérdéseket, egyáltalán nem esett szó erről köztünk, azt hittem csak kíváncsi volt, vagy majd amikor találkozunk meglep valamivel, de nem számítottam arra, hogy ma csönget a postás ezzel a csomaggal… :open_mouth:
Lényegében a kis Cutie Coral palettán kívül mindegyik Nabla palettát megkaptam tőle. Enyhén szólva sokk alatt vagyok, csak ülök és nézem a csodás palettákat. Szerintem ez el fog tartani 1-2 hétig amíg felfogom mi történik, hozzájuk sem merek nyúlni. :smiley: Volt pár meglepetésem az utóbbi 1-2 hónapban, de ezt nem lehet már felülmúlni, az biztos.

Mivel a Nabla Poison Garden paletta már megvan nekem tavaly óta , így azt el fogom adni. Szóval ha bárkit érdekel egy bontatlan változat belőle, csak szóljon. :slight_smile:
IMG_20210113_124354

38 Likes

Jaj, de rendi!!! :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű kollekció! Kíváncsi vagyok, melyik tetszik majd a leginkább :slight_smile:

1 Likes

Az infósok már csak ilyenek. Csendesek, de figyelmesek. A tesód nagy örömet akart okozni neked.

4 Likes

Atyám. Nem is tudtam, hogy ennyi palettája van a Nablának :slight_smile:

Szuper…

1 Likes

Hihetetlen, milyen csodálatos ajándékot kaptál. Igazán rendes a testvéred :slight_smile:

1 Likes

Én is kérek egy ilyed bátyot :slight_smile:

4 Likes

@Kokapu Igen, kimondhatatlanul rendi :slight_smile:
@zalla Köszi :slight_smile: mindenképp írok majd, de szerintem 1 hétig csak bámulni fogom őket :smiley:
@Montelino Az biztos. Ő is nagyon visszahúzódó, csendes, de életem során okozott már brutál meglepetéseket. :slightly_smiling_face:
@Mse Van ezek között olyan, amiről én sem tudtam :smiley:
@Brunettee Igen, szóhoz sem jutok, egyelőre nehezen hiszem el, pedig itt vannak előttem. :slight_smile:
@dunaimano Azt elhiszem :smiley:

1 Likes

Hú de szépek így együtt. Nekem nincs tesóm, de ha lenne olyat szeretnék, mint a tiéd.:grinning:

4 Likes

Én pont a napokban döbbentem rá, hogy kéne a Poison Garden, de igazából tökre nincs rá szükségem. :smiley:

2 Likes

Aztamindenit micsoda bátyó, és mennyi szépség! Én is akarom (a bátyót is és a palettákat is :joy:)
Nekem csak egy húgom van, a családban én vagyok a makeup és a skincare dealer :smiley:

4 Likes

Ez nálunk is így van. Időnként a húgaim eljönnek, hogy kisminkeljem őket. Hétfőn pont itt járt a nagyobbik, hát néhány üvegcsével és termékmintával tért haza. Nem győzte magába szippantani az információt. :slight_smile:

7 Likes

Ha lehetne ilyen lehetőségetek/szerencsétek, hogy egy márkának a palettáit hozná el valaki nektek, melyik márkáét választanátok?

5 Likes