Nemcsak majdnem.
@random Le tudnád fotózni a palettákat? Én úgy látom lemaradtam az új szemhéjfestékeikról. De ha annyira vonzóak, hogy megvásároltad mindet, biztos jók lehetnek.
Bocsánat, kicsit off, de szép fülbevalók @zalla -nak:
https://www.etsy.com/search/jewelry?q=boho+earrings&explicit=1&anchor_listing_id=640428186&campaign_label=&utm_source=adhoc&utm_campaign=etsy_newatetsy_052119_series_discovery_row&utm_medium=email&userId=177526678&jobid=34510&batchid=402
@Amadea: Nagyon szép darabok vannak… Pedig azt hittem, hogy ha otthon leszek, akkor legalább nem költöm a pénzt. De ha rendelni is lehet…
Szerintem az internet a legveszélyesebb. Nem kell elzarándokolni, nincs tömeg stb… Melyik tetszik?
szia @zalla végülis nem vettem meg őket, mert egyrészt a logikus énem szerint majd minden palettának max a felét használnám, másrészt meg nem tudtam dönteni. de azt hiszem jövő héten a sorbet-et mégiscsak megveszem, és lehet még mellé az electric plumot is. ez a kettő egészíti ki egymást, és pont a kék-zöld-lila vonalból van a legkevesebb színem otthon. ha megveszem őket, mindenképp csinálok róla képet, meg ha lesz időm akkor swatchot is
Nem teljesen értem, olyan mintha eltűnt volna a topic a fórumról… Legalábbis hiába keresgéltem, nem láttam, csak mikor @random megemlített…
@Amadea: elég sok tetszik, de ami a legjobban megtetszett: https://www.etsy.com/listing/560666936/long-hammered-copper-earrings-handmade?ref=search_recently_viewed-1 visszafogott
@random: Megértelek, nekem is ez a gondom sok palettánál. Megvenném, de úgy nincs szívem pénzt kiadni érte (bármilyen olcsó is), hogy a felét nem használom.
Szép darab! Mintha vasalt fából lenne.
Akkor hát, íme a rúzsgyűjteményem
Az első képen a folyékonyak, amelyiknek van ceruzája, annak mellé tettem.
A másodikon a hagyományos rúzsok, itt is mellé tettem a ceruzákat.
Végül azok a ceruzák, amik pluszban vannak.
Tényleg nagyon szereted a Pupa rúzsokat. A Kat von D melyik árnyalat?
Megnyugodtam, hogy nemcsak nekem van sok rúzsom.
Tudom, genya kérdés, de melyek a nagy kedvenceid?
Hú, ez is szép a kedvence(i)d engem is érdekel(nek)!
Gondolom, a legnagyobb kedvenceim, amikért a legszívesebben nyúlok, igaz?
Akkor ezek a folyékonyakból: a 2 világosabb Deborah Milano, a Nabla Romanticized kit és az Attractive kit, az ABH (lehet veszek majd még belőle), a Jeffree Star Scandal, a Stila Patina.
Hagyományosból: a Too Faced színre és állagra is tökéletes, aztán a Nabla Party in paris, a CP lippie stix, a Catrice Power feliratú.
I’m Pupából: 005, 003, 030.
Miss Pupa: 206, 402, 203 (ezeket különösen nyáron szeretem).
A Kat von D-ből a Mother van.
Egyébként az Elizabeth Arden nem rúzs, hanem 8 hour ajakápoló.
Érdekes ez a kedvenc-dolog is. Pl. palettában imádom a Subculture-t, de nem nyúlnék érte mindennap. Szóval, ki tudja, kinek mi a kedvenc.
Örülök, hogy a Jeffree ilyen hamar belopta magát a szívedbe! ABH folyékony rúzst még nem próbáltam, de egyszer szeretnék. A Stilától még semmit nem próbáltam, pedig nagyon szép cuccaik vannak.
A Mother tűnik swatchok alapján a leghordhatóbb színnek a KVD-k közül.
Nagyon szép gyűjtemény! Öröm még nézegetni is.
Hú, @Kokapu, ekkora ajakszépitő gyűjteményt még sosem láttam! Gyönyörűségesek!
Most, hogy általatok megfertőzödtem a Nabla-val es a Huda-val, netán birtokolsz ez utóbbitól szájkontùr ceruzát (is), ui. a Gossip Gurl-t néztem ki, ha valóban annyira extra tartós, mint amit olvastam róla (?)?
@Kokapu Nagyon szèp gyűjtemèny ès mennyi folyèkony rùzs .Mèg ki is nagyìtottam az összes kèpet, hogy mindent szemügyre vehessek
Köszi!
Hudától csak a Desert Dusk paletta van meg, sajnos semmi másom nincs Huda.
Nem is merném máshol megmutatni, de azt tudom, hogy ti megértitek, hogy miért van ennyi.
Férjem szerint a legtöbb egyforma színű. Egyáltalán nem látja, hogy tök más árnyalat. Nem beszélve a textúrákról, és az sem mindegy, hogy matt, fényes, stb.
Amikor a Too Faced rúzst először használtam, ott örvendeztem, hogy na végre egy tökéletes nem sötét barna árnyalatú nude rúzs, ami nem lesz rózsaszín a számon. Erre mit válaszolt? “De hát olyan, mintha nem is lenne kirúzsozva. Az miért jó?” Itt adtam fel… (és nem is igaz, hogy nem látszik)
És a Desert Duskot szereted? Elég vegyes véleményeket olvastam a palettákról.