Én csak akkor dobom ki őket, ha már besűrűsödtek vagy van egyéb látható jele a minőségromlásnak. Ha csak szétváltak a komponensek, de még összerázhatóak, akkor még próbálkozom velük.
Igen, ez az!!! Köszönöm szépen!
Én rúzs mániás vagyok…azt hiszem most 172 db van és ügyelek rá, hogy ha egy pici árnyalattal is de eltérjenek egymástól…leginkább Avon, Rimmel, Maybelline, Essence és Trend it up márkákból…de van drágább és olcsóbb darab is.
Minden nap más színnel festem ki a szám és szinte még “WC-re is” kirúzsozva megyek :DD
Úristen, ez rengeteg Használtál már el teljesen rúzst? Nekem tizedennyi van, és még nem sikerült
Mióta gyűjtögeted őket? Örömet okoznak? Ismered fejből őket, melyik milyen finish, állag, kényelem, tartósság, stb? Gondolom vannak kedvencek, amiket szívesebben használsz. Mi alapján döntesz reggelente, hogy melyiket használd? Látod a 172 rúzs között az árnyalatnyi különbséget? Számít egyáltalán? Jaj de sok kérdésem van, bocsi, ledöbbentettél!
Nekem is van vagy annyi Én nem merem megszámolni őket Te igazán bátor vagy.
Használtam el igen A rimmel kate moss rúzsok közül a 42-es nude-ot abból már 3-at meg sajnos már nagyon kevés van az Astor Soft Pecan-árnyalatból, de azt nem merem elhasználni mert nem lehet kapni már, és talán az avon Mark Epic lip first crush hasonlít rá, de az sem ugyanolyan
Kiskoromban is szerettem a szájkencéket, de inkább a szájfényeket úgy komolyan kb 3 éve gyűjtöm…azelőtt mindig csak 2-2 darab volt amit felváltva használtam. Igen, örömet okoz az is ha csak nézegetem nagyapám szerint betegség fejből tudom mindnek a számát, fantázia nevét is Reggelente kedv vagy ruhától függően döntök. Vannak kedvencek de 1-2 amit csak ritkán használok (megtetszett a szín, de gagyi a minőség stb) Semmi gond a sok kérdéssel, gondolhatod, hogy szeretek a rúzsokról beszélni
IsaDora rúzsod is van? Én most vettem meg az elsőt (fényes finishű), és odavagyok tőle.
Na most úgy bebátorodtam, hogy én is meg fogom számoln otthon, hány db van.
Húha, ennyi rúzs nevét fejből tudni nem semmi! Én nem vagyok ennyire lelkes a saját cuccaimmal kapcsolatban, néha még a termék neve sem jut eszembe, nem hogy az árnyalat. Melyik a leglegleg? Ami minden szempontból kedvenc? És mi az az 1-2 ami csalódás lett? 3 év alatt szép gyűjtemény! Nagyapádnak annyiban igaza van, hogy ez egy szenvedély, de mitől rosszabb ez, mint bármi más? Szerintem amíg örömforrás, és nem nyomasztó kényszer, addig nincs vele gond.
Nincsen
"fejből tudom mindnek a számát, fantázia nevét is Reggelente kedv vagy ruhától függően döntök. "
Szintén, ugyanígy vagyok 80-100 között vannak most rúzsok+szájfények
Én is megszámoltam. Kereken 40 db rúzsom van, ebből kb. 10 db folyékony. Egy évben el lehet fogyasztani kb. 3-4 db-ot. Ez azt jelenti, hogy 10 evre elegendő készlettel rendelkezek.
Az is szép gyűjtemény de azért egy évben többet el lehet fogyasztani nekem is van pár folyékony de azokhoz a mindennapok során nem nyúlok, csak ha olyan helyre megyek ahol nem akarom újra kenegetni
Neked van olyan amiből már fogyott el és újravetted?
Nehéz döntés a leg-leg…ugye a 42es rimmel benne van…gyakran nyúlok a mark epic lip be loud-hoz, pedig elég feltűnő alkalmakra a loreal balmain dominationt használom sokszor… De bármilyen olcsók, az essence this is me rúzsok is nagyon bejönnek, főleg a 11es. Ami nem jött be: catrice rúzsok… S-he rúzsok, meg a trend it up terra attitude 010 is borzalmas… Mint egy hulla olyan leszek tőle
Hm, gondolkoznom kell… Szájfény inkább. Rúzs még régebben.
Viszont a MAC Lip Prep prime-ból már a sokadikat használom
Egyébként, el kell mondjam, hogy mennyire szuperek az Essence This is me rúzsai. Sokszor volt már szó róluk itt, de ma megint ráébredtem, hogy milyen ritka kincs ennyi pénzért. 849 forint, és konkrétan a kajálast is túléli.
1 árnyalattal kezdtem de vettem ma még hármat, pedig nem jellemző ez rám már jóideje. De ez tényleg fantasztikus minőség, egyszerűen nem tudtam leállni. Akinek még nincs, vegye, vigye, szenzációs. (Mondom ezt MAC és Estée Lauder rúzsfüggőként. )
Holnap csinálok swatchokat, normális fényben!
Nekem is 4 árnyalatban van meg… De lesz még több is annyira tetszenek… Ja és az az illat