"Gyűjteményeink"

Tényleg @anon27689852, bevált a Pupa ajak primer?

@Dius5 üdv közöttünk! Nekem is elég sok rúzsom van, inkább nem is számolom meg őket. :woman_facepalming:Korábban egyszer tettem be képeket, és azóta még került hozzá, bár igyekeztem visszafogni magam.

@anon46483502 a This is me rúzsok tényleg nagyon klasszul sikerültek!

5 Likes

Igen igen, az illata is szuper! Melyikek vannak meg? Nekem a 02, 04, 10, 13.

1 Likes

Nagyon jól, pedig rám eddig egyik drogériás rúzs sem gyakorolt nagy hatást, a Rimmel Kate Moss Nude, meg pár korallos Maybelline és L’Oreal nem rosszak de egyik sem az a nagy BUMM. Na de ezek az új Essence rúzsok… tényleg ámulok.
Ja, eszembe jutott, hogy a Maybelline egyik korallja még szupi, azt vettem is már újra. (@Dius5 pont kérdezte vettem-e újra rúzst :slight_smile: )

2 Likes

10, 11, 14, 20 a 20 már elég merész szín :joy:

1 Likes

Igen, tényleg nagyon jók! Én kettőt vettem, de az egyiket neki adtam a húgomnak, valahogy természetes fényben már nem ugyanúgy hatott. Viszont a másikat nagyon szeretem, és csak a távolság megtartása teszi, hogy nem hoztam még többet haza :grin: Nagyon szép árnyalatok vannak, én alig bírtam dönteni.

2 Likes

Csatlakozom a ‘fertőhöz’! :slight_smile: Én is rúzsmániás vagyok,nekem mindig a legfontosabb lépés a sminkben,nem megyek nélküle sehova sem, pedig nagyon sokan mondták már, hogy rúzs nélkül jobb vagyok stb…, de én nem tudnám elképzelni magam nélküle.

Engem kifejezetten a ; drága,finom,minőségi rúzsok hoznak teljesen lázba! :star_struck:
Megtudok őrülni egy Chaneltől. Annyira finom nőies darabok. :exploding_head:

Olcsóbb kategória nálam már kinőtte magát, fiatalabb koromban az összes drogériás megvolt. Én évekig hű voltam egy Maxfactoros rúzshoz.
Most a nehezen megkapható, drága darabokért ‘kattogok’ :joy::star_struck:

5 Likes

A This is me rúzs nálam is otthonra talált és nagy kedvenc! Szinte hihetetlen, mert nálam a rúzs a smink azon része, ami nagyjából csak ünnepnapokon kerül fel, de ez valahogy mégis beküzdötte magát a hétköznapjaimba. Sőt annyira szeretem kenegetni, hogy lassan lehet hogy az utánpótláson is el kell gondolkozzak :grin:
20190906_003416

8 Likes

Nagyon szép hétköznapra is tökéletes árnyalat, ő melyik?

1 Likes

Nagyon szépek ezek is, a 20-az nagyon dögös, imádom ezt az árnyalatot :slight_smile: Van hasonlóan más márkáktólde ennek szuper a minősége hogy valószínűleg megveszem.

2 Likes

05-ös Legendary árnyalat, nagyon szép hideg nude szín

3 Likes

A mennyiségről csak annyit, hogy nálam is több, mint az éveim száma…
Vannak benne nyilván hasonlók, de két egyforma nincs közöttük.
A This is me kollekcióm tagjai 01,02,03,15 ha még egy hazakerült volna, már a lottón is beikszelhetném… De ebből már nem tervezek további vásárlást, helyet kell hagyni a többieknek is.
Erre is érdemes lesz figyelni:

https://kremmania.hu/kremek/essence-perfect-shine-ajakruzs

6 Likes

“Fényes finish-sel. Végre!” :+1:

1 Likes

Ez a telepátia. Kb. akkor nézhettem rá a dobozra, amikor ezt megkérdezted. Konstatáltam magamban, hogy úgy járok, mint @Kokapu, mindig elfelejtem használni. :smiley: Eddig egyszer volt rajtam, aznap, amikor megvettem. Na majd ma este! :smiley:

1 Likes

Én borfesztiválra vettem ezt a színt, munkába kicsit sok :slight_smile:

1 Likes

Chanel nekem 1 db van :slight_smile: az a gond hogy ahol lakom nem nagyon lehet beszerezni ilyeneket :frowning: próba nélkül meg nem merek rendelni

2 Likes

Kedvenc palettáim, gyengéim a lilák! De hogy mikor fogok ennyi palettát elhasználni?..IMG_20190906_083033 IMG_20190906_084131 IMG_20190906_083244

13 Likes

De minek elhasználni, elég csak használni őket! Én úgy fogom fel, mint örömforrásokat, amikor rájuk nézek és dolgozok velük.
Egyébként nagyon szép gyűjtemény! Én is imádom a lilát ujjabban, és újra. Ráadásul állítólag az ősz egyik divatszíne lesz!

5 Likes

Munkába én is ritkán használtam erős színeket, ha igen, akkor is csak ujjal feltapogatva, vagy magával a rúzzsal odaütögetve. Így nem volt látványos a kopás és a szín sem volt erős.

Persze-persze, nekem is örömet okoz, már nézegetni is őket. Az a baj velem, hogy könnyen elcsábulok, ami nagyon tetszik, addig nem hagy nyugodni, míg az enyém nem lesz. Ez nem gond 2-3 ezres palettáknál, de tizenezreseknél már igen, ahhoz már szokott jönni a lelkiismeret furdalás, hogy az árát másra is költhettem volna.

2 Likes

Szép az ABH is, de attól a palettától az tart vissza, hogy mindenki azt mondja, hogy mennyire porol.