A 15 euró szállítási költség az már követéses itt? Azt jól látom, hogy UK-ből szállítanak?
Nem, de DHL értesít. UK.
Most néztem vissza a maileket, és követéses, adnak fuvarlevélszámot, de DHL gyakorlatilag már másnap értesít.
Köszi, észben tartom, hátha lesz egyszer valami jó kis akció náluk.
Arra nem számítanék
Én a testápolókat gyűjtöm sajnos :D, de erről pont most fogok leszokni, ebben a félévben 14 testápolóm volt, de már többet elajándékoztam/ eladtam, anyukám meg egyenesen jól jár velem, mert mindig lepasszolok neki egy-két darabot :D. Most jelenleg csak 7 darab van, de ezt a számot is csökkenteni szeretném. Meg sok sok tusfürdőm van, de szerencsére borotválásra, kézmosásra is ezeket használom, tehát ez meg van oldva :D. Sminktermékeket nem gyűjtök, mindig azt veszem, ami éppen kell. Régen mikor nem éreztem magam túl jól akkor rengeteg könyvet, aztán ruhát vettem :D, mindig van valami amire sokat költök :D.
Ez a “mindig van valami” ismerősen hangzik… Férjuram már mondta egyszer, hogy kíváncsi rá, néhány év múlva mire kattanok rá
Tusfürdő nálam is van betárazva, meg sampon, de azt nem mondhatnám, hogy gyűjtöm őket. Inkább csak fél évente egyszer tartok nagybevásárlást. Én is használom mindenre, kézmosásra, fürdésre, borotválásra. Multifunkcionális.
A mai kánikula a legalkalmasabb a körömlakkok átválogatására. Találtam 4-5 éves, de minőségben tökéletesnek tűnő lakkokat is. Megleptek, bevallom.
Szerintetek meddig célszerű őket meghagyni a gyűjteményünkben?
Én pont pár hete dobtam ki az összes körömlakkomat, mert már másfél éve nem használtam őket és undi módon elkezdtek szeparálódni benne a cuccok. Szóval nekem ez a határ, amikor már így néz ki és/vagy furi szaga van.
Na ez lepett meg, hogy sem külső nyoma nincs annak, hogy valami baja lenne ezeknek a sokéves lakkoknak, és a szaguk is ugyanolyan, mint az újaké. Sötét helyen tárolom a lakkokat is, fény csak akkor éri őket, amikor lakkozok.
Ettől függetlenül most az “elkülönítőbe” kerültek.
Én csak akkor dobom ki őket, ha már besűrűsödtek vagy van egyéb látható jele a minőségromlásnak. Ha csak szétváltak a komponensek, de még összerázhatóak, akkor még próbálkozom velük.
Igen, ez az!!! Köszönöm szépen!
Én rúzs mániás vagyok…azt hiszem most 172 db van és ügyelek rá, hogy ha egy pici árnyalattal is de eltérjenek egymástól…leginkább Avon, Rimmel, Maybelline, Essence és Trend it up márkákból…de van drágább és olcsóbb darab is.
Minden nap más színnel festem ki a szám és szinte még “WC-re is” kirúzsozva megyek :DD
Úristen, ez rengeteg Használtál már el teljesen rúzst? Nekem tizedennyi van, és még nem sikerült
Mióta gyűjtögeted őket? Örömet okoznak? Ismered fejből őket, melyik milyen finish, állag, kényelem, tartósság, stb? Gondolom vannak kedvencek, amiket szívesebben használsz. Mi alapján döntesz reggelente, hogy melyiket használd? Látod a 172 rúzs között az árnyalatnyi különbséget? Számít egyáltalán? Jaj de sok kérdésem van, bocsi, ledöbbentettél!
Nekem is van vagy annyi Én nem merem megszámolni őket Te igazán bátor vagy.
Használtam el igen A rimmel kate moss rúzsok közül a 42-es nude-ot abból már 3-at meg sajnos már nagyon kevés van az Astor Soft Pecan-árnyalatból, de azt nem merem elhasználni mert nem lehet kapni már, és talán az avon Mark Epic lip first crush hasonlít rá, de az sem ugyanolyan
Kiskoromban is szerettem a szájkencéket, de inkább a szájfényeket úgy komolyan kb 3 éve gyűjtöm…azelőtt mindig csak 2-2 darab volt amit felváltva használtam. Igen, örömet okoz az is ha csak nézegetem nagyapám szerint betegség fejből tudom mindnek a számát, fantázia nevét is Reggelente kedv vagy ruhától függően döntök. Vannak kedvencek de 1-2 amit csak ritkán használok (megtetszett a szín, de gagyi a minőség stb) Semmi gond a sok kérdéssel, gondolhatod, hogy szeretek a rúzsokról beszélni
IsaDora rúzsod is van? Én most vettem meg az elsőt (fényes finishű), és odavagyok tőle.