Hátööö, ahogy az várható volt, nem bírtam ki és kibontottam, majd használtam a fém-szempillaspirált Majd megevett a kíváncsiság. Erről van szó, ha valaki nem követné az unboxingot: 💖 ùj unboxing kèpekkel - #8498 by umpalumpa
Az egész cucc, a tok, a rúd, az aplikátor, fémből van, ennek megfelelően nehéz. Tetszik az, hogy ha akarom közel a spirálhoz fogom, ha akarom a végét fogom a rúdnak. Azért szeretem a mini szpilla festéket is jobban, mert nem olyan hosszú a rúdja (béna megnevezés, de most mit használjak rá?) és kontrollálhatóbbnak érzem a felvitelt.
A vékony izével szuperül odaférek a pilláim tövébe és a szemhéjamat nem kentem össze sehol. 3 húzással már műszempilla-szerű az eredmény, de szép egyenletesen vonja be a pillákat, nem csomós és nincs pókláb akkor sem, ha többet viszek fel, mint szeretnék. Göndörítés nélkül is magasan tartotta a pilláimat. Persze emelgettem az aplikátorral. A dörzsölést is egész jól bírta, csak picit látszott egy kis festékleválás, az is inkább maszatka, nem darabos volt.
Alul nem próbáltam, nem szoktam festeni az alsókat.
Lemosás: na, ez majdnem kifogott rajtam. Van ugyan egy lemosóm vízálló cuccokhoz, de azzal is jó sokat áztattam és töröltem, míg megfelelően lejött. Nem a festék, hanem a nyúzás irritálta a szemeimet. Jó sok műkönnyel mostam át utána. Ez biza vízálló. A sima mici víz és a krémes lemosó nem sokat ártott a festéknek.
Igazából elégedett vagyok, tetszik az eredmény, nem macerás a felvitel, sokkal egyszerűbb, mint gondoltam és nem kell annyit bűvészkedni, hogy a rövid pilláimból kihozzak valamit. Egyszer csak “baamm! hű, mekkora szempillám van” hatású lesz.
Ugyanitt: ajánljatok lécci jvízálló spirálhoz lemosót, ami nem illatos és nem Yves Rocher! Drogériásnak örülnék, vagy még közepes árban. Köszi!
Hű, bocsi a sok dumáért!