"Gyűjteményeink"

Szerintem mi már régen túljutottunk azon, hogy ilyen meg olyan szín, az állag, textúra stb., meg a hajszálnyi különbségek a motiváló tényezők az újak beszerzésére.
Igen, gyakorlatilag a gyűjtemények felére rá lehet mondani, hogy a fele rózsaszín, a másik fele piros, de pontosan tudjuk, mekkora különbségek vannak az árnyalatok között.

Akkor nemcsak én vagyok, aki kedvtelve nézegeti őket.:smiley:

1 Likes

Igen, szeretem a Desert Duskot. Nincs kifogásom a minőségére, bár nem jobb, mint az Urban Decay Born to run paletta, amiben több szin van, és olcsóbb is. Szóval kissé túlárazottnak érzem. Én egyébként Cult Beautyról vettem, egy 20%-os akcióban. Akkor még nem voltak “kivétel” márkák.
Pontosabban valószínűleg az volt az utolsó mindenre érvényes akció, mert én megvettem simán 20% kedvezménnyel az akció első napján, és az egyik facebook csoportban egy lány másnap akarta megvenni, de akkor már nem volt a Desert Dusk olcsóbb. Írt a Cult Beautynak, akik azt válaszolták, hogy a Huda vetette ki az akciós áruk köréből a termékeiket. De rendesek voltak vele, mert küldtek neki egy kuponkódot, amivel tudta érvényesíteni.

Hálistennek az indokolatlanul magas ár visszatart. Pl. a New Nude nagyon szép, de elég sok a hasonló árnyalat benne, és istenem, nagyon drága. Elhiszem, hogy nagyon jó, de inkább rúzst fgok tőle kipróbálni (nem mintha az olcsó lenne).
Tényleg rendes volt a Cult Beauty.:slight_smile: Huda meg azt gondolhatja, ha teljes áron is megveszik a termékeit, miért adja akciósan, különben is, az akcióban vásárlás olyan proli dolog.:smiley:

1 Likes

Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen 20%-os akcióban vajon kinek a hasznából megy le a 20%?
Vagy tényleg csak a presztizs miatt nincsenek benne az akcióban most már bizonyos márkák? :thinking:

Fogalmam sincs… gondolom, függ attól, milyen megállapodást köt egymással a forgalmazó és a gyártó. De pl. az Hourglass, az EL stb. is szokott néha akciós lenni, egyik se egy youtuber márkája.

1 Likes

Én a Cult Beautyn fél éve nézem már az Hourglasst, még sosem volt rá akció. Legalábbis én nem láttam (ami lehet, hogy jobb is) :smile:

Nekem rémlik, hogy volt valami, vagy bizonyos termékeik előfordultak akcióban… nem azt mondtam, hogy egy hétig 50% volt mindenre.
Egyszer rábuktam egy EL DW akcióra…, valamelyik nagyon sötét árnyalatra volt erősebb akció, a többire semmi.:rofl:

1 Likes

Én net-à-porter-n szoktam Hourglass-t vásárolni, sokkal nagyobb a választék, 2 nap alatt megkapom és ingyen díszcsomagolásban küldik. A prémium márkák nem akcióznak annyira, mint a fast fashion trendi márkák szerintem. Marketing szempontok.

1 Likes

A 15 euró szállítási költség az már követéses itt? Azt jól látom, hogy UK-ből szállítanak?

Nem, de DHL értesít. UK.

Most néztem vissza a maileket, és követéses, adnak fuvarlevélszámot, de DHL gyakorlatilag már másnap értesít.

Köszi, észben tartom, hátha lesz egyszer valami jó kis akció náluk. :slightly_smiling_face:

Arra nem számítanék :grinning:

1 Likes

Én a testápolókat gyűjtöm sajnos :D, de erről pont most fogok leszokni, ebben a félévben 14 testápolóm volt, de már többet elajándékoztam/ eladtam, anyukám meg egyenesen jól jár velem, mert mindig lepasszolok neki egy-két darabot :D. Most jelenleg csak 7 darab van, de ezt a számot is csökkenteni szeretném. Meg sok sok tusfürdőm van, de szerencsére borotválásra, kézmosásra is ezeket használom, tehát ez meg van oldva :D. Sminktermékeket nem gyűjtök, mindig azt veszem, ami éppen kell. Régen mikor nem éreztem magam túl jól akkor rengeteg könyvet, aztán ruhát vettem :D, mindig van valami amire sokat költök :D.

5 Likes

Ez a “mindig van valami” ismerősen hangzik… Férjuram már mondta egyszer, hogy kíváncsi rá, néhány év múlva mire kattanok rá :rofl::rofl:
Tusfürdő nálam is van betárazva, meg sampon, de azt nem mondhatnám, hogy gyűjtöm őket. Inkább csak fél évente egyszer tartok nagybevásárlást. Én is használom mindenre, kézmosásra, fürdésre, borotválásra. Multifunkcionális. :slight_smile:

2 Likes

@zalla, nem ezta topicot kerested? :slight_smile:

A mai kánikula a legalkalmasabb a körömlakkok átválogatására. Találtam 4-5 éves, de minőségben tökéletesnek tűnő lakkokat is. Megleptek, bevallom.
Szerintetek meddig célszerű őket meghagyni a gyűjteményünkben?

Én pont pár hete dobtam ki az összes körömlakkomat, mert már másfél éve nem használtam őket és undi módon elkezdtek szeparálódni benne a cuccok. Szóval nekem ez a határ, amikor már így néz ki és/vagy furi szaga van.

3 Likes

Na ez lepett meg, hogy sem külső nyoma nincs annak, hogy valami baja lenne ezeknek a sokéves lakkoknak, és a szaguk is ugyanolyan, mint az újaké. Sötét helyen tárolom a lakkokat is, fény csak akkor éri őket, amikor lakkozok.
Ettől függetlenül most az “elkülönítőbe” kerültek.

1 Likes